Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Kamera FV-5: DSLR som Camera App för Android

Om du är fotonörd och inte gillar automatiska inställningar som de flesta kameraappar tillhandahåller på Android kommer du att leta efter något som kan ge manuella kontroller som DSLR. Android växer en plattform där tusentals appar publiceras. Det finns dock få kvalitetsappar som kan ge ut det mesta av din enhetskamera. Kamera FV-5 är free-betald app tillgänglig som ger manuella kontroller som ljusmätning, exponering, ISO och slutartid.

Till skillnad från iOS-appar där du hittar de flesta appar som talar nytta av hårdvaran och mjukvaran också. Android har en mängd olika enheter som gör det omöjligt för utvecklare att få ut det bästa av enhetens hårdvara. Kamera FV-5 beroende på din telefons hårdvara gör att du kan justera kameran innan du tar bilder precis som en professionell fotograf.

Camera FV-5 kommer i två versioner Camera FV-Lite (free) och Kamera FV-5 (betald). Camera FV-lite stöder alla funktioner i Camera FV-5 men kommer med en begränsning av begränsad bildupplösning. Kamera FV-lite kan inte heller spara råa bilder (DNG-stöd). För råa bilder måste du köpa den betalda versionen $3,95.

Så här laddar du ner Camera FV-5 från Google Play Butik:

  • Öppna Play Butik och sök efter Camera FV-5.
  • Ladda ner free eller piadversion du vill ha.
  • När du har laddat ner gå igenom den lilla guiden över appens funktioner.

Alternativt kan du ladda ner appen direkt till din telefon härifrån.

Observera att både Camera FV-5 eller Lite inte kan göra videor. Du måste köpa Cinema-appen för att spela in videor. Eller alternativt kan du använda din stockkamera-app för att spela in videor. Du bör också känna till några grunder om fotografering för att använda den här appen till sin fulla potential. Så vilken är din bästa kameraapp? Dela nedan i kommentarer.