Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Jungle Scout Review [Chrome Extension & Web App Discount Codes]

Amazon erbjuder Fulfillment by Amazon (FBA) möjligheter till alla säljare över hela världen och gör det möjligt för dem att öka sin onlineförsäljning.

Det tar ut en avgift för att hantera deras lager, beställningar och försändelser, samtidigt som det hjälper säljare att skala sina företag och nå fler kunder.

FBA-avgifterna varierar beroende på produkt och dess variationer. Detta innebär att för att göra FBA-tjänsterna lönsamma måste säljarna koncentrera sig på vad de säljer och hur mycket de säljer.

Att förstå potentialen i sitt eget lager, hitta rätt produkter och se hur deras konkurrenter presterar – är ytterst viktigt om de vill generera högre vinstmarginaler och behålla sin konkurrensfördel.

Följande är recensionen av Jungle Scout – ett av de mest effektiva sätten för säljarna att identifiera de bästa produkterna att sälja på Amazon –

Vad är Jungle Scout?

Jungle Scout är ett produktforskningsverktyg från Amazon.

Den gör en grundlig marknadsundersökning av produkter och ger utmärkta sätt för dig att bedöma de mest lönsamma produkterna att sälja.

Det låter dig också spionera på din konkurrents produktlistor, deras dagliga försäljning och fluktuationer.

Du kan hålla koll på hur produkterna klarar sig när det gäller daglig eller månadsförsäljning, vad är deras genomsnittliga priser, vilken typ av betyg de har, eller hur många recensioner de har genererat etc.

Tanken är att förfina dina sökningar för maximal lönsamhet.

Jungle Scout kan användas antingen som Chrome-tillägg eller webbapp.

Det stöder också internationella marknadsplatser som Tyskland, Frankrike, Italien, Indien, Spanien, Storbritannien, USA, Kanada och Mexiko.

Hämta ditt exklusiva erbjudande med 30 % rabatt

Innan vi dyker in i detaljerad Jungle Scout-recension, prissättning och vilken Jungle Scout-typ vi ska köpa, vill jag dela Jungle Scout Chrome-tillägg och webbapp-kampanj- och kupongkoder som är aktiva för närvarande.

Vårt val

Jungle Scout - Få $304 RABATT Jungle Scout Bundle!Jungle Scout - Få $304 RABATT Jungle Scout Bundle!

Vi tjänar en provision när du klickar på denna länk och gör ett köp.

Jungle Scout Chrome Extension & Web App rabattkoder [2023]

Vi kommer nu till kampanjkoder och rabatt Jungle Scout erbjuder för tillfället.

Hämta ditt exklusiva erbjudande med 30 % rabatt

Evergreen Jungle Scout-kampanj för veteraner; 15 % rabatt på alla produkter till aktiva och tidigare medlemmar i US Military Service.

Utforska : Jungle Scout Vs AMZ Tracker

Jungle Scout Chrome Extension

Jungle Scout-tillägget integreras med webbläsaren Google Chrome och effektiviserar dina produktsökningar.

Det gör att du kan söka efter dina produkter snabbare och direkt i webbläsaren medan du går in på Amazons webbplats.

Du kan se produktdata direkt från Amazons söksidor och analysera deras konkurrenskraft på marknaden.

Tillägget ger många användbara mätvärden som bästsäljarrankning, månatliga försäljningsuppskattningar, antal recensioner, genomsnittliga betyg, genomsnittligt pris etc. Förutom det erbjuder den också data för –

  • Säsongstrender – avslöja de historiska sökordstrenderna för de senaste månaderna eller åren
  • FBA-avgifter – Amazon-avgifterna förknippade med varje produkt
  • Vinstkalkylator – beräknar nettoutbetalningen efter avdrag för Amazon-andelen
  • Mått och vikt – hjälper till att bestämma de olika FBA-avgifterna enligt vikten och storleken på produkterna. (Tyngre produkter har högre FBA-avgifter, vilket innebär att du skär ner på din vinstmarginal)
  • OverSize Indicator – låter dig veta om din valda produkt kan komma i överdimensionerade dimensioner också

Baserat på mätvärdena kan du använda filtreringen för att begränsa dina sökkriterier och bara se det som är relevant för dig.

Hämta ditt exklusiva erbjudande med 30 % rabatt

Läs också : Jungle Scout Vs AMZ Suite

Jungle Scout Web App

Webbappen Jungle Scout anses vara en stor tidsbesparing för erfarna FBA-företagare, eftersom den gör det möjligt för dem att söka i databasen och filtrera ner saker till deras exakta kriterier – jämfört med de tråkiga manuella sökningarna på Amazon.

Vanligtvis är det en molnbaserad svit med tre verktyg – produktdatabas, produktspårare och nischjägare.

Vårt val

Jungle Scout - Få $304 RABATT Jungle Scout Bundle!Jungle Scout - Få $304 RABATT Jungle Scout Bundle!

Vi tjänar en provision när du klickar på denna länk och gör ett köp.

1. Jungle Scout Produktdatabas

Produktdatabas hjälper dig att hitta Amazon-artiklar baserat på vissa kriterier.

Sektionen KATEGORIER ger dig många alternativ för att välja kategori för en produkt som – Vitvaror, Fordon, Kök och Matsal och mer.

FILTER spelar en viktig roll för att avgöra vilka produkter som kan generera maximala intäkter.

Till exempel – Att sälja billigare produkter kanske inte hjälper till att nå det avsedda beloppet, medan de dyra produkterna kan vara svåra att köpa i första hand.

Så det bästa alternativet skulle vara att hitta medianprisintervallet för att göra den nedskärningen.

På samma sätt hjälper “produktrankningen” till att analysera kvantiteten av en produkt som säljs dagligen. Vanligtvis säljer allt som ligger under 8000.

Och om du använder “beräknad försäljning”-filtrering kan du välja något som säljer minst 3-4 enheter om dagen.

PRODUCT TIER låter dig visa antingen artiklar i standardstorlek eller överdimensionerade artiklar, eller till och med båda, medan alternativet SÄLJARE låter dig välja den specifika typen av säljare som ska utföra den slutliga beställningen.

2. Jungle Scout Product Tracker

Product Tracker är ett fantastiskt verktyg för att spåra försäljningen av de produkter som du är intresserad av.

Det ger dig en uppfattning om hur bra en produkt säljer på plats genom att samla in realtidsdata som – det genomsnittliga priset, antalet sålda enheter per dag och den dagliga intäkten som genereras.

Du kan enkelt lägga till artiklar antingen från produktdatabasen eller direkt från Amazon genom att ange ASIN eller URL och resultaten visas vanligtvis inom 3-4 dagar.

Product Tracker är också ett viktigt verktyg för att förstå strategierna som används av andra säljare också, som om de sänker sina priser, kör kampanjer eller giveaways eller har ont om lager etc.

Hämta ditt exklusiva erbjudande med 30 % rabatt

Läsvärd : Jungle Scout Vs Keepa

3. Jungle Scout Niche Hunter

Niche Hunter ger dig det enklaste sättet att identifiera nischer och nyckelord för unika produktidéer.

Du kan välja kriterierna för din önskade nisch och ställa in nivåerna för olika parametrar som efterfrågan, pris, konkurrens, möjlighetspoäng, noteringskvalitet etc.

Filtreringen hjälper dig att påskynda dina sökningar och avslöja de dolda nischerna för bättre möjligheter.

Niche Hunter visar omedelbart resultaten för dina sökningar tillsammans med data för de bästa produkterna inom den nisch.

Du kan också hitta några relaterade sökord som också används av andra kunder.

Jungle Scout Opportunity Finder

De Opportunity Finder verktyget hjälper dig att enkelt upptäcka lönsamma produktnischer med sökord med hög efterfrågan och låg konkurrens.

På så sätt kan du upptäcka nya trender och produkter och börja sälja dem snabbt oavsett om du precis har börjat på Amazon eller bygger ditt företag kring nischade föremål.

Vårt val

Jungle Scout - Få $304 RABATT Jungle Scout Bundle!Jungle Scout - Få $304 RABATT Jungle Scout Bundle!

Vi tjänar en provision när du klickar på denna länk och gör ett köp.

Jungle Scout Supplier Database

Jungle Scout’s Leverantörsdatabas är den första egenskapen i sitt slag bland de myriader av Amazon FBA som säljer verktygsalternativ.

Det är ett pålitligt verktyg som hjälper dig att hitta legitima leverantörer som används av de bästa varumärkena globalt.

Du får omedelbar tillgång till högkvalitativa och verifierade leverantörer som kan hjälpa dig att omsätta dina produktidéer till verklighet.

Jungle Scout Nyckelord Scout

Nyckelord Scout är ett sökordsforskningsverktyg från Amazon, vilket Jungle Scout säger är det mest omfattande och korrekta av alla.

Med den kan du hitta sökordsvolymer, högkvalitativa sökord som räknas och rekommenderade PPC-bud för att hjälpa dig att få din produkt uppmärksammad på plattformen.

Den har en sökordsrankare som du kan använda för att spåra organiska sökrankningar över tid för alla produkter som använder vissa sökord.

Jungle Scout lansering

Lansera är ett Jungle Scout-verktyg som hjälper säljare med produktmarknadsföring och att skicka automatiska e-postmeddelanden till kunder.

Du kan följa upp dem för att kontrollera deras problem, återbetalningar, om de fått sina produkter eller inte, och få recensioner på dina varor.

Med riktad räckvidd via e-post och kampanjer kan du också öka försäljningen.

Jungle Scout Sales Analytics

Med Jungle Scout Försäljningsanalys verktyg kan du ta reda på dina försäljningsstatistik så att du kan hålla ditt företags ekonomiska hälsa i schack.

Vårt val

Jungle Scout - Få $304 RABATT Jungle Scout Bundle!Jungle Scout - Få $304 RABATT Jungle Scout Bundle!

Vi tjänar en provision när du klickar på denna länk och gör ett köp.

Du kan omedelbart se alla dina vinster och försäljning i realtid när den organiserar och spårar relaterade data så att du kan förstå kostnadsbesparande och vinstskapande strategier för att tjäna mer med Amazon-försäljning.

Jungle Scout Inventory Manager

De Lagerförvaltare erbjuder dig ett datadrivet tillvägagångssätt för att hantera och spåra ditt lager för att förutsäga beställningsbeståndet, bästa datum att göra det och förhindra eventuella avgifter och lageruttag.

Det är bra när du vill ta ett baksäte och automatisera din lagerplanering samtidigt som du fokuserar på andra aspekter av din verksamhet.

Läs också : Jungle Scout Vs Egrow

Jungle Scout Alerts

Varningar är en ny Jungle Scout-funktion som låter dig övervaka produkter du säljer eller spårar för prissättning, recensioner och andra aspekter.

På så sätt kan du hålla dig informerad om eventuella produktändringar för att agera så snabbt som möjligt.

Jungle Scout Academy

Jungle Scout startade en Akademi där du kan lära dig att sälja på Amazon och få de bästa beprövade tipsen från erfarna, riktiga säljare inklusive sin egen grundare och VD Greg Mercer.

Jungle Scout Priser & Free Rättegång

Jungle Scouts priser har ändrats. Jungle Scout extension är nu en funktion och tillgänglig med alla planer. Det här är de tre planerna som Jungle Scout erbjuder för tillfället:

  • Basic – 39 USD/månad (Inkluderar full tillgång till Jungle Scout Chrome Extension och produktforskningsfunktioner)
  • Suite – 69 USD/månad – (Tillgång till avancerade funktioner, omfattande produkt- och sökordsdata)
  • Professionell – 129 USD/månad – (bäst för stora säljare som behöver fler konton och ofta förlitar sig på omfattande datatrender för att definiera sin produkt- och sökordsstrategi)

Du kan spara upp till 55 % genom att betala årligen.

Jungle Scout erbjuder inte free rättegång. Men Jungle Scout har en 14-dagars återbetalningspolicy om du inte är nöjd med produkten.

För att få en bra affär, kolla alltid om det pågår en Jungle Scout-kampanj.

Notera – Jungle Scout-kupongkoder som för närvarande är aktiva nämns ovan.

Läsvärd : Jungle Scout Vs Scope

Vårt val

Jungle Scout - Få $304 RABATT Jungle Scout Bundle!Jungle Scout - Få $304 RABATT Jungle Scout Bundle!

Vi tjänar en provision när du klickar på denna länk och gör ett köp.

Är Jungle Scout värt det?

Jungle Scout är ett underbart tidsbesparande verktyg med ett fantastiskt gränssnitt.

Det faktum att den lägger över data ovanpå den befintliga webbläsarsidan gör det supersnabbt och enkelt att söka och spåra produkter på Amazon.

Den fångar och framhäver också informationen för alla varianter av en produkt när man utför en forskning.

Utforska : Jungle Scout Vs Big Tracker

På nackdelen kan produktdatabasen vara en bra källa till idéer, men den täcker inte allt som är listat på Amazon.

Du kanske måste göra dina egna manuella undersökningar för att hitta något intressant och lägga till dem i din produktspårare.

Dessutom är försäljningsuppskattningen inte alltid korrekt. Du skulle behöva hålla koll på produkten genom trackern för att få en bättre uppfattning.

Kolla in rabatten Jungle Scout erbjuder just nu. Det kommer att göra det ännu mer värt.

Du kanske vill läsa : Jungle Scout Vs Helium 10

Slutsats

Så här kommer vi till slutsatsen av denna Jungle Scout-recension.

Som du kan se är Jungle Scout ett måste-verktyg om du verkligen vill tävla och tjäna några seriösa pengar.

Tillägget hjälper till att snabbt hämta de nödvändiga uppgifterna medan appen hjälper till att spåra produkterna och hitta nya nischer – som kan öka deras försäljning på Amazon.

Hämta ditt exklusiva erbjudande med 30 % rabatt