Joker 2? Joaquin Phoenix erkÀnner att ha en uppföljare i Ätanke

0 Shares

Joaquin Phoenix erkÀnner att ha tÀnkt pÄ en Joker 2

Joker blir en hit pĂ„ kassan. Även om det var att förvĂ€nta sig att filmen skulle svepa, mĂ„ste du alltid vĂ€nta pĂ„ att filmen ska trĂ€ffa storskĂ€rmen för att se om allmĂ€nheten verkligen Ă€r sĂ„ orolig som kritikerna har markerat. Och det Ă€r att detta till stor del Ă€r skyldigt för förvĂ€ntan genereras runt filmen: till kvalificeringarna av ett mĂ€sterverk mĂ„ste lĂ€ggas till de utmĂ€rkelser som redan vunnits (till exempel Gyllene lejonet i Venedig), de smĂ„ milstolparna som filmen har uppnĂ„tt (med publiken pĂ„ Venedigs festival 8 minuter stĂ„ende och applĂ„derar den inte hĂ€nda varje dag) och i allmĂ€nhet allt som har sagts om det.

Med en sÄdan aura kring filmen Àr det inte konstigt att det redan talas om möjligheten till en andra leverans, Ànnu mer om det Àr hans egen huvudperson som höjer möjligheten. Vad du lÀser. Joaquin Phoenix, som ansvarar för att vÀcka karaktÀren till liv, har erkÀnt i en videointervju med Popcorn att idén hemsöker hans huvud (minut 21):

Ärligt talat kan jag inte sluta tĂ€nka pĂ„ [el personaje]. [
] Jag pratade mycket med Todd om vad vi annars kunde göra, vanligtvis bara för att arbeta tillsammans, men ocksĂ„ specifikt om det finns nĂ„got annat vi kan göra med Joker som kan vara intressant. [
] Jag vet inte om det finns det [mĂĄs por hacer]. Eftersom möjligheterna till vart vi kan gĂ„ med karaktĂ€ren verkade oĂ€ndliga.

Det Ă€r inte första gĂ„ngen som just denna möjlighet diskuteras. Eller till och med en korsning mellan Phoenix Joker och Robert Pattinsons Batman (Kom ihĂ„g att han kommer att vara nĂ€sta att ge ansikte och liv Ă„t den maskerade karaktĂ€ren). Den sistnĂ€mnda tog hand om av Todd Philips, regissör för filmen som nu rör sig i teatrarna, som svarade med total rungande nĂ€r de frĂ„gades om ett eventuellt möte pĂ„ storbilden: “Nej, definitivt inte.”

NÀr det gÀller en uppföljare eller andra del erkÀnde Philips att det Àr en idé i luften och att han Àr villig att göra vad som krÀvs om det Àr med skÄdespelaren Joaquin Phoenix. SÄ lÀnge Joker-tolken Àr villig och Warner ocksÄ stöder, har regissören inga problem att arbeta med en andra del av denna fantastiska historia.

Joker

Naturligtvis kommer det inte att tas emot för allmĂ€nheten. Joker har redan blivit en av de bĂ€sta premiĂ€rerna av produktionsföretaget under de senaste Ă„ren och har Ă€nnu inte varit i teatrar pĂ„ en vecka (det har inte heller slĂ€ppts i alla dem globalt). Och du vet hur detta fungerar i Hollywood: nĂ€r nĂ„got genererar pengar … pressas det sĂ„ gott som möjligt.

Har du sett Joker Àn? Vill du ha en uppföljare till Philips-filmen?

0 Shares