Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

JioFiber backup plan är vad du behöver just nu; veta varför

Ämne: JioFiber backup plan är vad du behöver just nu; veta varför

JioFiber har alltid introducerat användarvänliga planer för en förbättrad upplevelse. Nyligen introducerade företaget en ny “backup”-plan precis innan starten av IPL 2023. Den senaste planen för Jio är prissatt till Rs 198 och låter konsumenterna uppgradera hastigheten från 10 Mbps till 30 Mbps eller 100 Mbps med 1/2 /7 dagar alternativ. Detta kan sägas vara den billigaste planen som någonsin introducerats av Jio hittills. Planen riktar sig till användare som har ett krav på backup-anslutning i situationer när deras primära anslutning inte fungerar korrekt.

Utöver det kommer planen även att fungera som en budgetbredbandsuppkoppling. Den är perfekt för personer som har ouppkopplade hem och precis har börjat med en fast anslutning. De nämnda planerna kommer att vara tillgängliga från den 30 mars 2023. JioFibers backupplan ger obegränsad data tillsammans med en hastighetsuppgradering med ett klick, tillsammans med free fasta telefonsamtal. Planen ger en 10 Mbps hastighet på en grundläggande notering. Ändå kan användare köpa en-dagars-, tvådagars- eller sjudagarskupongen enligt deras krav för att uppgradera hastigheten upp till 30 Mbps eller 100 Mbps. En sak att nämna här är att hastighetsuppgraderingarna kommer att vara giltiga under en viss tid.

JioFiber backup plan detaljer

30 Mbps-passet för en dag kommer att vara tillgängligt för Rs 21, två dagar för Rs 31, och sju dagar för Rs 101. Å andra sidan kommer 100 Mbps-planen för en dag att kosta till Rs 31, två dagar för Rs 52, och sju dagar för Rs 152. Dessutom kommer Jio att tillhandahålla uppgraderingar relaterade till underhållning med dessa planer också. När en konsument köper Rs 298-planen får de 6 OTT-applikationer och en inställningsbox med tillgång till 400 livekanaler. Kunder som kommer att köpa Rs 398-planerna kommer att ha 14 OTT-applikationer tillsammans med sina händer 500 live-kanaler. Kunder som endast väljer internet kommer att behöva betala ett belopp på 198 Rs tillsammans med ytterligare moms per månad.

Så här får du en JioFiber-backupplan

Jio har introducerat ett fem månaders avancerat betalningsalternativ som kommer att kosta kunderna runt 198 Rs, tillsammans med en ytterligare installationsavgift på 500 Rs. Kunder som är intresserade av detsamma kan registrera sig för en ny anslutning genom att släppa ett misssamtal på 60008 60008. Utöver det kan användarna också besöka Jios officiella webbplats för att få anslutningen.