Jio lanserar nya förbetalda planer med 1-års Disney+ Hotstar Mobile-abonnemang, medföljande data från Rs. 499

Reliance Jio har lanserat nya förbetalda planer som erbjuder ett 1-års Disney+ Hotstar Mobile-abonnemang. Dessutom erbjuder dessa paketerad data, obegränsade röstsamtal, SMS (100/dag) och tillgång till Jio-appar. Dessa är tillgängliga för 1 månad, 2 månader, 3 månader, årligen och även som ett datatilläggspaket som kommer med 2 månaders giltighet utan röstsamtal eller SMS-funktioner.

Nya Jio-planer med en Disney+Hotstar-prenumeration

Plantyp1 månad2 månader3 månaderÅrligDatatillägg
MRP4996668882599549
Data per dag3 GB2 GB1,5 GB
Free röst och SMSJaNej
Giltighet28 dagar56 dagar84 dagar365 dagar56 dagar

För att fortsätta få Disney+ Hotstar Mobile-prenumerationsförmåner i 1 år måste användaren kontinuerligt ha en aktiv plan. Dessa förbetalda paket är tillgängliga på Jios webbplats, MyJio-appen och bör vara tillgängliga vid alla befintliga checkpoints.

För att påminna dig, förra månaden tillkännagav Disney+ Hotstar nya planer som ger tillgång till allt innehåll, och detta trädde i kraft från och med idag, den 1 september. Disney+ VIP erbjöd inte tillgång till engelskt innehåll, men den nya Disney+ Hotstar Mobile-prenumerationen ger tillgång till allt innehåll, men bara på mobilen, jämfört med VIP-planen som också erbjöd tillgång till TV och skrivbord.

Relaterade Artiklar

Back to top button