Jets vs Packers livestream: hur man ser NFL 2021 försäsongen online var som helst

0 Shares

Vi får en andra titt på Zach Wilson och Jordan Love på Lambeau Field, medan Packers är värd för Jets, som är i en spännande ny era som leds av deras nya franchise -quarterback och nya rookie -huvudtränare Robert Saleh. Läs vidare när vi förklarar hur du får en Jets vs Packers livestream och ser NFL -försäsongsspelet online var som helst.

Trots de potentiella konsekvenserna för Aaron Rodgers, valde Love 2020 i första omgången inte en minut av handling förra säsongen, och visade sig för första gången förra veckan i Green and Golds nederlag med 26–7 mot Texans. Det fanns löftesglimtar, eftersom han gick 6-mot-6 för 89 yards på en touchdown-enhet, men han kommer att vara fast besluten att få en vinst under sitt bälte.

Wilson hade en bättre tid av det i sin debut mot Giants, såg bekväm ut och spelade ett solidt, vettigt spel, om än mot Big Blues backup -försvar.

Detta och framtida strider mellan Saleh och Matt LaFleur, som var brudgummen på varandras bröllop, kommer att bli fascinerande att se, duon är två av de mest spännande unga tränarna i spelet.

Följ vår guide för hur du ser Jets vs Packers online och få en NFL -livestream var du än är i världen just nu.

Ström NFL utan kabel med Sling TV
Få din första månad för endast $ 10 nu. Med spelet som visas på NFL Network idag kan sladdklippare titta på med en Sling TV -prenumeration. Registrera dig för Sling Blue nu och raka 25 $ rabatt på det vanliga månadspriset, samtidigt som du får tillgång till Fox, CNN, NBC, TNT, Comedy Central och 20+ fler kanaler.
Visa erbjudande


Hur man ser Jets vs Packers från ditt land

Om du har en semester som inte matchar eller om du är ute i affärer och vill titta på ditt lands täckning från utlandet måste du använda en VPN. Detta hjälper dig att ringa in till en plats i ditt hemland för att undvika geografiska block och återfå tillgång till innehåll och tjänster som du redan betalar för hemma.

En VPN är i allmänhet perfekt för detta eftersom det låter dig ändra din IP -adress så att du verkar vara på en helt annan plats när det stora spelet pågår.

Använd ett VPN för att strömma Jets vs Packers var som helst

ExpressVPN – få världens bästa VPN
Vi har lagt alla de stora VPN: erna och vi betygsätter ExpressVPN som vårt bästa val, tack vare dess snabbhet, användarvänlighet och starka säkerhetsfunktioner. Den är också kompatibel med nästan alla strömmande enheter där ute, inklusive Amazon Fire TV Stick, Apple TV, Xbox och PlayStation, samt Android- och Apple -mobiler.

Registrera dig för en årsplan nu och få en extra 3 månader helt GRATIS. Och om du ändrar dig inom de första 30 dagarna, meddela dem så kommer de att få tillbaka dina pengar utan en krångel.

– Prova ExpressVPN 100% riskfritt i 30 dagar

När du har valt och installerat ditt valda VPN öppnar du helt enkelt tjänstens motsvarande app, trycker på “välj plats”, väljer lämpligt land och du kan se sändningen som om du var hemma igen.


Hur man streamar Jets vs Packers i USA

Dagens Jets vs Packers-spel visas på NFL Network, med avspark planerad till 16.25 ET / 13.25 PT. Så om du har tillgång till den kanalen på ditt kabelpaket är du redo att gå!

Hur man ser Jets vs Packers utan kabel

Om du inte redan har NFL Network som en del av ditt kabelpaket måste du skaffa en överlägsen streamingtjänst med kanalen för att strömma spelet.

Prisvärd streamingtjänst Sling TV är den självklara utgångspunkten för NFL-fans.

Dess Blue -paket erbjuder NFL -nätverk och lokala Fox- och NBC/NBC -sportkanaler på de flesta större marknader, för bara $ 35 i månaden – men just nu kan du få en hela Sling Blue -månaden för $ 10.

Det kombinerade Sling Blue + Orange -paketet ger åtkomst till ESPN 1, 2 och 3 och täcker därmed ett stort antal NFL -spel, inklusive både primetime och lokala sändningar, för bara $ 50 i månaden.

Det dyrare (men mer grundliga) alternativet är att skaffa en FuboTV -plan. Dess standardplan innehåller alla de kanaler du behöver för NFL -liveströmmar före och efter säsongen. Du får också fördelen av att fuboTV har en GRATIS provversion.

Det betyder att du kan se dagens Jets vs Packers -spel 100% gratis, om det är vad du bestämmer.

Hur man ser Jets vs Packers: live stream NFL FREE i Kanada

Dagens spel Jets vs Packers drar igång klockan 16.25 ET / 13.25 PT i Kanada och det streamas live DAZN, som erbjuder varje NFL -spel 2021/22.

Ännu bättre, det är en absolut stjäl – DAZN kostar bara $ 20 USD i månaden eller $ 150 per år.

Plus, en pågående gratis DAZN -provperiod deal för närvarande kan du prova tjänsten gratis – i huvudsak betyder att du kan titta på en gratis Jets vs Packers livestream.

Inte bara får du varje NFL -spel, inklusive NFL Game Pass och RedZone -åtkomst, men DAZN är också det exklusiva kanadensiska streaminghemmet för Premier League och Champions League -fotboll!

Den levereras med stöd för iOS, Android, Apple TV, Chromecast, Amazon Fire TV, Android TV, Roku, Xbox One, PS4 och bärbar/PC -streaming (inklusive Mac -enheter).

FREE Jets vs Packers live stream UK: hur man ser NFL 2021 online

Vem som helst i Storbritannien kan ställa in sig på Jets vs Packers spel GRATIS via NFL Game Pass där all försäsongstäckning är tillgänglig utan kostnad.

Du måste registrera dig för gratis Game Pass -nivå, men det är det – du behöver inte lägga ner ett kreditkort eller något annat.

Inte i Storbritannien men ändå vill fånga action på Game Pass? Att ta en VPN låter dig logga in på en brittisk IP -adress så att du kan strömma NFL som om du var hemma.

Hur man ser Jets vs Packers GRATIS: livestream NFL försäsongsspel i Australien

Jets vs Packers -spelet börjar klockan 06.25 AEST på söndag morgon, och alla i Australien kan titta på det för FRI via NFL Game Pass – allt du behöver göra är att registrera dig för gratisnivån.

Inte i Storbritannien men ändå vill fånga action på Game Pass? Att ta en VPN låter dig logga in på en brittisk IP -adress så att du kan strömma NFL som om du var hemma.

0 Shares