Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Jag visste inte att jag kunde svara på samtal på klockan förrän jag provade det

Det enkla faktum att göra utan min mobil hjälper mig svara på ett telefonsamtal utan att behöva ta ur telefonen av min ficka, vilket har många fördelar. Även om det är sant att ljudkvaliteten inte är identisk, även om det finns alternativ som integrerar högnivåmikrofoner. Oavsett detta kommer jag att presentera anledningarna till att jag tror att den är den bästa de senaste åren när det gäller smartphonetillbehör.

Jag kan svara på samtal på klockan

Din klocka ger tillgänglighet

Till en början utnyttjade jag inte den här funktionen hos min smartklocka, men med tiden har jag insett att den är till stor hjälp vid många tillfällen. Främst när du av en eller annan anledning inte kan få ut din mobiltelefon där du har den förvarad, till exempel på en buss full med människor eller i en bil där du har säkerhetsbältet på dig och försöker få ut telefonen kan vara obekväm. Dessutom tänker jag inte ljuga, känner du som om du är i en sci-fi-film när du använder den här funktionen för att svara på samtal från din klocka.

Ett mycket vanligt fall är när vi sportar, som att gå till gymmet eller springa. I den här situationen kan vi fortsätta vår träning samtidigt som vi svarar samtalet, även om det bara är för att låta den andra personen veta att du inte kan prata just nu. Det är så enkelt som att trycka på en knapp för att lyfta luren och en annan för att lägga på, vilket gör processen mycket enklare.

Llamada Amazfit

Detta gäller även all annan verksamhet. Till exempel, det finns tillfällen då han har fångat mig med att min smartphone laddar och jag har inte behövt lämna mina läxor för att svara på samtalet. En situation som jag hatar ur mitt perspektiv är att behöva stoppa min spelsession för att lyfta luren för att prata på språng, så att kunna göra det utan att behöva släppa handkontrollen verkar vara en klar fördel för mig.

Men bäst av allt, i händelse av att din klocka har ett eget SIM-kort , det är inte ens nödvändigt att ha din mobil i närheten, vilket är fallet med enheter som behöver en Bluetooth-anslutning. Det gör att jag kan lägga terminalen åt sidan och inte alltid oroa mig för att ta med den. Utan tvekan är det ett av de bästa köpen jag gjort i år.

De bästa alternativen

Därefter har vi en kollektion med upp till tre klockor som erbjuder möjlighet att besvara samtal . På så sätt kan du få ut det mesta av denna funktion som de gömmer inuti. Vi räknar redan med att det på förhand kanske inte verkar så användbart, men när du börjar ta emot samtal i situationer som inte fångar dig fullt operativ kommer du att vara oerhört tacksam. Det här är de tre alternativen:

reloj llamadas

  • Amazfit GTS 2 : den billigaste alternativet för ca 120 euro , även om den har en viss nackdel och det är att den bara låter dig svara på samtal via Bluetooth. Det betyder att du kommer att behöva din smartphone i närheten, men det är inte heller ett problem för många.
  • Samsung Galaxy Watch 5 : om du helt vill klara dig utan din mobil och samtidigt ha en smart klocka på hög nivå och full av funktioner finns det inget bättre alternativ än Samsung Galaxy Watch 5. Dess priset är cirka 239 euro till försäljning på Amazon och när det gäller valuta för pengarna är den den bästa på marknaden.
  • Apple Watch Series 8 – För de som letar efter Crème de la Crème finns det ingen bättre smartklocka än Apple Watch Series 8 som landade för ungefär två månader sedan. Som vanligt i Apple, priset på denna enhet skjuter upp till 500 euro , vilket kan sätta många tillbaka. Vi försäkrar dig dock att den inte har en direkt konkurrent när det gäller fördelar.