“Jag kan inte se mina skal eller min hud i Minecraft” fel – lösning (exempel)

0 Shares

Flera gÄnger medan du spelar du kan stöta pÄ en peeling bugg i ditt program Minecraft som du kan identifiera genom att notera att du inte ser nÄgot anpassat anvÀndarutseende, eller ens ditt eget. Skins i Minecraft Àr anpassade design som vi skapar för vÄra avatarer.

Det finns mÄnga anledningar till detta, och ingen av dem svarar pÄ filen allvarligt sammanbrott Faktum Àr att i spelet Àr orsakerna till att det uppstÄr mycket vanliga och var och en har en ganska praktisk lösning beroende pÄ problemets storlek.

Minecraft Àr ett spel som gÄr att köpa pÄ mÄnga konsoler som Xbox, Windows 10, PS4, Android bland annat, men vi rekommenderar att du noga kontrollerar vilken version av spelet du vill köpa innan du gÄr vidare med ditt köp.

Min hud syns inte, men andra syns. Hur fixar man det?

Det kan hÀnda att du som anvÀndare som har laddat ner Non Premium-versionen kommer att stöta pÄ en hudbugg i Minecraft nÀr du inte ser ditt eget personliga utseende, men andra spelare om de följs fullt ut.

Även om du spelar solo kommer det hĂ€r problemet att upprepas, och om du redan har verifierat att din anslutning, hĂ„rdvara eller din dators kapacitet har nĂ„got med det att göra, mĂ„ste du göra följande procedur.

Spelet installeras vanligtvis i en systemmapp som heter “Applikationsdata”, Det finns en fil som kan orsaka detta fel, sĂ„ vĂ€nligen ta bort den sĂ„ att den kan Ă„terskapas nĂ€r du startar eller laddar ner din version av Minecraft.

Du mĂ„ste trycka pĂ„ en tangentkombination för att komma Ă„t denna systemplats “Win + R” och skriv följande genvĂ€g i popup-fönstret: “% Applikationsdata%”. Genom att trycka “Stiga pĂ„â€, Det tar dig till den nĂ€mnda mappen dĂ€r du kommer att se arkivskĂ„pet “.Minecraft”.

NĂ€r du kommer in dĂ€r kommer du att mĂ€rka att den bestĂ„r av mĂ„nga filer och en av dem, nĂ€rmare bestĂ€mt en mapp, kommer att heta “förmögenhet”. För att slutföra det hĂ€r steget, ta helt enkelt bort det, stĂ€ng mappen och starta om spelet, vilket borde lösa problemet.

Om det inte fungerar kan det vara sĂ„ att felet fortfarande inte finns i “förmögenhetDu mĂ„ste ladda ner en annan version Ă€n den du anvĂ€nder, i sĂ„ fall mĂ„ste du upprepa processen och installera en ny version av Minecraft (nyare).

Fixa en hudbugg i Minecraft nÀr du inte kan se ett anpassat skal

Det Àr ocksÄ ett problem bland Minecraft-anvÀndare, bÄde för de som Àger det Premiumversionsom de som inte gör det, och anledningen till att det gör det, kan vara vÀldigt enkelt, och det förtjÀnar inte en annan lösning, utan en vÀntan.

Ibland, spelare upplever en hudbugg i Minecraft huvudsakligen av sin egen Mojang-server, specifikt av den del som Àr ansvarig för att tillhandahÄlla anvÀndarens utseende.

Detta Àr en situation som har rapporterats under Ären, men som vanligtvis inte intrÀffar mer Àn nÄgra gÄnger per sÀsong, sÄ om du i ditt fall har dagar eller till och med veckor av spel pÄ servrar dÀr du fortfarande inte ser huden ditt problem Àr ett annat.

Som sagt, om detta Ă€r det första scenariot, mĂ„ste du bara vĂ€nta Mojang ordna allt pĂ„ nĂ„gra dagar. Å andra sidan, om sĂ„ Ă€r fallet kan du ha lagproblem och för att optimera prestandan hoppar spelet över att ladda skinn frĂ„n vĂ€rlden.

Om det andra scenariot uppstÄr, bör du övervÀga att uppdatera din dataplan eller övervÀga att Àndra hÄrdvaran pÄ din dator, alltsÄ, Minecraft Du kommer att kunna arbeta som vanligt utan att behöva hoppa över att ladda objekt i spelet.

AnvÀnd en mindre upptagen server

En annan anledning till varför hudbugg i minecraftDet kanske inte Àr datorns anslutning eller kapacitet, utan anvÀndarbelastningen pÄ servern Àr orsaken.

MÄnga av dessa kungadömen har ett stort antal deltagare, till och med fler Àn de kunde hantera, sÄ i likhet med föregÄende nummer kommer han att leta efter ett sÀtt att optimera spelbelastningen. exklusive skinn i vÀrlden.

Du kan ocksÄ ha problem med dina skal i Minecraft multiplayer, men oroa dig inte, det Àr lÀtt att fixa.

Precis som du stötte pÄ det hÀr felet nÀr du försökte spela Minecraft, kan du ocksÄ stöta pÄ andra, till exempel nÀr ditt Minecraft-spel inte öppnas.

0 Shares