Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Jag har lärt mig min läxa

New York är bara 1,5 timme bort sa de, man kunde åka dit varje helg sa de…

Vad ingen sa till mig var att det kunde ta så lång tid som 5 timmar att försöka köra in till staden när som helst på dygnet. Så efter att ha gjort samma misstag att köra otaliga gånger, går jag i morgon bitti ombord på ett tåg och gör det på ett smart sätt.

Jag har några affärer att sköta i staden och jag har lite shopping att göra inför Vinnys födelsedag senare den här månaden, så tåget kommer att fungera bra. Jag hade nyligen min första nordamerikanska tågupplevelse; vi tog tåget ner till Newark för att flyga till IDF förra månaden, och människan var så mycket bättre än att flyga.

Att flyga nuförtiden är mer än bara jobbigt, jag har glömt hur lätt det var förr – men sedan tog jag tåget. Ingenting är bättre än att åka tåg, visst kommer du dit du ska mycket långsammare men du bara hoppar på. Det finns ingen bagageincheckning, det finns inga människor som går ombord i ordning och tar upp allt bagageutrymme, och det finns ingen dum timmes lång väntan på tågstationen. Allt bara fungerar. Du kommer dit några minuter innan ditt tåg och hoppar på. Du sätter dig ner, du har en AC-kontakt vid din plats och du behöver inte oroa dig för att stänga av din elektronik under start och landning såklart.

Jag kan inte säga att säkerheten är den strängaste på dessa tågstationer, och kanske kommer de så småningom att bli lika besvärliga som flygplatser, men tills dess kommer jag att njuta av deras användarvänlighet.

Sammanfattningen av USB-minnet har kommit bra, alla tester är klara och det finns några intressanta saker som jag har upptäckt under processen. Jag arbetar med några av tillverkarna för att lösa vissa problem och kasta lite ljus över andra, så förhoppningsvis kommer det i slutändan att innebära en bättre recension och bättre produkter för alla.

Ta hand om dig