Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

jag älskar det här spelet

Att publicera vår första artikel på Computex gav mig den där brådskan som jag hade saknat alldeles för länge. Att bli riktigt upphetsad över produkter när vi hör om dem, vill få så mycket information som möjligt och bara skriva upp den mest intressanta artikeln någonsin så att ni alla kan dela vår njutning – det är det som täcker Computex handlar om. Det är toppen.

Innan jag reste till Taiwan var jag ärligt talat något orolig att jag hade tappat intresset för att täcka en show som Computex. De skrämmande 24 timmarna av att resa bara för att komma hit och vara borta från min kärlek i nästan en hel vecka är inte två saker som jag såg fram emot. Men precis som att cykla (något jag aldrig lärde mig att göra riktigt bra till att börja med, jag körde mycket hellre bil när jag var liten :))…

Showen har varit intressant hittills, och jag hoppas verkligen kunna ta med lite intressant information till bordet idag. Derek, Kris, Wesley och jag är alla här och täcker showen, och tro mig, vi lämnar ingen sten ovänd (vilket framgår av vår NV45-bevakning från showen).

Derek sov inte i natt (kom ihåg att det är 12 timmars tidsskillnad mellan Taipei och östkusten) eftersom han har jobbat oavbrutet med de två artiklarna han kommer att publicera den 1 juni. Det finns många Socket-939 på utställningsgolvet, såväl som ATI PCI Express-kort, så du kan förmodligen gissa vad du kan förvänta dig imorgon (din tid).

För min egen skull ska jag hoppa in i duschen och göra mig redo för att göra lite seriöst grävning idag. Jag ska träffa Kris och Wes för att ta reda på spelplanen och bege mig ut för att försöka ge dig allt som finns att prata om på den här showen.

Jag måste få till det…det är bra att vara tillbaka och skriva, det är bra att vara tillbaka i grinden och det är jävligt bra att vara tillbaka på Computex…ok minus värmen, det här stället får Raleigh att känna sig som Minnesota.

Ta hand om dig 🙂