Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

iTel SelfiePro S41 med 3 GB RAM och VoLTE-stöd lanserat: Pris och specifikation

I ett försök att stärka sitt krav på att leverera kostnadseffektiva och högspecifika smartphones lanserade iTel en ny telefon som kallades SelfiePro S41 i Indien. SelfiePro S41 är ett offline-alternativ som erbjuder en tunn design, 8MP selfie-kamera, Android Nougat och fingeravtryckssensor till ett överkomligt pris.

”SelfiePro S41 ger blivande smartphoneägare en uppsjö av funktioner till en så konkurrenskraftig prispunkt i det aggressiva offlineutrymmet som stöds av överlägsen serviceproposition, S41 framstår som en allomfattande vinnare i kategorin,” sa Sudhir Kumar, verkställande direktör, itel & Spice Devicesvid lanseringsevenemanget.

Läs också: Gionee X1s med 16MP Selfie-kamera och 4000 mAh-batteri lanserat

iTel SelfiePro S41 Specifikation och funktioner

Under huven drivs SelfiePro S41 av Quad-Core MediaTek-processor klockad på 1,25 GHz och Mali 720 GPU. Processorn stöds av 3 GB RAM och 16 GB lagringsutrymme, som du kan utöka till upp till 32 GB via minneskort.

Först pryder den en 5-tums HD (1280 × 720 pixlar) IPS-skärm med 2,5D-glas på toppen och omgiven av tjocka ramar. För att hålla skärmen igång är det 2700 mAh Li-polymer batteriet.

SelfiePro S41 har en 8MP-sensor med autofokusinställning och LED-blixt. Den främre kameran stöds också av en 8MP selfie-shooter och LED-blixt. Kameran är också laddad med några häftiga inbyggda funktioner som den populära ansiktsmask, kändismakeupeffekter, skönhetsmakeupeffekter och skönhetsmakeovers.

Telefonen körs på Android Nougat (7.0) ur lådan och har en intuitiv bakmonterad fingeravtryckssensor, du kan också använda sensorn som selfieslutarknappen. Anslutningsalternativen på telefonen inkluderar 4G ViLTE / VoLTE-stöd, WiFi, Bluetooth och GPS.

itel SelfiePro S41 Pris och tillgänglighet

itel har lanserat SelfiePro S41, i Indien, i två färgvarianter – skiffergrå och obsidiansvart och har prissat här till 6990 Rs. Telefonen kommer att finnas tillgänglig i utvalda butiker i landet.

Läs också: Google och HTCs strejk Win Win 1,1 miljarder dollar Deal

itel SelfiePro S41 Full specifikationer

Modell iTel SelfiePro S41
Visa 5-tums HD IPS-skärm
Processorer 1,25 GHz Quad-Core Mediatek-processor och Mali 720 GPU
Bagge 3 GB
Intern lagring 16 GB utbyggbart till upp till 32 GB via microSD-kort
programvara Android Nougat
Primär kamera 8MP med autofokus och LED-blixt
Sekundär kamera 8MP med LED-blixt
Mått och vikt 148,35 x 73,4 x 7,99 mm
Batteri 2700mAh, ej avtagbar, snabb laddning
Andra 4G VoLTE & ViLTE Support, WiFi, Bluetooth, USB, GPS och fingeravtryckssensor
Pris Rs. 6,990

Läs också: Bästa Dual SIM-telefoner med dedikerad MicroSD-kortplats i Indien