iTel SelfiePro S41 med 3 GB RAM och VoLTE-stöd lanserat: Pris och specifikation

0 Shares

I ett försök att stÀrka sitt krav pÄ att leverera kostnadseffektiva och högspecifika smartphones lanserade iTel en ny telefon som kallades SelfiePro S41 i Indien. SelfiePro S41 Àr ett offline-alternativ som erbjuder en tunn design, 8MP selfie-kamera, Android Nougat och fingeravtryckssensor till ett överkomligt pris.

”SelfiePro S41 ger blivande smartphoneĂ€gare en uppsjö av funktioner till en sĂ„ konkurrenskraftig prispunkt i det aggressiva offlineutrymmet som stöds av överlĂ€gsen serviceproposition, S41 framstĂ„r som en allomfattande vinnare i kategorin,” sa Sudhir Kumar, verkstĂ€llande direktör, itel & Spice Devicesvid lanseringsevenemanget.

LÀs ocksÄ: Gionee X1s med 16MP Selfie-kamera och 4000 mAh-batteri lanserat

iTel SelfiePro S41 Specifikation och funktioner

Under huven drivs SelfiePro S41 av Quad-Core MediaTek-processor klockad pÄ 1,25 GHz och Mali 720 GPU. Processorn stöds av 3 GB RAM och 16 GB lagringsutrymme, som du kan utöka till upp till 32 GB via minneskort.

Först pryder den en 5-tums HD (1280 × 720 pixlar) IPS-skĂ€rm med 2,5D-glas pĂ„ toppen och omgiven av tjocka ramar. För att hĂ„lla skĂ€rmen igĂ„ng Ă€r det 2700 mAh Li-polymer batteriet.

SelfiePro S41 har en 8MP-sensor med autofokusinstÀllning och LED-blixt. Den frÀmre kameran stöds ocksÄ av en 8MP selfie-shooter och LED-blixt. Kameran Àr ocksÄ laddad med nÄgra hÀftiga inbyggda funktioner som den populÀra ansiktsmask, kÀndismakeupeffekter, skönhetsmakeupeffekter och skönhetsmakeovers.

Telefonen körs pÄ Android Nougat (7.0) ur lÄdan och har en intuitiv bakmonterad fingeravtryckssensor, du kan ocksÄ anvÀnda sensorn som selfieslutarknappen. Anslutningsalternativen pÄ telefonen inkluderar 4G ViLTE / VoLTE-stöd, WiFi, Bluetooth och GPS.

itel SelfiePro S41 Pris och tillgÀnglighet

itel har lanserat SelfiePro S41, i Indien, i tvĂ„ fĂ€rgvarianter – skiffergrĂ„ och obsidiansvart och har prissat hĂ€r till 6990 Rs. Telefonen kommer att finnas tillgĂ€nglig i utvalda butiker i landet.

LÀs ocksÄ: Google och HTCs strejk Win Win 1,1 miljarder dollar Deal

itel SelfiePro S41 Full specifikationer

Modell iTel SelfiePro S41
Visa 5-tums HD IPS-skÀrm
Processorer 1,25 GHz Quad-Core Mediatek-processor och Mali 720 GPU
Bagge 3 GB
Intern lagring 16 GB utbyggbart till upp till 32 GB via microSD-kort
programvara Android Nougat
PrimÀr kamera 8MP med autofokus och LED-blixt
SekundÀr kamera 8MP med LED-blixt
MĂ„tt och vikt 148,35 x 73,4 x 7,99 mm
Batteri 2700mAh, ej avtagbar, snabb laddning
Andra 4G VoLTE & ViLTE Support, WiFi, Bluetooth, USB, GPS och fingeravtryckssensor
Pris Rs. 6,990

LÀs ocksÄ: BÀsta Dual SIM-telefoner med dedikerad MicroSD-kortplats i Indien

0 Shares