iQOO Z1x med Snapdragon 765G-chipset, 120Hz-skärm som startar den 9 juli

IQOO Z1X är redo att debutera den 9 juli i Kina, meddelade företaget i ett Weibo-inlägg. iQOO bekräftade också officiellt Snapdragon 765G-chipset under huven. Z1x följer Z1, som var världens någonsin MediaTek Dimentsity 1000+-baserade telefon som debuterade tillbaka i maj.

iQOO Z1x kommer också att innehålla 5G-stöd för både SA- och NSA-anslutning. Den kommer att utrustas med 8 GB RAM och kan innehålla upp till 256 GB lagring som vissa rykten föreslår. iQOO har också bekräftat ett enormt 5 000 mAh icke-avtagbart batteri med 33 W snabbladdningsstöd.

Företaget har också bekräftat närvaron av en 120Hz-skärm. Skärmen har en håltagningsutskärning nära det övre högra hörnet. TENAA-listan för enheten avslöjade att det kommer att vara en 6,57-tums Full-HD + LCD-skärm. Detta bekräftas ytterligare av en sidomonterad fingeravtryckssensor, som visas i renderingen.

Affischen som publiceras av företaget avslöjar också en bakpanel med minimal design och ett rektangulärt trippelkamerasystem. När det gäller optiken finns en primärkamera på 48 MP, kopplad med två 2MP-snappers på baksidan och en 16MP selfie-kamera.

IQOO Z1x erbjuds i vita, blåa och svarta nyanser. Medan detaljerna relaterade till prissättning och tillgänglighet ännu inte har bekräftats, förväntas den prissättas till cirka 2000 yuan i Kina.

Relaterade Artiklar

Back to top button