iQOO 8 kan ha en 2K 10-bitars LTPO-skärm; inkorg 120W …

0 Shares

iQOO 8 debuterade den 4 augusti vid ChinaJoy -konferensen i Kina. Inför den officiella lanseringen har iQOO 8 -läckor dykt upp online. Vi har sett flera viktiga specifikationer inklusive dess processor, RAM, lagringskapacitet och laddningshastighet. Idag har nya iQOO 8-läckor dykt upp på nätet som överensstämmer med dess blöja och batteridetaljer. Låt oss ta en titt på alla detaljer.

iQOO 8 -skärmen kommer att ha en variabel uppdateringshastighet

Ryktet om att iQOO 8 ska ha en LTPO -panel med 2K -upplösning (QHD+) enligt läckan från Kina. Displayen sägs stödja 10-bitars färger och en 120Hz uppdateringsfrekvens.

Om läckan ska upplevas kan iQOO 8: s LTPO-skärm justera skärmuppdateringsfrekvensen mellan 1Hz och 120Hz baserat på innehåll som visas. En bild som ser ut som en iQOO 8 officiell teaser delas också online och hävdar att telefonens display kommer att leverera verklighetstrogna färger.

En kinesisk tipster som går under namnet Digital Chat Station tipster har också avslöjat iQOO 8 -batteriet och laddningsdetaljer. Det sägs att telefonen har 4500 mAH batteri och kommer att levereras med en 120 W snabbladdare.

Vivo spin-off-märke förväntas packa iQOO 8 med Qualcomms Snapdragon 888 Plus-chipset. Det förväntas komma med 12 GB RAM och ytterligare 4 GB virtuellt RAM. Telefonen förväntas också ha 256 GB lagringsutrymme ombord.

IQOO 8 kan ha en fingeravtryckssensor på skärmen för biomatisk autentisering. Det förväntas komma igång med OriginOS 1.0 som kommer att baseras på Android 11.

0 Shares