iQOO 7 Legend med 6,62-tums FHD + AMOLED 120Hz-skärm, Snapdragon 888 och iQOO 7 lanseras i Indien den 26 april

0 Shares

Uppdatering: iQOO har bekräftat lanseringen av telefoner i iQOO 7-serien den 26 april.

Tidigare: Efter att ha bekräftat lanseringen av iQOO 7-serien i april bekräftade iQOO idag att den kommer att lansera iQOO 7 Legend med Snapdragon 888 och iQOO 7 i Indien senare denna månad på Amazon.in. Förra årets iQOO 3 lanserades på Flipkart.

Företaget bekräftade också att det kommer att lansera iQOO 7 med Qualcomm Snapdragon 8-serieprocessor bredvid. Detta borde vara Snapdragon 870, och det är inte klart om detta kommer att vara iQOO Neo 5 5G som introducerades i Kina förra månaden.

iQOO har redan bekräftat att iQOO 7 Legend med Snapdragon 888 kommer att prissättas mindre än Rs. 40 000, så iQOO 7 borde vara billigare än så. Företaget sa också att iQOO 7-serien har tillverkats i vivos Greater Noida-anläggning.

“För att erbjuda problemfria kundserviceupplevelser till sina uppskattade kunder kommer iQOO också att använda utvalda vivo-servicecentra för alla tjänster efter försäljning som säkerställer ytterligare sinnesro”, säger iQOO.

Kommentera partnerskapet med Amazon, Gagan Arora, Director-Marketing – iQOO sa:

Vår strävan på iQOO är att erbjuda produkter med överlägsen prestanda och oöverträffad erfarenhet. Vårt partnerskap med Amazon är ett steg längre i den riktningen. iQOO-telefoner är byggda för de konsumenter som naturligt är skeptiska till status quo och ständigt försöker förbättra sig själva – Quest on and on!

När han delade sina åsikter om lanseringen sa Nishant Sardana, Director – Mobile Phones & Televisions, Amazon India:

Vi är ödmjuka för att vara den valda partnern för iQOO och är glada över att få iQOO 7-serien till våra kunder på Amazon.in. En kraftfull processor som erbjuder en överlägsen spelupplevelse klädd med rik fotografering och en förstklassig look & feel, iQOO 7-serien markerar alla rätt rutor för kunderna.

0 Shares