Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

iPhone SE 3 5G Roundup: Här är vad vi vet om det…

iPhone SE 3 5G ryktas komma upp under första halvan av 2022. Tredje generationens iPhone SE förväntas bli den mest prisvärda 5G-telefonen från Apple, som kan förvandla en miljard Android-användare till Apple. Här är vad vi vet om iPhone SE 3 hittills:

iPhone SE 3 Processor och lagringsalternativ

Nästa generation iPhone SE 3 förväntas drivas av Apples A15 Bionic-chipset, samma som iPhone 13-serien har. Detta beror på att Apple alltid använder samma processor i SE-varianten också som i vanliga iPhone-telefoner.

Den nuvarande SE-modellen kommer i 64GB och 128GB lagringsalternativ och eftersom iPhone 13-sortimentet också börjar på 128GB, kan detsamma förväntas för SE 3 också.

iPhone SE 3 design

Rapporter hävdar det iPhone SE 3 kommer att ha samma design som nuvarande iPhone SE. Detta inkluderar en 4,7-tums LCD-skärm med iPhone 8-liknande design. Inga större designförändringar förväntas i iPhone SE 3. Den kommer att behålla Touch ID på hemknappen och vara tillgänglig i färgerna Starlight och Midnight. Vissa rapporter sa att iPhone SE 3 skulle kunna ha en större 5,5-tumsskärm och en Touch ID-sidoknapp, men det har inte funnits något som styrker dessa påståenden. Vissa tipsare förväntar sig att iPhone SE 3 kan ha en design som iPhone XR, men detta kan bekräftas först när vi ser några solida bevis.

LÄS ÄVEN: Apples fysiska butiker öppnar i Mumbai och Delhi; Företaget börjar anställa för detsamma

iPhone SE 3 kamera

Det har inte förekommit några läckor om kameraavdelningen iPhone SE 3, men eftersom den förväntas ha en design som iPhone 8 kommer den med största sannolikhet att ha en enda huvudsensor. Eftersom den nuvarande SE-modellen har en enda 7 MP frontkamera, kan företaget uppgradera till en 12 MP-sensor i den. Night Mode, Cinematic Mode och Photographic Styles skulle också vara bra tillägg.

iPhone SE 3 kommer att vara redo för 5G

En spec som alla rapporter anger likadant är närvaron av 5G-anslutning i den kommande iPhone SE 3. I juni i år hävdade Apple-analytikern Ming-Chi Kuo också att iPhone SE 3 skulle få två stora uppgraderingar – 5G och en bättre chipset.

iPhone SE 3 5G lanseringsdatum

Olika rapporter har hävdat att Apple planerar att lansera iPhone SE 3 under första kvartalet 2022, vilket antyder att företaget kan komma att hålla ytterligare ett speciellt evenemang runt mars nästa år. Rapporterna verkar ha en viss vikt då Apple lanserade sin iPhone SE också i mars 2016 och iPhone SE 2 anlände i april 2020.

iPhone SE 3 Förväntat pris

Eftersom den här anses vara den mest prisvärda 5G-smarttelefonen från Apples hus, kan priset ligga någonstans runt 399 dollar. Om lagringsalternativet förstärks och 5G läggs till, skulle det göra telefonen ännu bättre.

LÄS ÄVEN: iPhone 13-efterfrågan minskar när Apple tipsar om att produktionen minskar

Än så länge är detta all information vi kunde samla in om iPhone SE 3, men vi lovar att hålla dig uppdaterad när vi får höra mer om den.

För nu kan du hitta Apples iPhone SE 2 för ett bättre erbjudande på Apples officiella sida.