iPhone SE 2 renderar avslöjar överväldigande design

0 Shares

Släppdatum för iPhone SE 2Apple iPhone se

För tillfället kan vi inte vara säkra på SE 2: s släppdatum – vi är inte helt säkra på att Apple kommer att släppa enheten alls.

Apple släppte emellertid den tidigare SE i mars 2016, så det kan se ut att släppa denna uppdaterade SE ungefär samma tid 2020. Detta skulle också förhindra att den stjäl åskan från den viktigaste nya iPhone för 2020 i september.

Men med mindre än två månader kvar, förväntar vi oss vanligtvis att ha lite mer information om en kommande iPhone. Så antingen har Apple stramat upp sitt läckande fartyg, eller så har läckarna blivit värre, eller så tittar vi på en lansering senare på året.

Pris för iPhone SE 2

Återigen finns det inget definitivt ord om priset. Men rykten om den kommande iPhone för 2020 tyder på att en billig modell är på väg och underbudet om iPhone 11 med $ 200 eller så.

Som sådan kan vi förvänta oss att SE 2 börjar cirka 500 dollar – vilket gör det cirka 200 dollar billigare än iPhone 11.

Men med tanke på de specifikationer som vi har sett ovan hoppas vi kunna betala cirka $ 400. Apple borde ha gått vidare från LCD-skärmar i sina telefoner nu, och en enda kamera kommer dramatiskt att hämma dess fotopotential.

Vi skulle gärna se att det ryktade Google Pixel 4a går head-to-head med iPhone SE 2 i ett lägre pris. Vi skulle vilja att iPhone skulle vara snabbare, men Google-telefonen skulle slå tillbaka med en bättre skärm och förmodligen en bättre kamera för att starta.

Titta på detta utrymme för alla de senaste nyheterna om iPhone SE 2.

0 Shares