IPhone Gold Rush: Guld iPhone 5s hÀmtar $ 10k pÄ auktion

0 Shares

Knapphet bakom guldmodellen för Apples iPhone 5s driver priserna pÄ andrahandsmarknaden nÀr Apple försöker möta efterfrÄgan via sina egna detaljhandelskanaler. Lyckliga köpare som kunde rycka guldmodellen av Apples senaste flaggskeppssmartphone upptÀcker nu att de kan göra en bra vinst genom att sÀlja sina telefoner pÄ auktionssajter som eBay dÀr en vinnande auktion hÀmtade sÄ mycket som $ 10.000.

Andra listor för iPhone 5s som rapporterades av Business Insider fick 4 600 dollar, lÄngt över $ 199 frÄn startpriset med ett tvÄÄrskontrakt i USA via en trÄdlös operatör eller 649 dollar utan kontrakt för 16 GB-modellen; iPhone 5s gÄr sÄ högt som $ 849 utan kontrakt för en 64 GB -modell via Apple.

gip5

Även om mĂ„nga var skeptiska till guldmodellens framgĂ„ng, eftersom den av mĂ„nga ansĂ„gs vara mer prickiga Ă€n Apples traditionella svarta eller vita modeller tidigare, har Apple hittat en guldrusning med den guldfĂ€rgade fĂ€rgen. I Ă„r förnyar Apple sin fĂ€rguppstĂ€llning och ersĂ€tter den svartvita modellen för silver och rymdgrĂ„ samtidigt som guldalternativet lĂ€ggs till som ett tredje fĂ€rgval.

TyvÀrr, men för de vinnande budgivarna pÄ guldtelefonauktionen har det varit mer brÄttom efter dÄrens guld eftersom modellen inte innehÄller nÄgot guld. En London-baserad juvelerare erbjuder nu en anpassningstjÀnst dÀr anvÀndare kan fÄ sin iPhone guldplÀterad. Processen börjar pÄ under $ 3000 och anvÀndare kan ha guld, roséguld eller till och med platina plÀterad pÄ sina iPhone -modeller.

Guldmodellen gick förvĂ„nansvĂ€rt bra och sĂ„lde omedelbart ut pĂ„ mĂ„nga omrĂ„den över hela vĂ€rlden, inklusive Australien, Asien, Europa och USA. Även om Apple i allmĂ€nhet har svĂ„rt att hĂ€nga med i efterfrĂ„gan pĂ„ iPhone 5s i allmĂ€nhet, verkar det som att guldmodellen har varit sĂ€rskilt svĂ„r att hĂ„lla i lager. Det Ă€r oklart om det beror pĂ„ en övervĂ€ldigande efterfrĂ„gan pĂ„ nyheten i just den fĂ€rgen eller om Apple hade underskattat efterfrĂ„gan i allmĂ€nhet pĂ„ guldtelefonen. Oavsett fall rapporterades det nyligen att Apple kan öka produktionen för guld iPhone 5s med sĂ„ mycket som 33 procent.

Kunder i USA som Àr intresserade av att köpa iPhone 5s bör utforska online-bokningssystemet för hÀmtning i butik.

0 Shares