iPhone 6 & iPhone 6 Plus Enhandig tangentbordsguide

Vi visar dig hur du använder ett tangentbord med en hand på iPhone 6 eller iPhone 6 Plus. Detta hjälper dig att använda den större iPhone 6 och iPhone 6 Plus med en hand för fler uppgifter.

Apple inkluderar inte några enhands iPhone-tangentbord i iOS 8 eller iOS 8.1, men det finns flera alternativ i App Store som tillåter användare att bättre använda de nya iPhonerna med en hand. Dessa tangentbord fungerar också på iPhone 5s och andra äldre telefoner, om du också behöver ett enhands tangentbord för dessa enheter.

Läs: iPhone 6 Plus Tips & tricks

Den större storleken på iPhone 6 Plus gör ett tangentbord med en hand mer attraktivt. Många alternativ i App Store erbjuder en Galaxy Note 4 som ett tangentbord med en hand som du kan flytta till ena sidan av enheten.

Titta på den korta videon nedan för att se tangentbordet med en hand på iPhone 6 Plus i aktion. Det finns många olika iOS 8 enhands tangentbord tillgängliga, med priser från gratis till $ 2.

Om du använder detta på iPhone 6 eller iPhone 6 Plus är du redan på iOS 8 eller senare. Om du vill använda en av dessa på en äldre iPhone måste du se till att du kör iOS 8 eller iOS 8.1.

Det första du ska göra är att ladda ner ett iPhone 6 eller iPhone 6 Plus enhands tangentbord från App Store. Här är fem tillgängliga iOS 8 enhands tangentbord alternativ.

Du kan ladda ner någon av dessa till iPhone för att komma igång. Så här väljer du iOS 8 enhands tangentbord efter att du laddat ner ett av dem. Processen är densamma som att använda något annat iOS 8-tangentbord.

Så här installerar du ett iOS 8-tangentbord.

Så här installerar du ett iOS 8-tangentbord.

Gå till Inställningar -> Allmänt -> Tangentbord -> Tangentbord -> Lägg till nytt tangentbord -> tryck på tangentbordets namn.

När du har gjort detta, se till att du tryck på tangentbordets namn igen och aktivera full åtkomst. Detta gör att tangentbordet kan leverera förutsägelser och andra funktioner som att ändra färg på tangentbordet. Du kan trycka på appikonen på din startskärm för att se alternativen, som att ändra färger och andra funktioner.

När tangentbordet är uppe trycker du på globikonen för att byta tangentbord tills det enhands iOS 8-tangentbordet dyker upp. När tangentbordet visas kan du trycka på pilen för att byta sida för det tomma området, eller för vissa, siffrorna.

När du vill gå tillbaka till det andra tangentbordet trycker du på världen igen. Du kommer inte att kunna använda diktat när du använder tredjeparts iOS 8-tangentbord och när du anger ett lösenord byter iPhone till ett speciellt tangentbord, vilket tillfälligt skjuter dig tillbaka till ett mer vanligt iPhone-tangentbord.

Relaterade Artiklar

Back to top button