iPhone 6 -fodral vs ärm: Vilket är bäst?

0 Shares

Fodral är en av de mest populära tillbehören till iPhone 6, men ett liknande tillbehör som inte får mycket kärlek är ärmen.

En ärm är en typ av fodral som ger allroundskydd för din iPhone förutom en öppning längst upp där du skjuter in din iPhone och ut, och även då kan öppningarna överlappa enhetens ovansida, men ändå möjliggöra någon form av skydd.

Även om iPhone 6 -ärmar är lite svårare att komma till när det gäller valet, är de ett utmärkt alternativt tillbehör som fortfarande skyddar din enhet men utan att behöva ha ett fodral ständigt. Inte alla gillar fodral, eftersom de kan lägga bulk och vikt till en annars tunn och lätt enhet.

Med en hylsa får du fortfarande skyddet som ett fodral kan ge, men när du faktiskt vill använda din iPhone kan du snabbt ta ut den från hylsan och använda den utan att ha ett stort fodral.

Naturligtvis kommer de flesta oavsiktliga droppar från att faktiskt använda enheten, så en ärm kanske inte är det bästa alternativet för det ultimata skyddet, men för dem som vanligtvis går utan hölje och vill ha extra skydd kan en ärm vara ett bra alternativ.

Men om du inte är säker på om du ska gå med ett fodral eller en ärm till en iPhone 6, här är några saker du bör tänka på när du fattar ditt beslut, vilket förhoppningsvis kommer att driva dig i rätt riktning så långt som vad vilken typ av skydd du vill ha.

Urval

Kanske är en av de största skillnaderna du kommer att se när det gäller iPhone 6 -fodral eller ärmar mängden val med båda alternativen.

Som du säkert redan vet finns det massor av alternativ när det gäller att välja ett iPhone 6 -fodral. Det finns bokstavligen alla tänkbara stilar och färger, vilket inte är så förvånande med tanke på fall som tillåter användare att lägga till lite personlighet i sina iPhones.

iPhone-6-ärmar

Ärmar erbjuder inte den här sorten, helt enkelt för att de inte är så populära som fall, så tillverkare brukar inte spendera mycket tid på att göra ett stort urval av ärmar. Men de få ärmarna som finns tillgängliga på ärmmarknaden är ganska imponerande.

Till exempel har vi lekt med två av de bästa iPhone 6 -ärmarna som vi kunde hitta. Den ena är Heritage UltraSlim från Sena och den andra är iPhone 6 Leather Sleeve från Proporta (båda på bilden ovan). Båda ärmarna ger ett elegant och elegant utseende i läder och är två av de bästa alternativen som vi har hittat.

Men det är inte många alternativ, så om du letar efter en typ av skydd som också erbjuder många olika stilar och färger kan ett fodral vara mer lämpligt för dig, men om du kan hitta en ärm som passar din smak, sedan mer kraft till dig.

Pris

Kanske är en av de största faktorerna när man bestämmer mellan produkterna priset. Lyckligtvis borde beslutet inte vara för svårt, eftersom fodral och ärmar är ungefär samma kostnad, beroende på vilket fall och ärm du jämför.

Läderfodralet iPhone 6 Plus från Apple passar utmärkt.

Läderfodralet iPhone 6 Plus från Apple passar utmärkt.

Sena Heritage UltraSlim är prissatt till $ 40, vilket är bara $ 5 billigare än Apples läderfodral till iPhone 6. Proporta iPhone 6 -ärmen kostar $ 34 och den kommer med en mycket mer robust och hållbar design än Senas ärm, men det ser inte riktigt lika elegant ut som Heritage UltraSlim.

Som jämförelse kommer de flesta läderfodral för iPhone 6 att kosta dig minst $ 30, såvida du inte kan hitta ett falskt läderfodral för mindre än det, men om du vill ha utseendet och känslan av ett äkta läderfodral måste du betala upp. Annars kan du enkelt hitta billiga plastfodral för under $ 15 för det mesta, med skydd av militär kvalitet som kostar långt över $ 40, inklusive några populära alternativ från Pelican.

Skyddsnivå

Som nämnts tidigare kommer iPhone 6 -fodral att ge det bästa skyddet över en ärm, eftersom fodralet alltid är fäst vid iPhone 6, medan ett ärm bara skyddar en iPhone 6 när du inte tekniskt använder det.

IMG_1274

Med en ärm måste du dra ut din iPhone 6 och använda den utan något skydd, och eftersom de flesta oavsiktliga droppar är under faktisk användning är detta inte det bästa alternativet för vissa användare. Men om du hatar massor av fodral är en ärm ett bra alternativ att ha, eftersom det ger dig ett extra skyddslager som du inte skulle ha annars utan att ge efter för heltid för ett iPhone-skal.

iPhone 6 -ärmar kan vara ett bra tillbehör att ha, och förhoppningsvis stiger det populära med ärmar så att det kommer att finnas fler alternativ att välja mellan, men för tillfället verkar fall vara det mest populära alternativet, med ärmar som följer direkt på hälarna.

0 Shares