Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

iPhone 5 sjunker till $ 98 på Walmart inför iPhone 5S Release

Walmart säljer iPhone 5 för endast $ 98 på ett tvåårskontrakt, vilket effektivt höjer $ 100 från priset på flaggskeppets iPhone en månad före det ryktade iPhone 5S-utgivningsdatumet.

Detta är den senaste iPhone 5 -affären som kommer från Walmart, som i juni minskade priset på iPhone 5 till $ 128. Apple utövar normalt dramatiska priskontroller över iPhone, men med iPhone 5 erbjuder återförsäljare och operatörer många fler rabatter och erbjudanden.

Walmart erbjuder också iPhone 4S för $ 39, $ 60 mindre än operatörer och de flesta andra återförsäljare tar betalt för mellanklass iPhone på ett tvåårskontrakt.

Läs: Ska jag köpa iPhone 5 eller vänta på iPhone 5S?

Dessa iPhone 5 -erbjudanden gäller för AT&T, Sprint och Verizon på ett Walmart Wireless Center. Dessa speciella mobiltelefonbutiker i butiken finns på de flesta Walmart Supercentra. Det finns ingen affär på T-Mobile iPhone 5 som Walmart inte säljer på en betalningsplan eller kontrakt.

Det här iPhone 5 -erbjudandet verkar inte fungera på iPhone 5 32 GB eller 64 GB modeller. Best Buy driver en handel med marknadsföring för att få iPhone 5 32GB för $ 149 med en iPhone -handel.

Walmart sänker priset på iPhone 5 till $ 98 före iPhone 5S -utgåvan.

Walmart sänker priset på iPhone 5 till $ 98 före iPhone 5S -utgåvan.

Medan 100 dollar på iPhone 5 är en mycket lockande affär, finns det en anledning till att Walmart tappar priset så mycket. Även om iPhone 5S borde se ut ungefär som iPhone 5 och levereras med samma 4-tums Retina Display, innehåller rykten många funktioner som kunder bör vänta med att se innan de köper en iPhone.

Läs: Varför du inte ska köpa iPhone 5 just nu

IPhone 5S -tillkännagivandet är allt annat än bekräftat för 10 september där vi borde se en ny iPhone som kan innehålla ett guldfärgalternativ, mer lagringsutrymme och en snabbare processor. Det finns också rykten om en bättre kamera, fingeravtryckssensor och speciella iOS 7 -funktioner som inte kommer till iPhone 5 eller iPhone 4S.

Vid denna tidpunkt är vi troligen tre veckor från iPhone 5S -utgivningsdatum, vilket betyder att det bara är en liten tid kvar att vänta på att den senaste iPhone ska komma.

Läs: iPhone 5S -video: Utgivningsdatum och ryktessammanfattning

När lanseringsdatumet för iPhone 5S träffar bör iPhone 5 -priset sjunka till $ 99 på alla bärare, som iPhone 4S innan det. Det är en bra idé att vänta på iPhone 5S för att se om den erbjuder några måste-funktioner innan du låser in ett tvåårskontrakt.

Som sagt, kunder som bara väntar på att iPhone 5S släpps fram och slår ner priset på iPhone 5 kan gå vidare och slå bråttom och få en iPhone som kommer att se en uppgradering till iOS 7 under de närmaste veckorna.

Användare som uppgraderar från iPhone 4S kan byta in sin gamla iPhone för upp till $ 270 i kontanter eller $ 300 i Amazon -butikskrediter för att betala kostnaden för iPhone 5 med extra pengar för nya tillbehör.