iPhone 5 erbjuder släpppris till absurt lågt

0 Shares

Nya iPhone 5-erbjudanden erbjuder billiga uppgraderingar till de som inte vill hosta extra pengar för en iPhone 5s, iPhone 6 eller iPhone 6 Plus.

Under de senaste veckorna har vi sett ett antal iPhone-erbjudanden växa upp och locka konsumenter som letar efter en ny smartphone den här semesterperioden. Vi har sett iPhone 6-erbjudanden, iPhone 5s-erbjudanden och idag har vi upptäckt några mycket lockande iPhone 5-erbjudanden som kan locka konsumenter som försöker komma in i Apples ekosystem med en budget.

eBay erbjuder flera nya iPhone 5-erbjudanden som sänker priset på den olåsta iPhone 5 ner till en absurd låg. Det här är några av de billigaste priserna som vi har sett för Apples åldrande tidigare flaggskepp och de kommer att locka dem som vill byta ut en trasig telefon, de som vill uppgradera från en gammal telefon och de som vill uppgradera från en dumbphone.

iPhone-5

Återförsäljaren erbjuder för närvarande upp 16 GB iPhone 5 för cirka 240 USD utom kontrakt. Det är ungefär $ 400 billigare än 16 GB iPhone 6 utom kontrakt och mycket billigare än iPhone 6 Plus utom kontrakt. Det erbjuder också 32 GB iPhone 5 för $ 270. Återigen är det mycket billigare än de flesta olåsta iPhones inklusive förra årets iPhone 5s. Det finns dock några försiktighetsåtgärder.

Dessa iPhone 5-erbjudanden är inte för nya iPhone 5-modeller. Istället renoveras dessa modeller vilket innebär att de ska vara lika bra som nya. Säljaren erbjuder gratis ekonomifrakt, men de som vill ha iPhone 5 snabbare måste betala extra. De som beställer det idag borde få det mellan 9 december och 22 december vilket innebär att det i teorin bör komma före jul. Det är inte klart hur länge dessa erbjudanden kommer att vara så de intresserade vill tänka på att ta ett steg.

De som vill betala mindre kan också ta en titt på en iPhone 4s-affär som släpper en renoverad version av 16 GB iPhone 4s ner till bara $ 150. IPhone 4s är extremt gammal och kanske inte får fler mjukvaruuppdateringar men priset ensam gör det värt en titt, särskilt för de som helt enkelt letar efter en tillfällig ersättning.

Apples iPhone 5 är fortfarande i god form. Enheten slog nyligen två år och firades med en uppgradering till Apples iOS 8-uppdatering. Apple håller vanligtvis sina tidigare flaggskepp uppdaterade i tre år innan de sparkar dem till trottoaren, vilket innebär att iPhone 5 ska gå upp till iOS 9 när uppdateringen släpps 2015.

iPhone-5-1

IPhone 5, till skillnad från iPhone 4s, har en aluminiumdesign, 4G LTE-datahastigheter, en större 4-tums Retina-skärm, förbättrad kamera och processor och mer. Även om det kommer med några omtyckta funktioner, överskuggas enheten av iPhone 5s, iPhone 6 och iPhone 6 Plus.

Apple säljer inte längre iPhone 5 men det började nyligen erbjuda iPhone 6 och iPhone 6 Plus, enheter som kommer med ett sortiment av kraftfulla funktioner inklusive större skärmar. IPhone 6 levereras med en 4,7-tums skärm medan iPhone 6 Plus har en 5,5-tums skärm. Som svar på dessa utgåvor tappade Apple priset på iPhone 5s ner till priset på 99 USD på kontrakt.

IPhone 6, iPhone 6 Plus och billigare iPhone 5s fungerar som några av de bästa alternativen till iPhone 5 men de är inte de enda. Återförsäljare erbjuder för närvarande upp flaggskepps Android-smartphones till billiga med topp-enheter som Galaxy S5, LG G3 och andra till försäljning till mycket mindre än deras startpris. Prislappar för de bästa enheterna kommer att fortsätta att minska när vi drar längre bort från släppdatum och in i en ny generation flaggskeppssmartphones 2015.

0 Shares