Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

iPhone 4 iOS 7.1 Prestandaförbättringar imponerar på användare

Apple släppte iOS 7.1 igår, med några välbehövliga prestandaförbättringar, samt några justeringar i användargränssnittet och nya funktioner som gör den övergripande iOS-upplevelsen mycket roligare och lättare att använda. En grupp iPhone -användare som har väntat desperat på en uppdatering för prestandaförbättringar var iPhone 4 -användare.

Många användare rapporterade att iOS 7 på iPhone 4 var en dyster prestandadämpning, med appar som tar lång tid att ladda och animationer släpar efter. IPhone 4 -användare har dock tagit sig till Reddit för att utropa sin lättnad efter att ha uppdaterat till iOS 7.1.

iPhone 4 på iOS 7.1

En användare säger att hans iPhone 4 “fungerar nästan felfritt nu. Det gick från att ta 2-3 minuter att skriva ett textmeddelande till att bara fungera. ” En annan säger att “animationerna är synligt mjukare, laddningstider och spelprestanda förbättras alla.”

Inte allt såg dock en förbättring. Folk rapporterar att iOS 7.1 -uppdateringen inte förbättrar batterilivslängden för iPhone 4, och vissa användare kan till och med märka en liten träff, men andra användare hävdar att detta kan förväntas efter en uppdatering som innehåller nya funktioner, men vissa människor är säger att användarna bör vänta några dagar på att systemcachen ska byggas om för att få en bra uppfattning om batteriets livslängd.

Ändå är en liten träff på batteriets livslängd verkligen en bra avvägning om du får bättre prestanda i gengäld. En iPhone 4 -användare säger att “det här var en välbehövlig uppdatering … Innan detta blev det oanvändbart. Nu fungerar allt som det ska. Jag vet inte om de andra funktionerna, men jag kan personligen säga att det fungerar bra. ”

Onödigt att säga, om du har en iPhone 4 och du har varit ganska ointresserad av iOS 7, bör du ladda ner och installera iOS 7.1; du kommer sannolikt att bli förvånad över de prestandahöjningar som du ser. Om du inte vet hur du installerar uppdateringar på din iPhone, oroa dig inte: vi har täckt dig.