Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

IPhone 14 Pro bör behålla 128 GB i den mest grundläggande versionen

iPhone 14:s lagringsutrymme bör ligga kvar på 128 GB i sin mest grundläggande version, vilket borde öka de andra lagringsalternativen!

Den nya iPhone 14 är på väg att komma ut på den internationella marknaden, och mycket förväntas av Apples nya iPhone-enhetslinje. Och, det verkar, är Apples förslag för de nya iPhones att öka lagringskapaciteten i basversionen, vilket gör 128 GB-alternativet till märkets instegsalternativ.

IPhone 14 Pro bör behålla 128 GB i den mest grundläggande versionen

FORTSÄTTER EFTER ANNONSERING

Nyheten om att den nya iPhone 14 kan komma med basmodellen på 128 GB kommer från Jeeff Pu, analytiker på Haitong International Securites. Analytikern påpekade att de nya modellerna i Pro-linjen borde komma med enhetens basalternativ på 128 GB, vilket under en tid var enhetens dyraste alternativ.

Analytikern Jeff Pu säger att 128GB-versionen av iPhone 14 Pro borde vara den mest grundläggande av enheten, vilket borde indikera att vi kommer att hitta alternativ med 256GB, 512GB och upp till 1TB lagring. Dessa alternativ bör finnas kvar i den framtida lanseringen av Apples iPhone 14 Pro Max.

I en anteckning säger analytikern följande:

Det var inte svårt att tro att den mest grundläggande versionen av den nya iPhone skulle bli den på 128 GB, eftersom lagringsmöjligheterna har blivit allt större och applikationerna blir ännu tyngre med all teknik och nya funktioner som är involverade i dess utveckling.

En annan analytiker hade redan påpekat denna möjlighet, och vi pratar om Ming-Chi Kuo. Han säger att iPhone 14 Pro och 14 Pro Max kan vara de enda som får Apples nya chip.

FORTSÄTTER EFTER ANNONSERING – OTZ

Dessutom, enligt honom, borde priserna öka ännu mer för 128 GB iPhone 14 Pro-modeller, som borde kosta runt 1 150 USD, om vi tar hänsyn till vad som tas ut för iPhone 13 Pro som kostar 999 USD i USA, i Brasilien , värdena ligger mellan R$10 900 om vi jämför det med det nuvarande värdet på R$9 499 för Apple-enheten.

Vi vet fortfarande inte om dessa påståenden är sanna och om de skulle gå i uppfyllelse i år, men i september bör de nya modellerna komma ut på marknaden med alla nyheter och information vi behöver för att bekräfta om Apple bör begränsa minimilagringen till 128 GB och medan den nya enheten bör nå den globala marknaden.

FORTSÄTTER EFTER ANNONSERING

Med information: