iPhone 13 och Apple Watch 7 kommer i september

0 Shares

Nya rykten pekar på att september är det datum som Apple valt att visa sin nya iPhone 13. Utöver flaggskeppet kommer nya hörlurar TWS AirPods 3, Apple Watch 7 och kanske nya iPad Mini 6 att presenteras.

Källan till ryktet är stark, Bloombeg-journalisten var den som publicerade om det. I portalens nyhetsbrev sa Gurman att hans källa också bekräftade att flera andra enheter kommer att uppdateras under evenemanget, förutom smartphonelinjen.

iPhone 13

Som grädde på moset kommer nya iPhone 13, som flera rykten påpekar, att få en mer diskret uppdatering, med få nyheter.

Förväntas av Apple A15 Bionic-kretsuppsättningen och en 120 Hz uppdateringsfrekvensskärm, vilket i stort sett är standarden för dagens mellanklass- och avancerade Android-smarttelefoner. Apple-användare väntar också ivrigt på sänkningen av skåran, som har övergetts i flera år av andra tillverkare.

Intressant nog, tidigare gav uppgraderingar av chipset bara S-suffixet på den nuvarande modellen, dvs det skulle vara en iPhone 12S. Ändå verkar Apple ändra sin strategi och kommer att anta iPhone 13 som sitt namn.

AirPods 3, Apple Watch 7 och Ipad Mini 6

Som nämndes i början pekar Bloomberg-journalisten fortfarande på lanseringen av de nya TWS AirPods 3-hörlurarna som kommer att få ett förnyat utseende som liknar AirPods Pro.

En andra uppdatering skulle vara smarta klockor. Apple Watch 7 kommer att tillkännages med nya funktioner som finns hos konkurrenter och även med rakare kanter än den sjätte versionen, vilket ger ett mer klassiskt utseende.

En efterlängtad uppdatering som fortfarande är okänd är iPad Mini 6. Den älskade och kompakta versionen av Apples surfplattor, kan komma med ett nytt utseende och större skärm, men behåller storleken tack vare tunnare kanter. Naturligtvis skulle den bionic A15-chipset också finnas med i uppdateringen.

0 Shares