IPhone 13 och 13 mini debuterade till bra recensioner

0 Shares

Av Tom’s Guide den 21 september 2021 90

IPhone 13: s ljusare skärm, längre batteritid och kraftfulla kameror gör den till den bästa iPhone för pengarna. Men vi önskar att den hade snabbare laddning och iPhone 13 Pro: s adaptiva 120Hz -skärm.

Av The Verge den 21 september 2021 90

Jag tycker att det är för lätt att titta på iPhone 13 och 13 Mini och inte tänka så mycket på uppdateringarna i år. Kameror blir bättre för varje år och varje företag lovar bra batteritid. Och jämfört med de massiva förändringarna vi såg på iPhone förra året, ser de 13 iterativa ut, mer som en iPhone 12S än riktigt nya modeller.

Av Engadget den 21 september 2021 91

IPhone 13 och 13 mini känns som att de borde ha kallats 12- och 12 -talet mini, tack vare en i stort sett liknande design och få stora uppgraderingar från de tidigare modellerna. Om du har en iPhone 12 måste du bestämma om längre batterilivslängd och fotograferingsuppdateringar är värda hur mycket uppgraderingen kommer att kosta dig.

Av Pocket-Lint den 21 september 2021 100

Även om den inte är drastiskt annorlunda än sin föregångare, gör ökningen av batteriets livslängd för denna generation det till ett idealiskt val för dem som söker en storskärmsenhet. Visst, du går miste om en handfull trevliga funktioner jämfört med Pro-modellen-inklusive telezoomobjektivet och 120Hz snabbuppdateringsdisplay-men iPhone 13 är fortfarande en utmärkt allround-enhet som, viktigare, kostar inte lika mycket.

Av cnet den 21 september 2021 90

IPhone 13 och 13 Mini fick ett antal betydande uppgraderingar, inklusive nya kameror, ett större batteri, mer lagringsutrymme och en ljusare skärm. IPhone 13 är en härlig uppgradering till förra årets redan underbara iPhone 12 -familj. Vissa kommer att bli besvikna eftersom det inte skiljer sig radikalt från tidigare modeller, men det är faktiskt en del av charmen.

Av TechRadar den 21 september 2021

IPhone 13 är inte en spelväxlare för Apples serie smartphones, men det är en viktig iteration som erbjuder bättre batteritid, en bättre processor och en uppgraderad kamerainställning än iPhones som har gått före det. Om du letar efter en snabb och kapabel smartphone och inte behöver de extra funktionerna i den dyrare Pro -modellen är detta ett utmärkt val.

Av CNBC den 21 september 2021

Sammantaget innehåller alla iPhone 13 -modeller endast mindre uppdateringar från förra året, och du behöver inte uppgradera från iPhone 12. Men om du kommer från en iPhone 11 eller tidigare kommer du att gilla den nya designen, ökningen i kameror, bättre batteritid och trevligare skärmar, oavsett vilken modell du väljer.

0 Shares