Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Iperius Remote – Komplett Remote Desktop Application – Granskning

Få åtkomst till vilken dator eller enhet som helst för att distribuera en programvara eller hålla ett öga!

Verktyg för fjärrskrivbord har funnits i flera år, men en genomsnittlig användare tänker inte på att använda dem eftersom de är kopplade till IT-administratörer och chefer. Men med den ökande populariteten hos smartphones känner en genomsnittlig användare behovet av att komma åt sin hem- eller arbetsdator när du är på språng.

Tack och lov har vi några fantastiska verktyg för fjärrskrivbordshanterare som kan suddiga gränserna mellan dina enheter.

Men vilken är den bästa programvaran för fjärråtkomst?

Iperius Remote är ett sådant kraftfullt verktyg som gör det möjligt att komma åt ett annat system var som helst. Med den kan du komma åt värden för att identifiera och åtgärda problem, dela en viktig fil, se resultat på en low-end bärbar dator och ansluta även från mobila enheter (tillgängligt för Android och iOS).

iperius-fjärr-android

Det är ett enkelt och bärbart verktyg som kan installeras på fjärrdatorn (värden) och din enhet för att komma åt och styra värddatorn. Värden kan vara i en annan byggnad eller i någon del av världen.

Iperius Remote – Den bästa programvaran för fjärrskrivbord

Iperius Remote som namnet antyder är en programvara som hjälper fjärranslutning till vilken Windows-dator eller -server som helst. Denna användarvänliga, tillförlitliga, lätta och flexibla programvara för fjärrskrivbord hjälper till att utföra grundläggande och komplexa uppgifter som filöverföring, delningssystem, kontroll av systemkonfiguration, felsökning av värden etc.

iperius-fjärrkontroll

Iperius Remote-programvara finns också som freeware, och den tillhandahåller alla funktioner som behövs för att genomföra fjärrhjälpsessioner. Detta TeamViewer-alternativ kan användas av både professionella och individer som vill ansluta till ett fjärrsystem.

Verktyget är extremt enkelt att använda eftersom det består av en enda körbar fil som inte kräver installation. För att komma åt ett system, se till att du har en aktiv internetanslutning.

Höjdpunkter i Iperius Remote

 • Anslut oändliga datorer
 • Anslut till flera datorer samtidigt i det visningsläge för presentationer och möten
 • Överför filer, öppna chatt session med värddatorn
 • Ställ in anpassade lösenord och konfigurera obevakade anslutningar.

Kompatibla system

Windows-operativsystem: XP, Vista, 7, 8, Windows 10, Server 2003, 2008 / R2, Server 2012, 2012 R2, Server 2016, Server 2019 / 32-64 bit.

språk

Engelska, Italienska, Franska, Tyska, Spanska, Portugisiska (Brasilien)

Översikt – Iperius Remote Alternative till TeamViewer

Iperius Remote är en lätt, stabil och säker programvara som låter dig ansluta till värden på snabbast möjliga sätt. Den här fjärrskrivbordshanteraren erbjuder integrerad datakryptering och anslutning i SSL-läge.

Du kan ladda ner och prova Iperius Remote från följande länk HÄR

Inget behov av att göra några konfigurationer eller brandväggsändringar för att använda denna fantastiska och bästa fjärrskrivbordsprogramvara. Ladda bara ned .exe och programvaran Iperius Remote kommer att fungera.

Med Iperius Remote kan du ställa in en anpassad proxy, anpassa ditt supportverktyg och göra mycket mer. Med enkla ord är det enkelt att hantera klienter med denna bästa fjärrskrivbordsprogramvara.

Funktioner: Iperius Remote

 • Enkel installation och delad adressbok
 • Integrerad kryptering och HTTPS
 • Stöd för flera skärmar, anslutningar och chatt för flera användare
 • Supersnabb filöverföring i det lokala nätverket och i båda riktningarna
 • Skärmdelning och presentationer
 • Ställ in obevakad åtkomst och anslutningsstatistik

Fjärrskrivbordsanslutning med ett klick

Med Iperius Remote installerat på ditt system kan du enkelt ansluta till vilken dator eller server som helst. Ange bara värdets ID och lösenord så är du klar.

Ingen konfiguration

Du behöver inte installera Iperius eftersom den här fjärrskrivbordshanteraren fungerar som en bärbar lösning.

Lätt att använda

Iperius Remote Desktop Manager är det snabbaste sättet att ansluta till en fjärrdator och felsöka problem eller dela en fil.

Avancerad säkerhet

Denna skrivbordsadministratör erbjuder avancerad säkerhet eftersom den använder HTTPS-protokoll (SSL) och vidtar avancerade åtgärder för att kryptera överförd information såväl som konfiguration.

Filöverföring

Iperius Remote gör det möjligt att skicka, ta emot och ladda ner filer från båda sidor. Filöverföring går snabbt och det hjälper till och med att ta emot felloggar eller dela programuppdateringar.

Oövervakad anslutning och flera anslutningar

Iperius Remote är en avancerad fjärrskrivbordsadministratör som hjälper kundsupport för människor och företag att felsöka problem. Dessutom kan hjälp optimeras eller så kan du skapa en obevakad anslutning för att komma åt värden när som helst utan manuella ingrepp.

Inte bara detta, med hjälp av denna skrivbordsadministratör kan du se en lista över alla anslutna datorer och komma åt listan över kunder som du kan erbjuda support. Dessutom kan olika operatörer ansluta till samma dator eller flera datorer för att ge hjälp.

Fleranvändarchatt

Du kan ansluta och interagera med flera användare med Iperius Remote.

Obegränsad fjärrdatorer och åtkomst till flera användare

Med en enda licens från Iperius kan du ansluta till obegränsade destinationsdatorer. Dessutom kan två eller flera operatörer ansluta till samma destinationsdator med olika konton.

Presentationer och skärmdelning

Tillåter flera anslutningar till samma dator så att du kan dela din skärm med flera användare och göra presentationer eller ta träningsseminarier.

Fullständig ommärkning

Iperius Remote gör det möjligt att ändra namnet på den körbara filen, ikonen, programvarans namn och informationen i den. Detta innebär att varje företag kan ha sin egen programvara för fjärrsupport.

Anslutningsstatistik

Utvärdera tid och kostnad för varje hjälp med hjälp av statistikfunktionen.

Oövervakad åtkomst

Iperius kan installeras som en Windows-tjänst, därför kan du ansluta till värden utan att användaren är närvarande.

Fördelar: Iperius Remote

 • Lösenordsfri automatisk anslutning
 • Bärbar programvara
 • Inget behov av att konfigurera en brandvägg
 • Användbar för presentationer
 • Operatörer kan också ansluta från Mac- och Linux-maskiner (med verktyg som WINE, Parallel, PlayOnMac, PlayOnLinux).
 • Lista över alla anslutna klienter
 • Obegränsad destinationsdator
 • Realtidschatt
 • Sessionsrapporter

Hur man använder det?

Installera programvaran för fjärrskrivbordet är inte alls komplicerat. För att använda den, ladda ner den körbara filen och kör den. Klicka på “Tillåt anslutningar” så är du klar. När installationen är klar låter Iperius Remote Desktop Manager dig komma åt valfri dator eller server genom att helt enkelt välja ett specifikt ID och dess relaterade lösenord.

iperius-remote-admin

Fördelar:

 • Det kan installeras i bakgrunden för obevakad åtkomst och ett anpassat lösenord kan ställas in av säkerhetsskäl.
 • Lätt att använda och erbjuder en stabil anslutning. Stor chattfunktion för flera användare och filöverföring. Det är en komplett fjärrskrivbordsapplikation.

Nackdelar:

 • Du har fullständiga rapporter om de kommersiella versionerna från de små.
 • I den professionella versionen från den lilla kan du logga in på ett reserverat område där du har detaljerad statistik.

Appens bedömning

För mig är detta den perfekta fjärrskrivbordshanteraren som även en nybörjare kan använda. Det mest framstående med det här Iperius Remote-verktyget är att du inte behöver göra några konfigurationsändringar. Du kan helt enkelt ladda ner och installera .exe så är du klar.

Så det här var det. Jag hoppas att du kommer att prova den här fjärrskrivbordshanteraren. Dela gärna dina tankar och låt oss veta vad du gillade i denna programvara.

Ladda ner Iperius Remote nu