IPad Pro kommer enligt uppgift att få en ny design under nästa år

Det senaste stora Apple -evenemanget kan ha varit mindre än en vecka sedan, men det har inte hindrat Bloombergs Mark Gurman från att dela sina förutsägelser för Apple -enheterna som inte fick ett omnämnande.

Gurman publicerade sina förväntningar för 2022 i den senaste versionen av sitt Power On -nyhetsbrev (via MacRumors).

Dessa inkluderar en ny designad iPad Pro. I juni uppgav Gurman att surfplattan skulle få ett glas för både trådlös laddning och omvänd laddning för att starta dina AirPods eller iPhone 13 när du är på språng, ungefär som hur en trådlös laddningsplatta fungerar.

En annan produkt som Gurman tror att vi kommer att se lanseringen nästa år är AirPods Pro 2. Bloomberg har tidigare föreslagit att Apple kommer att släppa stammen helt i utbyte mot en rundare form, så det är möjligt att vi kommer att se några stora designuppdateringar här också.

Detta kan emellertid tydligen göra det svårt att montera ANC, antenner, kontroller och mikrofoner i det mindre höljet, så hur de kommer att se ut verkar fortfarande ligga i luften.

Andra produkter som Gurman räknar med att lansera 2022 inkluderar en ny Apple Silicon-driven Mac Pro, en ny MacBook Air och upp till tre nya Apple-klockor, förmodligen inklusive Apple Watch 8 nästa höst.

Gurman tror också att Apple kan avslöja sitt headset med blandad verklighet, även om företagets AR-glasögon fortfarande kan vara två till fyra år bort. När det gäller nödsatellitfunktionen som aldrig dök upp på iPhone 13, arbetar Apple tydligen fortfarande med det så att vi kunde se det komma med framtida telefoner.

I händelsen den 14 september presenterades iPhone 13, Apple Watch 7, iPad 9 och iPad Mini 6 live från Apple Park i Kalifornien, med höjdpunkten naturligtvis flaggskeppstelefonen.

Det är dock inte allt för i år. Enligt Gurman kan vi fortfarande förvänta oss att MacBook Pro och AirPods 3 ska visas i slutet av 2021, så förhoppningsvis kommer vi att se inbjudningar till nästa evenemang skickas ut mycket snart.

Relaterade Artiklar

Back to top button