IPad Air med OLED ser alltmer osannolikt ut att ske 2022

0 Shares

Kommer du ihÄg ryktet om att iPad Air skulle fÄ den överlÀgsna, mer levande OLED -tekniken för nÀsta inkarnation? Det hÀnder inte lÀngre enligt de senaste analytikerns förutsÀgelser, Àven om en modell som hÄller fast vid den traditionella LCD -skÀrmen sÀgs vara fortfarande pÄ gÄng.

Det Àr enligt en anmÀrkningsvÀrd Apple-analytiker Ming-Chi Kuo (via MacRumors), och det föreslÄr att iPad Air 5 kommer att fortsÀtta att skilja sig frÄn Pro-nivÄ iPads genom att komma in till ett mer överkomligt pris (nÄgot LCD kommer att hjÀlpa till med).

För bara ett par dagar sedan stötte vi pÄ en annan rapport frÄn en annan kÀlla som sa att OLED iPad Air inte lÀngre hÀnde 2022, sÄ Àven om inget Àr sÀkert Àn sÄ ser det allt troligare ut att Apple kommer att hÄlla fast vid LCD -teknik nÀr det uppdaterar denna surfplatta nÄgon gÄng nÀsta Är.

Pro -uppdateringar

Kuo hade ytterligare nÄgra bitar information att dela i sin anteckning till investerare. Tydligen kommer nÀsta 11-tums iPad Pro att fÄ samma mini-LED-teknik i sin display som för nÀrvarande exklusivt finns pÄ 12,9-tums iPad Pro.

En del av anledningen till att iPad Air OLED 2022 har stÀllts in Àr att ge mini-LED 11-tums iPad Pro en chans att lysa 2022, sÀger Kuo. Ordet Àr att kostnaderna och prestandan för en iPad Air med en OLED -skÀrm inte matchade Apples standarder.

Men Apple fortsÀtter tydligen att undersöka nyare displayteknik för alla surfplattor i iPad -serien, sÄ titta pÄ det hÀr utrymmet. Vi borde fÄ ganska mÄnga uppdaterade plattor under 2022 och erbjuda Ànnu fler förbÀttringar jÀmfört med de nuvarande versionerna.


Åsikt: sĂ„ mĂ„nga iPads

Den senaste 10,2-tums iPad pÄ startnivÄ.

Vid denna tidpunkt kan vi förlÄta dig för att du tappar koll pÄ exakt hur mÄnga olika iPads Apple gör och vad alla skillnaderna Àr mellan dem. Bara förra mÄnaden presenterade Apple 2021-versioner av iPad mini och 10,2-tums startnivÄ iPad.

Mini-LED-tekniken pÄ den större iPad Pro som inte Àr tillgÀnglig pÄ den mindre iPad Pro Àr ett bra exempel pÄ hur dessa surfplattor kan ha mindre variationer som fortfarande Àr vÀrda att veta om-och det Àr innan du gÄr in i mÀngden lagring och mobilkonfigurationer som finns pÄ mÄnga modeller.

För nÀrvarande överbryggar iPad Air klyftan mellan den billigare iPad och iPad -proffsen, och för mÄnga mÀnniskor trÀffar den en sweet spot nÀr det gÀller specifikationer och design. Huruvida Apple kommer att kunna nÄ den balansen igen 2022 ÄterstÄr att se.

Ett snabbt sĂ€tt att skilja mellan alla iPads Ă€r att kontrollera priset – det ger dig en grov uppfattning om vilka som har den nyare tekniken ombord. Och nĂ€r iPad Air 2022 Ă€ntligen dyker upp, hur mycket den kostar kommer att gĂ„ lĂ„ngt för att avgöra var den passar i det bredare iPad -sortimentet.

0 Shares