iPad 5 & iPhone 5S -evenemang den 29 juni? Köp inte din biljett Àn

0 Shares

Ett nytt rykte hÀvdar att Apple planerar lanseringen av iPad 5 och iPhone 5S den 29 juni, vilket markerar sexÄrsjubileet för iPhone-lanseringen.

Apple -evenemanget skulle enligt uppgift fungera som startskivan för iPad 5 och iPhone 5S, som bÄda har hört rykten om en sommarversion.

Enligt Gizmorati kommer evenemanget att ha taggen “Original Passion, New Ideas”, vilket markerar övergĂ„ngen frĂ„n en Steve Jobs -kör Apple till en under kontroll av nuvarande VD Tim Cook.

KÀllor hÀvdar att Apple planerar en lanseringsevenemang för iPhone 5S och iPad 5 den 29 juni.

KÀllor hÀvdar att Apple planerar en lanseringsevenemang för iPhone 5S och iPad 5 den 29 juni.

Publikationen hÀvdar att informationen kommer frÄn en inre kÀlla hos Apple och verifieras av en tredjepartskÀlla, men utsikterna för ett lördagslanseringshÀndelse skulle vara helt nytt för Apple. Företaget hÄller vanligtvis speciella lanseringsevenemang pÄ tisdag eller torsdag.

29 juni 2013 Àr det sex Är sedan iPhone -utgÄvan, men det Àr sex mÄnader efter sjÀlva tillkÀnnagivandet av iPhone pÄ MacWorld. Videon nedan visar Steve Jobs som tillkÀnnagav iPhone den 9 januari 2007.

Apples evenemangsinbjudningar innehĂ„ller vanligtvis retande fraser för att ange tonen för ett evenemang, men i det senaste minnet Ă€r företaget mer lekfullt med “Lets Talk iPhone.”, It’s Almost here. “,” Vi har lite mer att visa dig. ” – inte nĂ„got som lĂ„ter som att det kan vara titeln pĂ„ Mel Gibsons nĂ€sta film.

Det skulle ocksĂ„ vara första gĂ„ngen Apple kombinerade en iPhone och en iPad -lansering till samma evenemang. Även nĂ€r Apple lanserade iPhone 5, iPad 4 och iPad mini i slutet av 2012 höll företaget separata evenemang för iPhone och iPad.

Eftersom detta Àr det första vÀsentliga ryktet frÄn Apple som kommer frÄn denna kÀlla Àr vi fortfarande skeptiska till sannolikheten för ett lördagsevenemang med en djÀrv tagline baserad pÄ iPhone -utgÄvan, snarare Àn det officiella tillkÀnnagivandet.

Rykten om iPad 5

Nya rykten frÄn Apple hÀvdar att företaget förbereder iPad 5 -utgÄvan för tredje kvartalet 2013.

Nya rykten frÄn Apple hÀvdar att företaget förbereder iPad 5 -utgÄvan för tredje kvartalet 2013. Bild via Martin Hajek.

Baserat pÄ de senaste ryktena om iPad 5 kan Apple lansera iPad 5 i april, eller sÄ kan iPad 5 slÀppas senare i höst. Det finns för mÄnga rykten för att göra en korrekt förutsÀgelse. Ett rykte om en iPad 5 -utgÄva i juni har nu dragits tillbaka.

LÀs: Hur iPad mini 2 och iPad 5 kunde slutföra Apples sortiment

Det ryktas att iPad 5 kommer med iPad mini -styling och en uppgraderad processor. LÀckta foton gör ansprÄk pÄ att visa iPad 5 med ett iPad mini-designsprÄk, vilket resulterar i en mindre totalstorlek för iPad utan att Àndra 9,7-tumsskÀrmen.

Dagens rykten nÀmner inte en iPad mini 2 som kan lanseras tillsammans med iPad 5.

Rykten om iPhone 5S

Rykten pekar pÄ en iPhone 5S som liknar iPhone 5.

Rykten pekar pÄ en iPhone 5S som liknar iPhone 5.

Ryktet om att iPhone 5S slĂ€pps och lanseras kommer att Ă€ga rum nĂ€r som helst i juni, juli, augusti eller Ă€nnu senare beroende pĂ„ vilka rykten du tror. Återigen Ă€r det för tidigt att sĂ€ga vilket rykte som Ă€r korrekt, men vi borde se en iOS 7 -beta lĂ„ngt innan Apple tillkĂ€nnager iPhone 5S, om företaget hĂ„ller fast vid tidigare handlingar.

LÀs: iPhone 5S slÀppdatum och ryktessammanfattning

Rykten pekar pÄ en iPhone 5S med minimala designÀndringar och möjligen med en dödande funktion. Oddsen Àr att denna mördande funktion kommer att vara mjukvarubaserad, Ätminstone Àr detta riktningen frÄn en Morgan Stanley -analytiker. Detta skulle peka pÄ en iOS 7 -utgÄva tillsammans med iPhone 5S.

NÀr det gÀller de nya iPhone 5S-funktionerna finns det betydande rykten om en inbyggd fingeravtryckslÀsare pÄ iPhone 5S, som kan lÀgga till sÀkerhet överlag och möjliggöra en uppgraderad Passbook med möjlighet att göra digitala betalningar.

0 Shares