iOS 9.1 släppdatum anländer med 150 nya emojis

Släppdatumet för iOS 9.1 finns här för iPhone, iPad och iPod touch, så att användare kan uppgradera till den senaste versionen av iOS 9 som innehåller en lång lista med buggfixar och en rad nya funktioner för iPhone och iPad.

Med iOS 9.1-uppdateringen lägger Apple också till stöd för att ställa in den nya Apple TV som kommer ut nästa vecka med din iPhone och bygger in stöd för iPad Pro-tillbehör som Apple Pencil som levereras med iPad Pro nästa månad.

Du kan starta iOS 9.1-nedladdningen på din iPhone eller iPad utan att ansluta till en dator, men du behöver minst 50% batteritid och du behöver en WiFi-anslutning. IOS 9.1-nedladdningen är 252 till 313 MB i storlek på iPhone 6s och iPhone 6s Plus.

Släppdatum för iOS 9.1 kommer med korrigeringar, Emoji och funktioner.

Släppdatum för iOS 9.1 kommer med korrigeringar, Emoji och funktioner.

Apple rubriker iOS 9.1-uppdateringen med detaljer om de nya 150 emoji-alternativen som finns i uppdateringen och en fix för Live Photos som upptäcker när användaren flyttar kameran så att iPhone 6s eller iPhone 6s Plus inte längre spelar in den delen av rörelse.

Förutom de nya iOS 9.1-funktionerna innehåller Apple en samling korrigeringar för iOS 9-problem med iOS 9.1-utgåvan. Nedan är en lista med 11 fixar Apple-problem i iOS 9.1.

 • Förbättrad stabilitet inklusive CarPlay, Music, Photos, Safari och Search
 • Förbättrad prestanda i Multitasking UI
 • Åtgärdar ett problem som kan få kalendern att inte svara i månadsvyn
 • Åtgärdar ett problem som hindrade Game Center från att starta för vissa användare
 • Löser ett problem som zoomat in innehållet i vissa appar
 • Löser ett problem som kan orsaka felaktigt oläst e-postantal för POP-e-postkonton
 • Åtgärdar ett problem som hindrade användare från att ta bort senaste kontakter från ny e-post eller meddelanden
 • Åtgärdar ett problem som gjorde att vissa meddelanden inte visas i sökresultaten i Mail
 • Löser ett problem som lämnade en grå stapel i kroppen av ett ljudmeddelande
 • Åtgärdar ett problem som orsakade aktiveringsfel hos vissa operatörer
 • Åtgärdar ett problem som hindrade vissa appar från att uppdateras från App Store

iOS 9.1 Släppdatum - Uppdatering - 2Släppdatum för iOS 9.1 ger också säkerhetsuppdateringar till iPhone och iPad. Det här är bra nyheter för de flesta användare, men iOS 9.1-uppdateringen stänger säkerhetshålet som gör att iOS 9.1-jailbreak fungerar. Om du använder iOS 9 jailbreak eller om du planerar att använda den, bör du inte uppgradera till iOS 9.1 just nu.

Bilderna nedan går igenom det som är nytt i iOS 9.1 och jämför det med iOS 9 på iPhone.

iOS 9.1 vs iOS 9: Nyheter i iOS 9.1

Nya iOS 9.1 Emoji

Nya iOS 9.1 Emoji

Det finns många nya iOS 9.1 emoji-alternativ att använda när du installerar uppgraderingen. Den mest omtalade nya emojin är långfingeremoji, men det finns också en enhörning, en taco, en burrito, ett lejon, spindel, nya sporter, spelalternativ och många nya ansikten.

När du har uppgraderat får du tillgång till den nya iOS 9.1 emoji på din iPhone och iPad. Många av dessa stöder de olika hudtonalternativen som Apple lade till iOS 8 under sommaren.

Om du skickar den nya iOS 9.1-emojin till någon som inte har iOS 9.1 installerad kommer de att se udda block för många av objekten du skickar.

Du kan använda alla nya iOS 9.1 emoji på iPhone emoji-tangentbordet som är på som standard. Du behöver inte köpa några appar för att få den nya emoji.

Relaterade Artiklar

Back to top button