iOS 8 Jailbreak Officiellt stabil nog att använda

Medan iOS 8 -jailbreaket släpptes förra veckan har de flesta buggarna nu utarbetats och de som väntade på ett stabilt jailbreak kan nu vidta åtgärder och installera iOS 8 -jailbreak på sin iPhone eller iPad.

Cydia var mestadels problemet, eftersom jailbreak -appbutiken inte var helt kompatibel med iOS 8 på lanseringsdagen. Sedan dess har det gjort framsteg, och fram till i går kunde användare inte ladda ner betalda tweaks om de inte redan hade köpt dem.

Men Cydia är nu helt kompatibel med Pangus iOS 8 -jailbreak, och utvecklaren bakom jailbreak -appbutiken säger att Cydia och iOS 8 -jailbreak är “tillräckligt stabilt” för användning.

Mycket till allas förvåning i jailbreak -gemenskapen, en iOS 8 -jailbreak släpptes långt tidigare än väntat, och kom först efter en månad sedan iOS 8: s första release av Apple. Dessutom fungerar det också med den senaste iOS 8.1 -uppdateringen.

Pangu dev -teamet är ett nytt tillskott till jailbreak -gemenskapen, som först tog sig in på scenen med deras iOS 7.1.2 -jailbreak redan i juni strax efter att uppdateringen släpptes från Apple, och deras iOS 8 -jailbreak bevisar att de menar allvar med att hålla sig kvar och förse användare med jailbreaks inom överskådlig framtid.

Pangu -teamet har dock redan träffat ett vägspärr med Apple, eftersom iOS 8.1.1 -uppdateringen (som förväntas släppas i nästa vecka eller två) har korrigerat de bedrifter som används för iOS 8 -jailbreak, vilket betyder att om du har inte uppdaterat till iOS 8.1 än, det är bäst att göra det nu så att du är inlåst för ett garanterat jailbreak.

iOS-8-Cydia-tweaks

Varför göra detta? För när Apple släpper iOS 8.1.1 för allmänheten slutar de signera iOS 8.1, vilket innebär att du inte kommer att kunna uppdatera till iOS 8.1 och kommer att tvingas uppdatera till iOS 8.1.1, vilket gör din iPhone eller iPad oavbrutet.

Även om du har en Mac (och Pangu jailbreak inte är kompatibel med Mac än), åtminstone bara uppdatera till iOS 8.1 och vänta sedan på att en Mac -version av Pangu jailbreak släpps.

Läs: Hur man Jailbreak iOS 8 med Pangu

Den goda nyheten är dock att detta iOS 8 -jailbreak fungerar med alla enheter som kan köra iOS 8, inklusive iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPad mini 3 och iPad Air 2, samt äldre enheter som iPhone 5s och iPad Air.

Medan många av de populära tweaksna fungerar med iOS 8 nu, finns det fortfarande många tweaks som behöver uppdateras för iOS 8, inklusive Springtomize. Dessutom behöver Cydia fortfarande några korrigeringar som gör det möjligt för jailbreakers att ladda ner betalda tweaks, som inte fungerar ännu.

Hur som helst är det konstigt nog att vi ser ett iOS 8 -jailbreak så snart i iOS 8 -livscykeln, med tanke på att iOS 7 inte hade ett jailbreak förrän i december. Denna jailbreak kommer dock från samma team som gav oss den fantastiska iOS 7.1 jailbreak tidigare i år.

iOS-8-Jailbreak

Ända sedan det första tillkännagivandet av iOS 8 förra månaden var jailbreak -gemenskapen ganska nyfiken på när en iOS 8 -jailbreak skulle drabba allmänheten. Naturligtvis hade vi kunnat förlita oss på tidigare historia så långt som när vi skulle förvänta oss det, men även det är lite skakigt.

Jailbreak -gemenskapen på Reddit surrar vanligtvis med jailbreak -hype på en ny version av iOS, men det har varit extremt tyst tills förra veckan, vilket är lite udda, men kanske inte så förvånande med tanke på att ingen hade fått sina förhoppningar ännu.

Många av de stora namnen i jailbreak -samhället har varit skeptiska till ett iOS 8 -jailbreak, men det beror mest på att många av dessa stora namn inte arbetade aktivt med ett i första hand. Även Evad3rs dev -teamet som var ansvarigt för det första iOS 7 -jailbreaket sa att jailbreaking blev “tråkigt” för dem. Det här är inte så förvånande att höra, eftersom jailbreaking verkligen inte är lika spännande som när iPhone första gången kom 2007, och att komma ut med ett nytt jailbreak -verktyg varje år kan vara lite ansträngande minst sagt.

Relaterade Artiklar

Back to top button