iOS 8 Jailbreak nu kompatibel med Mac

0 Shares

IOS 8 -jailbreaken är officiellt ute och tillgänglig för alla iPhones och iPads som kan köra iOS 8. Själva verktyget fungerade bara på Windows -maskiner, men nu fungerar det också på Mac -datorer.

Pangu dev -teamet ansvarar för det här senaste jailbreaket och de är ett nytt tillskott till jailbreak -gemenskapen, som först bryter in på scenen med deras iOS 7.1.2 -jailbreak redan i juni strax efter uppdateringen som släpptes från Apple.

IOS 8 -jailbreaken släpptes tekniskt tidigare förra månaden, men eftersom det var en mycket tidig version och inte ens innehöll Cydia, ansågs det bara vara en utvecklarversion så att tweak -devs kunde få sina appar och tweaks att fungera för iOS 8. Det var faktiskt inte förrän nyligen när jailbreak i iOS 8 blev tillräckligt stabilt för offentlig konsumtion.

Men iOS 8 jailbreak är nu tillräckligt stabilt för vanliga användare att installera, och jailbreak -verktyget fungerar med Mac nu, så de som inte kunde jailbreak på grund av att de inte hade en Windows -dator kan nu jailbreak på Mac.

iOS 8 jailbreak

Mycket till allas förvåning i jailbreak -gemenskapen, en iOS 8 -jailbreak släpptes långt tidigare än väntat, och kom först efter en månad sedan iOS 8: s första release av Apple. Dessutom fungerar det också med den senaste iOS 8.1 -uppdateringen. Den första versionen var dock ganska ojämn och kom med alla möjliga buggar som ansåg att den var nedladdningsbar för många användare.

Men efter några veckor är iOS 8 -jailbreaket från Pangu äntligen så stabilt som det kan vara, så att vanliga användare kan installera jailbreak på sina egna iOS 8 -enheter.

Pangu dev -teamet är ett nytt tillskott till jailbreak -gemenskapen, som först tog sig in på scenen med deras iOS 7.1.2 -jailbreak redan i juni strax efter att uppdateringen släpptes från Apple, och deras iOS 8 -jailbreak bevisar att de menar allvar med att hålla sig kvar och förse användare med jailbreaks inom överskådlig framtid.

Pangu -teamet har dock redan träffat ett vägspärr med Apple, eftersom iOS 8.1.1 -uppdateringen (som förväntas släppas i nästa vecka eller två) har korrigerat de bedrifter som används för iOS 8 -jailbreak, vilket betyder att om du har inte uppdaterat till iOS 8.1 än, det är bäst att göra det nu så att du är inlåst för ett garanterat jailbreak.

iOS-8-Cydia-tweaks

Varför göra detta? För när Apple släpper iOS 8.1.1 för allmänheten slutar de signera iOS 8.1, vilket innebär att du inte kommer att kunna uppdatera till iOS 8.1 och kommer att tvingas uppdatera till iOS 8.1.1, vilket gör din iPhone eller iPad oavbrutet.

Den goda nyheten är dock att detta iOS 8 -jailbreak fungerar med alla enheter som kan köra iOS 8, inklusive iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPad mini 3 och iPad Air 2, samt äldre enheter som iPhone 5s och iPad Air.

Medan många av de populära tweaksna fungerar med iOS 8 nu, finns det fortfarande många tweaks som behöver uppdateras för iOS 8, inklusive Springtomize, men jailbreak -utvecklare är vanligtvis bra på att hänga med i detta och uppdaterar vanligtvis sina tweaks snabbt för att de ska fungera med den senaste iOS -versionen.

Hur som helst är det konstigt nog att vi ser ett iOS 8 -jailbreak så snart i iOS 8 -livscykeln, med tanke på att iOS 7 inte hade ett jailbreak förrän i december. Denna jailbreak kommer dock från samma team som gav oss den fantastiska iOS 7.1 jailbreak tidigare i år som också kom bara några veckor efter att uppdateringen ursprungligen släpptes för allmänheten.

0 Shares