iOS 8.4.1 Släpptid: Vad man inte kan förvänta sig

0 Shares

Apples iOS 8.4.1-uppdatering är bekräftad men företaget har inte meddelat ett specifikt släppdatum eller släpptid för nästa uppgradering. Vi vill se till att nuvarande iOS 8-användare är så förberedda som möjligt och idag tittar vi på den oanmälda iOS 8.4.1-release-tiden.

På WWDC bekräftade Apple massor av nya iOS-detaljer. Där beskrev företaget sin iOS 8.4-uppdatering och den kommande iOS 9-utgåvan för iPhone, iPad och iPod touch. I slutet av juni släppte Apple iOS 8.4 och dess Apple Music-plattform. Många trodde att iOS 8.4-uppdateringen skulle fungera som den sista delen av bron till iOS 9-utgåvan på hösten. Det verkar inte vara så.

Apples bekräftade en annan iOS 8.4-uppdatering som heter iOS 8.4.1. iOS 8.4.1 sitter för närvarande i företagets utvecklarbetaprogram för utvecklare och kommer att finnas kvar tills företaget känner sig bekvämt att släppa det till allmänheten. Tyvärr vet vi inte när den dagen kommer.

iPhone-5-iOS-8.4-10

Medan vi väntar har vi försökt ställa in förväntningarna hos användare av iPhone, iPad och iPod touch som är nya för iOS och Apples utgivningsprotokoll. Veteraner från iOS-uppdateringar har förmodligen en aning om vad de kan förvänta sig av Apples nästa iOS-utgåva, men de som bara går med oss ​​kanske inte.

Med ett iOS 9-släppdatum bekräftat för hösten kan iOS 8.4.1-släppdatum komma när som helst. Vi har några teorier om den exakta iOS 8.4.1-släpptiden men vid den här tiden bekräftas ingenting. Idag vill vi ta en titt på några saker du inte kan förvänta dig av iOS 8.4.1 släpptid. Tänk på detta när vi går in på sommaren mot företagets okända släppdatum.

iOS 8.4.1 Överraskningar för release-tid

Apple har inte bekräftat ett släppdatum för iOS 8.4.1 eller släpptid för iOS 8.4.1 och vi förväntar oss inte det. Du kommer troligen att vara i mörkret hela vägen tills iOS 8.4-uppdateringen släpps. Vi förväntar oss dock inga överraskningar från Apple.

Förvänta dig inte att företaget plötsligt släpper uppdateringen för enheter vid olika tidpunkter. Det kommer nästan säkert att komma på en gång som alla iOS-uppdateringar. Förvänta dig inte att iOS 8.4.1 släpptid avviker från Apples vanliga 9-10AM PST-utgivningsfönster. Det är vad iPhone- och iPad-användare har förväntat sig och Apple tycker inte om att besvikna sina kunder.

iPhone-6s-Plus

Detta är en liten uppdatering och vi förväntar oss inte att avvika från manuset. Detta kommer mer än troligtvis att vara en enkel release med en enkel release-tid. Uppdateringen landar någon gång mellan måndag och fredag ​​med en release på morgonen för användare på USA: s västkust.

iOS 8.4.1 Installation

När det gäller den tid det tar att installera den aktuella uppdateringen, förvänta dig inte att det tar lång tid.

Om du vill installera uppdateringen den andra den kommer ut, förvänta dig inte att stöta på några serverproblem. Serverproblem är vanligtvis reserverade för monster iOS-uppdateringar som iOS 7, iOS 8 och kanske iOS 9.

När du har flyttat uppdateringen, förvänta dig inte att installationsprocessen tar lång tid. Det är uppenbart att iOS 8.4.1 kommer att bli en mycket liten uppdatering, en bug fixer, och vi förväntar oss att det tar högst 20 minuter att installera på din enhet.

Så om du vill ha eller behöver iOS 8.4.1 omedelbart för sina korrigeringar, borde du ha det bra att installera direkt vid den första iOS 8.4.1-release-tiden. Om du inte behöver uppdateringen bör du vänta några timmar på att röken har lagt sig.

Tidiga iOS 8.4.1-problem

Om du inte behöver uppdatera iOS 8.4.1 direkt vill du vänta längre än den ursprungliga iOS 8.4.1-släpptiden. Vi förväntar oss inte större iOS 8.4.1-problem men det kommer nästan säkert att finnas några första hicka som dyker upp omedelbart efter uppdateringens släpp.

Vanligtvis inkluderar dessa mindre installationsproblem, upplevt batterinivå och anslutningsproblem. Vi förväntar oss inte att iOS 8.4.1-uppdateringen är immun.

iPhone-6s-Plus-2

Vi skulle dock inte förvänta oss att tidiga iOS 8.4.1-användare skulle stöta på stora problem. Det här är en liten uppdatering och en som kryssar genom Apples beta-program så den extra testningen ska hjälpa Apple och dess utvecklare att utrota programvarans största problem innan den släpptes.

Medan vi förväntar oss att det kommer att finnas feedback direkt efter programvarans släpp kommer de flesta av feedbacken troligen att komma några timmar efter att iOS 8.4.1-uppdateringen släpptes. Förvänta dig inte att ha en tydlig bild av iOS 8.4.1 och dess problem förrän några timmar, eller kanske till och med några dagar, efter den första släpptiden.

Att vara fast på iOS 8.4.1

Om du installerar uppdateringen direkt när den kommer ut, förvänta dig inte att fastna på iOS 8.4.1. Om du installerar uppdateringen och bestämmer att det inte är värt det, bör du kunna nedgradera till iOS 8.4 omedelbart efter uppdateringen av iOS 8.4.1.

Apple tecknar vanligtvis sina äldre uppdateringar i en vecka eller två innan de avbryter supporten. Vi förväntar oss inte något annat än iOS 8.4.1-utgåvan. Nedgraderingsprocessen ska vara tillgänglig omedelbart efter att uppdateringen släpptes.

iOS 8.4.1 Jailbreak

Förvänta dig inte att jailbreak-utvecklare är tysta runt iOS 8.4.1-släpptid. Med ett iOS 8.4.1-jailbreak i luften kommer de sannolikt att tala om huruvida iOS 8.4.1-uppdateringen är säker att installera eller inte. De kan också meddela ett iOS 8.4.1-jailbreak om vi har tur.

iOS 8.4.1 kan bryta iOS 8.4-jailbreak så att du vill vara extremt försiktig. Så om du är jailbroken eller funderar på jailbreaking, skulle du vara klokt att hålla tillbaka runt iOS 8.4.1 release-tid.

Nyheter i iOS 8.4

Apple Music Streaming

Apple Music Streaming

Den nya Apple Music-appen innehåller den nya Apple Music-streamingtjänsten som är utformad för att ta emot Spotify, Pandora och andra tjänster. Uppdateringen av iOS 8.4 möjliggör den här nya appen och inkluderar en gratis tre månaders testversion av Apple Music-tjänsten.

Med Apple Music kan du betala $ 9,99 per månad för en individ eller $ 14,99 per månad för en familj på upp till sex medlemmar och njuta av hela album på begäran och spara musik för offlineuppspelning.

Apple Music använder din musiksmak för att välja ny musik som du kanske tycker om att lyssna på i en ny For You-sektion i musikappen som hjälper dig att hitta ny musik att lyssna på. Videon ovan visar hur detta fungerar.

Den här nya appen ersätter Music-appen från iOS 8 och tidigare. Apple lägger inte till en annan app som du inte kan installera från iPhone eller iPad, utan uppdaterar bara en som redan finns på din enhet.

0 Shares