Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

iOS 8.4.1 för iPhone och iPad: 10 saker att förvänta sig

Den här veckan bekräftade Apple ännu en iOS 8-uppdatering för iPhone, iPad och iPod touch med namnet iOS 8.4.1. Uppdateringen av iOS 8.4.1 är fortfarande innesluten i mysterier och det är därför vi vill hjälpa till att ställa dina förväntningar i enlighet med detta. Här är vad vi förväntar oss av iOS 8.4.1-versionen för iPhone, iPad och iPod touch.

Den sista dagen i juni släppte Apple äntligen iOS 8.4-uppdateringen som den bekräftade redan i april och Apple Music-tjänsten som den bekräftade i början av juni på WWDC 2015. De två produkterna kom sida vid sida för iPhone, iPad och iPod berör användare i USA och runt om i världen.

iOS 8.4 är en väsentlig uppdatering för iOS 8 eftersom den ger nya musikfunktioner, förbättringar av iBooks och ett antal buggfixar för långvariga iOS 8-problem. Och medan många trodde att det skulle fungera som den sista delen av iOS 8-bron till iOS 9, vet vi nu att det inte kommer att vara fallet.

iOS-8.4

Tidigare i veckan släppte Apple en överraskande iOS 8.4.1 beta för utvecklare före ett okänt släppdatum för allmänheten. På typiskt sätt misslyckades Apple med att släppa en fullständig ändringslogg för uppdateringen och det kunde inte heller bekräfta ett visst släppdatum när uppdateringen pressar igenom testningen.

Med iOS 8.4-problem som dyker upp för iPhone- och iPad-ägare och ett iOS 9-släppdatum som ryktas för september, kommer det säkert att finnas många frågor om iOS 8.4.1 fram till nu och dess oundvikliga release för iOS 8-drivna enheter. Apples beta och rykten kan svara på några av dessa frågor men det är verkligen inte garanterat.

Vi kan inte svara på varje enskild iOS 8.4.1-uppdateringsfråga, men vi kan hjälpa dig att ställa in dina förväntningar med några utbildade gissningar om uppdateringens innehåll och iOS 8.4.1-själva versionen. Här är vad vi förväntar oss av Apple och dess iOS 8.4.1-utgåva för iPhone, iPad och iPod touch.

Begränsad iOS 8.4.1 Beta

Begränsad iOS 8.4.1 Beta

Förvänta dig inte att iOS 8.4.1 beta kommer att vara väldigt länge. Med en iOS 9-utgåva överhängande i horisonten och iOS 8.4.1 verkar bara vara en buggfixare, skulle vi bli förvånade om denna betaprocess släpade vidare.

Vi förväntar oss att det här liknar iOS 8.1.1 beta som Apple släppte lös tidigare i år. Den uppdateringen gick bara igenom en betaversion innan den släpptes för allmänheten.

En iOS 8.4.1 beta skulle inte chockera oss, inte heller två. Tre betaversioner av iOS 8.4.1 innan en offentlig lansering skulle dock vara förvånande. Och vi förväntar oss inte mer än en betaversion för allmänheten om det ens finns en alls.