Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

iOS 8.1 Släpptid och datum

IOS 8.1: s släpptid och datum närmar sig snabbt, och äntligen kommer det att fixa många utestående iOS 8 -problem som bröt Bluetooth, WiFi, höll iPhone i landskapet vid fel tidpunkt och mycket mer. Här är när iOS 8.1 kommer ut så att du inte slösar bort tid på att vänta på en iOS 8.1 släpptid och datum vid midnatt.

Apple meddelade inte en officiell iOS 8.1 -släpptid, men vi har en mycket bra idé när du kan ladda ner iOS 8.1 och fixa många av dina iOS 8 -problem.

När släpptiden för iOS 8.1 anländer måndagen den 20 oktober kommer den fria uppdateringen att ge buggfixar till iPhone 4s via iPhone 6 Plus, iPad 2 till iPad Air och iPad mini Retina samt iPod touch 5: e generationen.

iOS 8.1 och iOS 8 gör att iPhone och iPad kan ansluta till din Mac på nya sätt tack vare OS X Yosemite. Apple meddelade gratis OS X Yosemite -utgåva förra veckan för många Mac -datorer. Med iOS 8.1 och OS X Yosemite kan du svara på samtal på din Mac, dela filer lättare och mycket mer.

IOS 8.1 -versionen innehåller också en ny funktion för iPhone 6 och iPhone 6 Plus. Vi förväntar oss också förbättringar av prestanda för iOS 8.1 för äldre enheter som iPhone 4s.

Tim Cook meddelar iOS 8.1 -släppdetaljerna.

Tim Cook meddelar iOS 8.1 -släppdetaljerna.

Du kan räkna med samma iOS 8.1 -släpptid på din iPhone eller iPad som en överföringshämtning som via iTunes.

Vi förväntar oss en iOS 8.1 -släpptid och datum vid 13:00 Eastern den 20 oktober. Detta är samma tid som Apple använder för alla planerade större iOS -utgåvor. Apple har redan bekräftat lanseringsdatumet för iOS 8.1, och även om de inte specifikt nämnde iOS 8.1 -släpptiden kan du planera för nedladdningar från och med nu.

Läs: 5 skäl att uppdatera på iOS 8.1 Release Day

Genom att placera iOS 8.1 -utgåvan mitt på dagen kan Apple bättre svara på eventuella problem med uppdateringen. Du bör inte förvänta dig en iOS 8.1 -utgåva klockan 12:01 den 20 oktober. Det finns alltid några användare som väntar sent på en iOS -utgåva, men Apple startar aldrig nedladdningar så här mitt i natten amerikansk tid.

Här är när du kan förvänta dig iOS 8.1 -släpptiden i din tidszon.

  • Östra – 13.00
  • Central – 12.00
  • Berg – 11.00
  • London – 18.00
  • Moskva – 21.00
  • Nya Dehli – 22:30
  • Shanghai – 1 AM tisdag
  • Tokyo – 2 AM tisdag
  • Melbourne – 3 AM tisdag
  • Auckland – 5 AM tisdag

En anledning till att Apple undviker att bekräfta iOS 8.1 -släpptiden är att förhindra att ett stort antal användare rusar ner för att ladda ner filen. Detta kan sakta ner nedladdningstider dramatiskt, men det borde inte vara ett lika stort problem som med iOS 8. iOS 8.1 -uppdateringen bör vara en mindre nedladdning.

Här är när iOS 8.1 kommer ut.

Här är när iOS 8.1 kommer ut.

Användare som redan använder iOS 8 eller iOS 8.0.2 kan förvänta sig en liten uppdatering som inte behöver lika mycket lagringsutrymme som iOS 8 -uppdateringen. Den här uppdateringen kan fortfarande behöva mer lagringsutrymme än en typisk liten telefon- eller iPad -uppdatering, men förhoppningsvis inte 5 GB som iOS 8 kräver vid uppgradering från iOS 7.

IOS 8.1 -uppdateringen lovar att ge ett antal korrigeringar för stora iOS 8 -problem, men det finns fortfarande några skäl att undvika uppdatering direkt på måndag.

Medan du väntar på iOS 8.1 släpptid och datum kan du göra dig redo genom att ta dessa 8 steg för att förbereda för iOS 8.1 release. Vi vet fortfarande inte när vi kommer att se en iOS 8 -jailbreak och användare som hoppas på en iOS 8 -jailbreak bör vänta på en helt klar innan de installerar iOS 8.1. Normalt ser vi ett jailbreak komma nära en större iOS -uppdatering, men Apple påskyndade iOS 8.1 -utgåvan i år och anlände en månad efter iOS 8 istället för tre till fyra månader senare. IOS 8.1 -utgåvan betyder inte att iOS 8.1 -jailbreaken är precis runt hörnet som med tidigare versioner.

IOS 8.1 -versionen ger buggfixar till iPhone och iPad, och det ger kameran tillbaka när Apple drog funktionen från iOS 8 tidigare i år. Om detta är din första smak av iOS 8 kan du se många av de nya funktionerna i videon ovan och i bilderna nedan.

Vad är nytt i iOS 8

iOS 8 vs iOS 7 Walkthrough – Startskärm

iOS 8 vs iOS 7 Walkthrough - Startskärm

Vi startar vår iOS 8 vs iOS 7 genomgång med iPhone -startskärmen, och där startar du din iOS 8 -upplevelse efter en uppdatering i höst.

Dessa skärmar är otroligt viktiga när du ser dem när du slår på iPhone eller behöver välja en app för att starta. Det finns ingen möjlighet att använda dem, så Apple måste se till att de fungerar precis som de ska.

Som du kan se i jämförelsen mellan iOS 8 och iOS 7 ovan är det ingen förändring mellan startskärmen i den nya iPhone -programvaran. Apple ändrade statusfältet och några andra små visuella förändringar i iOS 7, men det finns inga uppdateringar för iOS 8.

Vi kunde se Apple ändra hemskärmen något för iOS 8 för iPhone 6. Den nya iPhone kommer att ha en större 4,7-tums skärm med en högre upplösning. Detta är något Apple kan använda för att lägga till fler ikoner på skärmen. Eller så kan de hålla fast vid den nuvarande layouten, det är svårt att säga.