iOS 8.1.1 -versionen kan komma denna vecka

0 Shares

Ett par betor av iOS 8.1.1 har redan slÀppts, men det sÀgs att den officiella iOS 8.1.1 -versionen kan komma nÄgon gÄng i veckan.

En Reddit -anvĂ€ndare, som hĂ€vdar att han Ă€r en “Apple Associate”, sĂ€ger att han har informerats om den kommande iOS 8.1.1 -uppdateringen som kommer nĂ„gon gĂ„ng i veckan.

Detta Àr inte sÄ förvÄnande, med tanke pÄ att uppdateringen har spenderat de senaste veckorna i betaform, sÄ det Àr bara en tidsfrÄga innan den offentliga utgÄvan Àntligen kommer för alla att ladda ner.

TyvÀrr Àr det inte sagt vilken dag uppdateringen kommer, men baserat pÄ tidigare historia av Apple iOS -uppdateringar bör vi förvÀnta oss att iOS 8.1.1 -uppdateringen kommer att rulla ut nÄgon gÄng pÄ eftermiddagen östtid.

Uppdateringen kommer att vara avgörande för Àgare av Àldre iOS -enheter, eftersom uppdateringen med största sannolikhet kommer med massor av prestandaförbÀttringar för iPhone 4s och iPad 2. iPhone 4s och iPad 2 Àr tvÄ enheter som har sett försÀmrade prestanda med iOS 8, men den nya kommande uppdateringen kan fixa mÄnga av de problem som dessa Àldre enheter upplever.

iPhone-6-par

MÄnga Àgare till Àldre iPhones har rapporterat inbromsningar sedan uppdateringen till iOS 8, mest för att den senaste versionen av Apples mobila operativsystem Àr riktad mot nyare enheter. IPhone 4s Àr den Àldsta iPhone som iOS 8 stöder, sÄ det Àr ingen överraskning att anvÀndare som har den hÀr telefonen klagar över prestanda, som det var precis sÄ hÀr förra Äret nÀr iOS 7 slÀpptes för iPhone 4.

NÀr det gÀller vilka exakta prestandaförbÀttringar som kommer med uppdateringen Àr det inte klart, men anvÀndarna bör Ätminstone se fram emot att uppleva ett mycket snabbare anvÀndargrÀnssnitt pÄ de Àldre enheterna.

Innan uppdateringen slÀpps behöver iPhone 4s -anvÀndare dock inte nödvÀndigtvis lida sÄ mycket. Det finns faktiskt saker du kan göra och instÀllningar som du kan justera för att öka prestandan för din iPhone 4s som kör iOS 8, varav de flesta Àr ganska enkla att Àndra.

Vanligtvis Àr de största synderna för trög prestanda pÄ Àldre iPhones animationerna och vackra effekter som fÄr iOS 8 att se riktigt bra ut. Men om du har en Àldre iPhone gör de bara saken vÀrre. Din iPhone 4s -processor kan förmodligen inte hÀnga med i allt som hÀnder, sÄ det Àr vanligtvis en bra idé att stÀnga av animationer och bli av med de vackra effekterna.

iPhone-6-1

Utöver prestandaförbÀttringarna i iOS 8.1.1 har den nya uppdateringen korrigerat Pangu iOS 8 -jailbreak, vilket innebÀr att enheter som kör iOS 8.1.1 inte gÄr att bryta tills Pangu kan hitta en lösning för det.

Detta Àr verkligen inte förvÄnande, eftersom Apple har varit kÀnt för att fixa jailbreak -utnyttjanden med nÀsta iOS -uppdatering, och lyckligtvis Àr uppdateringen fortfarande i beta och har inte slÀppts för allmÀnheten Ànnu.

Om du inte redan har uppdaterat din iPhone eller iPad till iOS 8.1 Àr det en bra idé att göra det nu sÄ att du kommer att vara lÄst och kan jailbreak Àven nÀr iOS 8.1.1 slÀpps. Varför göra detta? För nÀr Apple slÀpper iOS 8.1.1 för allmÀnheten slutar de signera iOS 8.1, vilket innebÀr att du inte kommer att kunna uppdatera till iOS 8.1 och kommer att tvingas uppdatera till iOS 8.1.1, vilket gör din iPhone eller iPad oavbrutet.

Pangu slÀppte iOS 8 jailbreak förra mÄnaden. Det Àr samma dev -team som ansvarade för iOS 7.1 -jailbreaket som slÀpptes tidigare i Är, och det kom i princip frÄn ingenstans. Nu Àr de tillbaka med ett iOS 8-iOS 8.1-jailbreak, som upplevde lite av en buggy-lansering, men Àr igÄng igen nu.

Om du Ànnu inte har uppdaterat till iOS 8.1 och Àr intresserad av jailbreaking Àr det viktigt att du uppdaterar till den senaste iOS -versionen just nu innan iOS 8.1.1 slÀpps.

0 Shares