iOS 8.1.1 -versionen kan komma denna vecka

0 Shares

Ett par betor av iOS 8.1.1 har redan släppts, men det sägs att den officiella iOS 8.1.1 -versionen kan komma någon gång i veckan.

En Reddit -användare, som hävdar att han är en “Apple Associate”, säger att han har informerats om den kommande iOS 8.1.1 -uppdateringen som kommer någon gång i veckan.

Detta är inte så förvånande, med tanke på att uppdateringen har spenderat de senaste veckorna i betaform, så det är bara en tidsfråga innan den offentliga utgåvan äntligen kommer för alla att ladda ner.

Tyvärr är det inte sagt vilken dag uppdateringen kommer, men baserat på tidigare historia av Apple iOS -uppdateringar bör vi förvänta oss att iOS 8.1.1 -uppdateringen kommer att rulla ut någon gång på eftermiddagen östtid.

Uppdateringen kommer att vara avgörande för ägare av äldre iOS -enheter, eftersom uppdateringen med största sannolikhet kommer med massor av prestandaförbättringar för iPhone 4s och iPad 2. iPhone 4s och iPad 2 är två enheter som har sett försämrade prestanda med iOS 8, men den nya kommande uppdateringen kan fixa många av de problem som dessa äldre enheter upplever.

iPhone-6-par

Många ägare till äldre iPhones har rapporterat inbromsningar sedan uppdateringen till iOS 8, mest för att den senaste versionen av Apples mobila operativsystem är riktad mot nyare enheter. IPhone 4s är den äldsta iPhone som iOS 8 stöder, så det är ingen överraskning att användare som har den här telefonen klagar över prestanda, som det var precis så här förra året när iOS 7 släpptes för iPhone 4.

När det gäller vilka exakta prestandaförbättringar som kommer med uppdateringen är det inte klart, men användarna bör åtminstone se fram emot att uppleva ett mycket snabbare användargränssnitt på de äldre enheterna.

Innan uppdateringen släpps behöver iPhone 4s -användare dock inte nödvändigtvis lida så mycket. Det finns faktiskt saker du kan göra och inställningar som du kan justera för att öka prestandan för din iPhone 4s som kör iOS 8, varav de flesta är ganska enkla att ändra.

Vanligtvis är de största synderna för trög prestanda på äldre iPhones animationerna och vackra effekter som får iOS 8 att se riktigt bra ut. Men om du har en äldre iPhone gör de bara saken värre. Din iPhone 4s -processor kan förmodligen inte hänga med i allt som händer, så det är vanligtvis en bra idé att stänga av animationer och bli av med de vackra effekterna.

iPhone-6-1

Utöver prestandaförbättringarna i iOS 8.1.1 har den nya uppdateringen korrigerat Pangu iOS 8 -jailbreak, vilket innebär att enheter som kör iOS 8.1.1 inte går att bryta tills Pangu kan hitta en lösning för det.

Detta är verkligen inte förvånande, eftersom Apple har varit känt för att fixa jailbreak -utnyttjanden med nästa iOS -uppdatering, och lyckligtvis är uppdateringen fortfarande i beta och har inte släppts för allmänheten ännu.

Om du inte redan har uppdaterat din iPhone eller iPad till iOS 8.1 är det en bra idé att göra det nu så att du kommer att vara låst och kan jailbreak även när iOS 8.1.1 släpps. Varför göra detta? För när Apple släpper iOS 8.1.1 för allmänheten slutar de signera iOS 8.1, vilket innebär att du inte kommer att kunna uppdatera till iOS 8.1 och kommer att tvingas uppdatera till iOS 8.1.1, vilket gör din iPhone eller iPad oavbrutet.

Pangu släppte iOS 8 jailbreak förra månaden. Det är samma dev -team som ansvarade för iOS 7.1 -jailbreaket som släpptes tidigare i år, och det kom i princip från ingenstans. Nu är de tillbaka med ett iOS 8-iOS 8.1-jailbreak, som upplevde lite av en buggy-lansering, men är igång igen nu.

Om du ännu inte har uppdaterat till iOS 8.1 och är intresserad av jailbreaking är det viktigt att du uppdaterar till den senaste iOS -versionen just nu innan iOS 8.1.1 släpps.

0 Shares