iOS 8.1.1 Jailbreak släppt

0 Shares

Apple släppte sin iOS 8.1.1-uppdatering förra månaden som en mindre uppdatering till iPhone och iPad, men den lappade också upp Pangu iOS 8 jailbreak. Emellertid har ett nytt jailbreak släppts av TaiG som fungerar med iOS 8.1.1.

TaiG-jailbreak fungerar för närvarande bara på Windows-maskiner för installationsprocessen och det finns inget ord om huruvida en Mac-version kommer att vara på väg, men vi skulle inte bli förvånade över att se det snart nog.

Precis som med Pangu är TaiG ett kinesiskt baserat jailbreak, så webbplatsen och installationsinstruktionerna är mestadels på kinesiska, men vi kommer att få en vägledning senare i dag som tar dig igenom processen för jailbreaking av din iPhone eller iPad som kör iOS 8.1.1. Men om du har varit modig nog att installera Pangu jailbreak tidigare när det mest var på kinesiska, borde du också kunna hantera TaiG jailbreak.

Något annat att notera är att Apple fortfarande signerar iOS 8.1, vilket innebär att om du uppdaterade till iOS 8.1.1 men vill nedgradera kan du göra det för tillfället, och vi har en praktisk guide som lär dig hur du nedgraderar din iOS enhet till iOS 8.1 från iOS 8.1.1. Därifrån kan du använda Pangus iOS 8-jailbreak.

iOS.8.1.1_jailbreak

Normalt skulle du inte kunna nedgradera tillbaka till en äldre version av iOS, men Apple håller iOS 8.1 öppen under en längre tid, så att användare kan nedgradera om de vill.

Men eftersom iOS 8.1.1 är den senaste versionen av iOS kan du inte bara öppna iTunes och “uppdatera” till en äldre version. Du måste lägga till ett par steg till, men lyckligtvis är det ganska enkelt.

Apple lappade upp Pangus iOS 8-jailbreak med lanseringen av iOS 8.1.1, vilket verkligen inte är så förvånande, eftersom Apple har varit känt för att patcha upp jailbreak-utnyttjande med nästa iOS-uppdatering, och lyckligtvis är uppdateringen fortfarande i beta och har inte har inte släppts till allmänheten än.

Pangu släppte iOS 8 jailbreak förra månaden. Det är samma dev-team som var ansvarig för iOS 7.1-jailbreak som släpptes tidigare i år, och det kom i princip från ingenstans. Nu är de tillbaka med en iOS 8-iOS 8.1 jailbreak, som upplevde lite av en buggy-lansering.

Till att börja med hade jailbreak inte Cydia inkluderat ännu, helt enkelt för att det inte var helt klart för iOS 8, men Saurik (den aktiva utvecklaren för Cydia) arbetade snabbt med en uppdatering och medan det fortfarande finns några knep att träna , Cydia arbetar äntligen med iOS 8 jailbreak.

iPhone 6

Dessutom är jailbreak bara kompatibelt i Windows, med en OS X-version som kommer senare, vilket var detsamma när Pangu släppte iOS 7.1-jailbreak tidigare i år.

Den goda nyheten är dock att detta iOS 8.1.1-jailbreak från TaiG kommer att fungera med alla enheter som kan köra iOS 8, inklusive iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPad mini 3 och iPad Air 2, liksom äldre enheter som iPhone 5s och iPad Air.

I vilket fall som helst är det konstigt att vi ser iOS 8-fängelser så snart i iOS 8-livscykeln, med tanke på att iOS 7 inte hade jailbreak förrän sent i december. Den ursprungliga iOS 8-jailbreak kommer dock från samma team som gav oss den fantastiska iOS 7.1-jailbreak tidigare i år.

Ända sedan det första tillkännagivandet av iOS 8 tillbaka i juni var jailbreak-communityn ganska nyfiken på när ett iOS 8-jailbreak skulle drabba allmänheten. Naturligtvis kunde vi ha förlitat oss på tidigare historia så långt som när vi skulle förvänta oss det, men även det är lite skakigt, och allt är möjligt från utvecklargemenskapen.

0 Shares