iOS 7 -konceptet föreställer sig smartare iPhone 5S -låsskärm

0 Shares

Medan det faktiska utgivningsdatumet för iOS 7 förmodligen är månader bort, kommer designers redan med sina egna visioner för Apples kommande programvara med den senaste iOS 7 -konceptvideon som visar en ny smartare låsskärm för iPhone som sannolikt kommer med iOS 7 senare i år, iPhone 5S.

Läs: iPhone 5S och iOS 7 förväntas leverera mördarfunktion utan iPhone 6.

Rykten tyder på att iOS 7 kan komma tillsammans med den nya iPhone så snart som i sommar. Apples iPhone 5S, som har ryktats att byta ut iPhone 5 som företagets flaggskeppssmartphone, har ryktats om att komma ut i sommar, mycket tidigare än förra årets höstsläpp. Inget specifikt utgivningsdatum är känt än, men ett ryktdatum för lansering den 29 juni är sannolikt felaktigt.

Vanligtvis släpper Apple en ny version av iOS tillsammans med den nya iPhone och vi förväntar oss att företaget kommer att göra liknande i år. Till skillnad från iPhone 5S förblir funktionerna i iOS 7 dock inhägnade i mörker. Vi har hört att programvaran kan ha en dödande funktion ombord för att hjälpa iPhone 5S att bättre konkurrera mot programvaran staplade Samsung Galaxy S4 och den nya HTC One, men den funktionen är ännu okänd.

Den tidigare iOS -chefen Scott Forstall är också nu ute av företaget, vilket har lett till rykten om en designrenovering med tillstånd av Jony Ive. Och även om en större designreparation av iOS 7 kan inträffa eller inte kan vi se några justeringar av befintliga funktioner.

En av dessa funktioner är låsskärmen som har stått stilla ganska länge. Och en designer, Mohamed Kerroudj, har tagit på sig att ta fram ett snyggt iOS 7 -koncept som föreställer sig en smartare iPhone 5S -låsskärm.

Läs: Så här ska Safari se ut på iOS 7.

IPhone-låsskärmen, ombildad.

IPhone-låsskärmen, ombildad.

Hans koncept är en enkel men elegant och användbar ny låsskärm för iPhone som visar viktig information längst ner på skärmen snarare än överst som den nuvarande låsskärmen. Det verkar också finnas sätt att justera Wi-Fi-anslutning, platstjänster och mer. Svepning till vänster och höger avslöjar ännu fler alternativ, inklusive möjligheten att ta ett foto.

Sammantaget är det vi har en mjukare, renare låsskärm som både iPhone 5S och nuvarande iPhone -ägare skulle uppskatta. Huruvida vi ser verkliga förändringar av låsskärmen från Apple återstår att se.

0 Shares