iOS 7.0.6 för iPhone och iPad växer snabbt före iOS 7.1 -utgåvan

iOS 7.1 förväntas släppas vilken dag som helst nu, men fram till dess är iOS 7.0.6 den senaste versionen av iOS ute på marknaden just nu, och antagandet för den senaste versionen är häpnadsväckande och når nästan hälften av alla iOS -enhetsägare. Enligt statistik från David Smith ligger antagandet för iOS 7.0.6 på 45,4% från och med den 3 mars.

Den kraftiga ökningen av antagandet av den senaste iOS -uppdateringen beror troligen på att iOS 7.0.6 innehåller en stor säkerhetspatch i uppdateringen som fixar SSL -anslutningsverifieringar. För de som inte är bekanta med det, fixar detta i huvudsak alla öppna möjligheter för din iPhone eller iPad att fjärrhackas in.

Vid nedbrytning av iOS 7.0.6 -antagningsgraden baserat på enhet, tar iPhone tårtan med 48,7% av alla iPhone -användare som kör iOS 7.0.6, medan 46,8% av alla iPad -användare uppdateras till den senaste versionen. Visst, det är ett tätt lopp och vi kan enkelt kalla det till och med 50% för båda enheterna.

iOS 7.0.6 uppdatering

IOS 7.0.6 är förmodligen en av de mest stora mindre uppdateringarna vi har sett från Apple. Det åtgärdar inte många av de buggar som användare har haft problem med nyligen, inklusive en buggy -kamera och ett trasigt multitaskingsfack, men det fixar ett stort säkerhetshål som många experter har ansett som en ganska dålig. Men som tur är har allt lösts nu.

Om du är jailbroken och inte vill bry dig om jailbreaking efter uppdatering till iOS 7.0.6 kan du fortfarande använda den avgörande SSL-korrigeringen genom att ladda ner och installera den gratis från Cydia.

Denna uppdatering är sannolikt den sista uppdateringen vi kommer att se innan iOS 7.1 träffar allmänheten, vilket troligtvis kommer att hända antingen senare idag eller imorgon (eller möjligen till och med över helgen). Källor har hävdat att iOS 7.1 kommer att träffas någon gång i veckan, men vi har slut på tid, så det är bara ett litet fönster kvar tills iOS 7.1 påstås släppas.

Relaterade Artiklar

Back to top button