Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

iOS 7.0.3 uppdateringsversion tippas som överhängande

Ryktet säger att utgivningsdatumet för iOS 7.0.3 är nära med viskningar som tyder på att programvaran kommer att gå ut till enhetens ägare någon gång nästa vecka innan det ryktas om iPad mini 2, iPad 5 och möjligen iOS 7.1, en uppdatering som kan komma att lanseras med Apples nya iPad -sortiment.

Förra månaden släppte Apple ut iOS 7 -uppdateringen för iPhone, iPad och iPod touch, en uppdatering som inte bara gav nya funktioner till Apples mobilanvändare, utan också ett nytt utseende. iOS 7 representerar en drastisk förändring från iOS 6 och alla tidigare versioner av programvaran eftersom den introducerar ett plattare användargränssnitt, mer levande färger och översynade kärnapplikationer inklusive kamera.

Läs: iOS 7.0.2 Problem Frustrerar iPhone- och iPad -användare.

Ändra tapet iOS 7

Kort efter ankomsten släppte Apple iPhone 5s och iPhone 5c, enheter som åtföljdes av iOS 7.0.1 -uppdateringen, en uppdatering som syftar till att fixa några saker ombord på Apples programvara. Några dagar senare släppte Apple en iOS 7.0.2 -uppdatering som syftar till att åtgärda ett låsskärmsproblem ombord på iOS 7 som upptäcktes strax efter iOS 7: s ankomst.

Rykten har antytt att iOS 7.1 kan komma ungefär när Apple lanserar sin nya iPad -serie, som sägs innehålla en iPad 5 och en iPad mini 2. Det ser dock ut som att företaget kan släppa ytterligare en iOS 7.0.x -uppdatering innan den uppdateringen ankommer.

BGR hävdar att Apple har utsatt iOS 7.0.3 till sina anställda och testpartners inför en release som kan komma så snart som nästa vecka. Programmet sägs vara i för slutlig testning. Det är inte klart vad uppdateringen kommer att göra, men med tanke på att iOS 7.0.2 -problem fortsätter att monteras, problem som inkluderar en ny säkerhetsbrist på låsskärmen, kan vi se Apple leverera en annan buggfixuppdatering till iPhone- och iPad -användare.

Installationsguide för iOS 7

Apples nya iPads ryktas i mitten av oktober med ett rykte, som fortfarande inte har bekräftats, vilket tyder på en händelse den 15 oktober, bara en dag efter Googles ryktade 14 oktober-händelse.

Där kommer Apple förmodligen att avslöja iPad mini 2 och iPad 5, som båda har läckt ut mycket före lanseringsdatumet. Det är möjligt att de kommer att köra iOS 7.0.3 ur lådan, med tanke på ryktena, men det talas också om en iOS 7.1 -uppdatering som kommer.

Förra årets iOS 6.1 -uppdatering rullade inte ut förrän på nyåret och det tog tyvärr en mängd buggar till iPhone, iPad och iPod touch -ägare runt ordet.