iOS 15 läckt: Möjliga nyheter som kommer att finnas i iPhone

0 Shares

iOS 15 läckt: Möjliga nyheter som kommer att finnas i iPhone | ITIGISK

iOS 15 läckt

Den 7 juni kommer att hållas det inledande evenemanget för WWDC där vi äntligen kommer att känna till följande versioner av Apples programvara, inklusive den förväntade iOS 15 för iPhone. Inte mycket nyheter om det brukar läcka ut, eftersom det är hemliga projekt som utförs helt i Apple Park. Det har dock funnits en analytiker som har läckt en liten förhandstitt med de mest enastående nyheterna som vi skulle se i detta nya mobila operativsystem.

iOS 15 skulle medföra mycket efterfrågade förändringar

Uppenbarligen försöker varje företag alltid att tillfredsställa sina användare, även om sanningen är att de inte alltid följer det eller åtminstone inte i den tid de vill. Det verkar dock som att Apple i år har för avsikt att tillgodose flera förfrågningar som har varit på gång i flera år. Det har varit analytikern Connor Jewwis som genom sitt Twitter-konto har påstått sig redan ha sett denna iOS 15, och lyft fram 5 nyheter som verkar vara de mest relevanta, dock utan att ge för många detaljer om dem:

När jag sa att jag hade sett lite iOS 15 kommer jag inte att göra mig besviken: ◼️- justeringar av gränssnittet i mörkt läge 💬- justeringar av meddelandeappen 🍴- Spårning av mat och andra nya funktioner i hälsa 🔧- Bekräftelse av gränssnittsändringar från tidigare ryktet om skärmdump 🔴- Nya meddelandeinställningar och titta på låsskärmen

Bild

  • Nya inställningar för mörkt läge . Det är okänt vad Jewiss skulle mena med denna funktion, även om vi kunde gissa att det hade att göra med en större anpassning av tapeterna, som kunde vara dynamiska som med de infödda.
  • Nya inställningar i Meddelanden-appen , som kan relateras till iMessage-tjänsten och förbättringar av kommunikation, anpassning av funktioner som andra populära meddelandeappar redan har.
  • Matövervakning och fler hälsofunktioner , vilket kan vara relaterat till en funktion som redan ryktas i förhållande till att kunna mäta matkalorier och hitta information för att kunna genomföra en viss diet.
  • Ändringar i användargränssnittet pga till en nyligen genomförd 9to5Mac-läcka där nya celler och tabeller infogades för navigeringsfältet, vilket skulle vara synligt i stora delar av systemet.
  • Nya inställningar för aviseringar och visning på låsskärmen , en annan funktion som redan förväntades för den här versionen enligt andra analytiker som Mark Gurman och som blir alltmer styrka, och är en av stjärnförbättringarna i denna framtida iOS 15.

iOS 15 datum du bör veta om

Allt ovanstående upphör inte att vara inofficiell information i slutändan, trots att den data som analytikern lämnat inte verkar missvisande med vad andra hade kommenterat under tidigare veckor och månader. Vad som är säkert är att förutom att presenteras den 7 juni kommer Apple att lansera första betaversionen för utvecklare av den iOS 15 och resten av operativsystemen. Den kommer sedan att förbli i betaversion under sommarmånaderna, med förbättringar och eventuella nya funktioner som inte tillkännages på WWDC.

WWDC 2021

Efter den betaperioden, i mitten av september, förväntas de slutgiltiga versionerna släppas för alla användare. I år förväntas den vara kompatibel med iPhone 7 och senare, även om vi måste vänta på att WWDC bekräftar det. Det är troligt att lanseringsdatumet också sammanfaller med det för de nya iPhones som företaget kommer att lansera i år och som redan skulle ta med iOS 15 som standard.

Bästa babyvakter och övervakningskamerorTidigare

Bästa babyvakter och övervakningskameror för att styra ditt barn från din mobil

Nyheter om Android 12Nästa

Nyheten om Android 12 för åtkomst till mobilkameran

Välj språkArabiskaKinesiska (Förenklad)TjeckiskaDanskaNederländskaEngelskaFinskaFranskaTyskaHindiItalienskaJapanskakoreanskaNorwegianPolskaPortugisiskaRumänskaRyskaSvenskaThaiTurkiskaVietnamesiska

0 Shares