iOS 15: de vanligaste betaproblemen och felen

0 Shares

iOS 15: de vanligaste betaproblemen och felen

Det har gått flera veckor sedan företaget officiellt presenterade nästa version av sitt operativsystem, iOS 15 . Och även om det redan finns många användare som har njutit av betaversionen av denna nya version av Apples mjukvara, är sanningen att allt inte är goda nyheter. Eftersom, om du är en av dem som har gett dig ut på äventyret att testa denna beta, har du säkerligen varit tvungen att möta en rad problem som kommer att ha fått mer än en att ångra att uppdatera sin iPhone.

I händelse av att du ännu inte definitivt bestämt dig för det prova iOS 15 beta , kommer vi att visa dig de problem och fel som har hittats i den här nya versionen. En del av dessa har lösts tack vare att Apple har släppt den andra betaversionen av sitt operativsystem. Alla har dock inte lösts. Så var uppmärksam, för att upptäcka vad det är för buggar som användare har rapporterat de senaste dagarna.

Felen i iOS 15

En av de nya funktionerna som presenterades under WWDC 2021, var Live text i den inbyggda kameraapplikationen för Apple-enheter. Problemet är att det fortfarande inte fungerar, inte ens med den andra betaversionen av iOS 15.

Det är dock inte det enda felet som har hittats, eftersom själva meddelandeappen slutar uppdatera sig själv. Så det enda sättet att lösa det är genom att starta om mobilen. En annan nyhet som tillkännagavs var fokusläget . Även om det fortfarande inte kan användas utan något slags fel. Om vi ​​till exempel vill använda autosvarsfunktionen kommer det att vara omöjligt, eftersom det inte fungerar. Även hemskärmssidorna byter plats.

iOS 15 och iPhone

Det finns till och med olika problem med ljusstyrkan av enhetens egen panel när vi går upp så att låsskärmen automatiskt aktiveras. Istället för att behålla den konfigurerade ljusstyrkan justerar terminalen den själv och sänker den till ett minimum. Så varje gång den här funktionen används måste användaren manuellt justera ljusstyrkan.

Och buggarna slutar inte där, eftersom de Apple-användare som använder AssistiveTouch dagligen har märkt hur de tenderar att ha olika fel och fel i mobilen . En av dem är relaterad till Siri, som aktiveras kontinuerligt, eller till och med slutar fungera och det är omöjligt att använda röstassistenten. Dessutom, om vi använder den flera gånger i rad, kommer den direkt att sluta svara. Den enda lösningen på detta är samma fall som tidigare, omstarten av iPhone.

Ett annat stort problem som fortfarande finns i många enheter som har flyttat till den andra betaversionen av iOS 15 är det faktum att apparna inte öppnas, stänger sig eller ens blockeras. Så det är klart att de kan vara det misslyckanden i själva kompatibiliteten .

0 Shares