iOS 15.5, iOS 16/14- Vad är appbibliotek och hur man använder det på iPhone och iPad?

iOS 15.5, iOS 16/14- Vad är appbibliotek och hur man använder det på iPhone och iPad?

Vad är appbibliotek och hur man använder det på iPhones startskärm

Senast uppdaterad den 10 november 2020

App Library var den allra första funktionen som Apple tillkännagav i iOS 14, utan tvekan varför folk kommer att älska App Library med iOS 14-funktioner. Syftet med att lägga till appbibliotek är att minska trängseln från hemskärmen genom att eliminera oanvända applikationer. Med ett så stort internt lagringsutrymme på 256 GB känner jag mig tråkig att ta bort applikationerna efter nedladdning även efter att de inte är till någon nytta för mig, och jag tappar spåret där applikationen tog vägen eller ibland går det helt ur mig appen jag hade laddat ner tidigare. Händer detta med dig också? Jag är säker på att några av er stolt kommer att säga JA.

Vi hjälper dig gärna, skicka in detta formulär om din lösning inte täcks av den här artikeln.

Vi har alla flera appar som faller under kategorier som Mest använda, Ofta användBehöver om en vecka, söka i appen när det behövs, aldrig använd efter nedladdning, och det roligaste är att vi glömmer den nedladdade appen på grund av arbetsbelastning. Det är här iOS 14 App Library kommer in i bilden.

Vad är App Library och hur man använder det på iPhone och iPad?

? Prenumerera på Howtoisolve YouTube-kanal och klicka på klockan!

Vad är App Library i iOS 14 Home Screen?

Som sagt, iOS 14 är den första uppdateringen någonsin som nästan förändrar hela hemskärmen, liksom omdesignar den. Appbiblioteket är där alla applikationer för iPhone, iPad finns grupperade in i olika kort, kategoriklok.

Ta till exempel exemplet Underhållningsappar, Netflix, Disney Plus, Hotstar, Hulu, YouTube, HBO, etc. alla dessa applikationer kommer att organiseras i underhållningskortet, till exempel tre applikationer i FULL APP ICON SIZE, och resten kommer att vara av liten storlek i stället för fyra. Bli inte förvirrad, se skärmdumpen nedan.

De har lagt till ytterligare två oberoende kort, Förslag och Nyligen Lagt till. Förslag handlar om de applikationer som du använder mest i den dagliga rutinen och Nyligen tillagda kommer att vara de nyligen nedladdade applikationerna.

Hur skapar man appbibliotek i iOS 14 iPhone, iPad?

Tack och lov behöver du inte vara en del av allt detta tjafs om skapa appbibliotek eller Organisera apparna. iOS 14 skapar intelligent appbiblioteket baserat på dina dagliga rutiner för appanvändning och appkategorier.

När du svep appsidorna till slutetdär du hittar Appbiblioteket.

Hur man använder App Library på iOS 14?

Oavsett hur fantastiskt iOS 14 organiserar apparna för iPad och iPhone i appbiblioteket är det värdelöst, eftersom du måste svepa till slutet av appsidorna för att komma åt appbiblioteket, och det är tröttsamt.

Men allt vi kan göra är att minimera appsidorna från startskärmen, appbiblioteket kommer automatiskt närmare.

Justera alla de mest använda och ofta använda programmen på en eller två sidor och dölj sedan resten av appsidorna. I slutändan måste vi dölja appsidor,

  1. Tryck och håll på valfri app för att komma åt jiggleläget.
  2. Tryck på dockan på botten.
  3. där avmarkera appsidorna som du inte behöver längre.
  4. Träffa Gjort.

Du kan välja nedladdningsplats för apparna: Endast appbibliotek eller startskärm?

Jag antar att du är klar och har redan anpassat iPhone-startskärmen, lär dig av stegen ovan, hur är det nu med apparna som du ska ladda ner i framtiden? De kommer säkert att förstöra din iPhone-hemskärm genom att blanda ihop med andra organiserade appar. Tack och lov har du fortfarande möjlighet att lagra alla nya appar på hemskärmen eller bara appbiblioteket, behöver bara justera inställningarna, så här.

  1. Gå till Inställningar App.
  2. Knacka Hemskärm.
  3. Välj under NYA APPNEDLADDNINGAR Endast appbibliotek eller Lägg till på hemskärmen.

Titta på videon för att dölja appsidor på startskärmen på iPhone i iOS 14

? Prenumerera på Howtoisolve YouTube-kanal och klicka på klockan!

Detta är det.

Nu för att hitta en viss applikation, använd Spotlight Search som vi brukade göra, även App Library-sektionen kommer med sökfältet.

Relaterade Artiklar

Back to top button