iOS 14.5 RC-version nu tillgänglig: Alla nyheter

Ingen förändring från tidigare betas

I den här versionskandidaten (RC) finns ingen förändring med avseende på betaversionerna som har setts för veckor sedan. Den har äntligen kommit efter en lång väntan efter presentationseventet i tisdags. Denna version för utvecklare är redan det sista steget för ankomsten av den slutliga versionen till alla användare oavsett om de är utvecklare eller inte. Även om iOS 14.5 som vi har sagt tidigare är laddat med olika intressanta nyheter.

iOS 14.5 RC-version

Den första av dem och den mest efterlängtade av alla utan tvekan är möjligheten att låsa upp iPhone medan du bär en mask. Detta är något som är ganska vanligt just nu på grund av den rådande hälsosituationen, vilket gör att du alltid måste ange upplåsningskoden. Nu med denna nya version, och alltid åtföljd av motsvarande version av watchOS i sin senaste uppdatering, kommer detta inte längre att vara nödvändigt. iPhone kommer att låsas upp automatiskt så länge du har klockan på och upplåst och när masken upptäcks. Något som kommer göra det mycket bekvämare att använda mobilen mitt på gatan.

Till detta kommer de olika estetiska förändringarna i inhemska applikationer och i olika arrangemang av elementen. Förutom kompatibiliteten med kontrollerna för nästa generations konsoler och möjligheten att begränsa genomsökningen som utförs av vissa applikationer för att erbjuda en personlig upplevelse när det gäller annonser.

iOS 14 5 RC

Apple släpper RC från annan programvara

Tillsammans med ankomsten av iOS 14.5 och iPadOS 14.5 i sin Release Candidate-version, har rseto för versioner som tvOS 14.5, watchOS 7.4 och macOS Big Sur 11.3 också kommit efter samma väg som versionen för mobila enheter. Framför allt väntas watchOS 7.4-versionen på grund av kombinationen som den kommer att ha med iOS 14.5 för att utföra kompatibilitet vid ansiktsupplåsning när man bär en mask.

När kommer den slutgiltiga versionen?

Med lanseringen av denna releasekandidat är allt klart för den slutliga versionen till alla användare. Om kalendern för resten av de presenterade versionerna följs står det klart att nästa vecka blir den stora officiella lanseringen. Tänk på att om du redan har denna beta installerad på din iPhone eller iPad så behöver du inte göra något på en vecka. Detta beror på att du redan kommer att installera den slutliga versionen som kommer att vara exakt densamma som kommer att tas emot av alla användare. För att ge dig en idé är konstruktionen exakt densamma, vilket garanterar att du inte behöver avinstallera och installera något nytt.

Relaterade Artiklar

Back to top button