Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Invisible Space och Invisible Letter for Nicks

Lär dig hur du använder Invisible Space eller Invisible Letter för NIcks in Free Fire, Instagram och alla andra spel eller appar

Osynligt utrymme – även känt som osynlig bokstav – är ett litet tomt utrymme av olika storlekar som kan användas i smeknamnet (namnen) på applikationer och spel med Free Fire och Instagram. Det används ofta för att ge en illusion av att användaren har lyckats skapa ett sammansatt namn i Nick, vilket faktiskt inte är möjligt att göra, vilket ger ett mellanslag mellan namnen. Lär dig hur du gör det på olika sätt och storlekar nedan.

FORTSÄTTER EFTER ANNONSERING

Som nämnts ovan tillåter inget spel eller applikation sammansatta namn som Nick (ett mellanslag mellan för- och andranamn). Som Free Garena’s Fire skulle inte vara annorlunda. Men genom ett tomt utrymme som skapas genom kombinationer av tecken, är det möjligt att inte bara lära sig hur man placerar en osynlig bokstav i free brand, men också i andra spel som Among US eller sociala nätverk som Instagram.

Hur man gör ett utrymme osynligt – stort som litet

Stor osynlig kod

För att ge ett stort utrymme i ditt smeknamn Free Brand, välj vad som står inom parentesen nedan. På en PC, håll bara musen, på en mobiltelefon, tryck bara och utan att ta fingret från skärmen kommer alternativet “Kopiera” att visas.

(ㅤ)

Liten osynlig bokstav

Genom att följa samma procedur som beskrivs ovan kommer du nu att kunna kopiera ett mindre osynligt utrymme. Återigen måste du kopiera innehållet inom parentesen nedan:

(ᅠ)

Läs också: Bland USA: hur man spelar gratis på PC (Windows och Mac), Android och iOS

Hur man sätter en osynlig bokstav på Free Brand

FORTSÄTTER EFTER ANNONSERING – OTZ

Nu när du har kopierat storleken på det tomma utrymmet du vill tillämpa på ditt användarnamn, oavsett om det är i Free Fire, Among US eller något annat spel som inte tillåter användning av mellanslagstangenten när du skriver namnet, se nu hur du använder denna osynliga kod i ditt smeknamn. Vi kommer att använda spelet Free Eld till exempel.

 1. Öppna Free Avfyra och klicka på din karaktärsprofil.
 2. En ny sida öppnas som visar din karaktär och lite information bredvid den. Du måste trycka på pappers- och pennikonen, som visas på bilden nedan;
 3. Tryck nu på ditt namn. Den kommer att be dig ange ett nytt namn.
 4. I det här fältet skriver du önskat namn och varhelst du vill placera det tomma utrymmet, klistra in koden du kopierade. På en PC, tryck bara på Ctrl+C, på en mobiltelefon, tryck och håll fingret tills alternativet “Klistra in” visas (bild nedan) och klicka sedan på Ok.
 5. Klicka nu på den 800 blå diamanten för att avsluta.

Skapa ett osynligt utrymme för Free Fire or Among US är relativt enkelt, tack vare vårt verktyg ovan. Det är värt att komma ihåg att det används för att generera ett smeknamn med osynliga bokstäver för alla spel och till och med applikationer som t.ex. Instagramsom inte accepterar mellanslagstangenten när du skapar ditt användarnamn.

Hur man använder osynligt utrymme på Instagram

FORTSÄTTER EFTER ANNONSERING

Om du gillar organiserade undertexter och en välgjord Bio, kan osynligt typsnitt vara mycket användbart för dig. Det hjälper till att organisera saker i stycken korrekt. Och på Instagram, som är det berömda sociala nätverket för fotodelning, kan du använda denna karaktär på många ställen. Det rekommenderas dock alltid att du skriver och formaterar saker med osynlig handstil i ett anteckningsblock eller på WhatsApp. På så sätt blir allt som du vill och du behöver bara klistra in det på Instagram, vi kommer att se mer om detta nedan. Följ stegen:

 1. Kopiera det tomma i slutet av denna mening. Bara det osynliga utrymmet, inte citattecken. ”⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀”.
 2. Öppna din mobiltelefons anteckningsblock och klistra in det här osynliga brevet, eller om du föredrar det kan du använda WhatsApp.
 3. Du kan använda den i dina bildtexter eller i din bio. Låt oss se användningen i Bio.
 4. Öppna din Instagram-profil.
 5. klicka in Redigera profil.
 6. Kopiera det vita utrymmet mellan citattecken i innehållet du vill separera. ”⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀”.
 7. Klicka på spara.

Med dessa steg kommer du att kunna använda osynligt typsnitt på Instagram utan problem. Vi betonar igen, glöm inte att klistra in det i ett anteckningsblock och formatera allt som du föredrar. Om du inte gör detta i förväg kan allt bli trassligt när du postar. Och i slutändan kommer du att bli besviken på resultatet. Vissa människor tycker att hela processen att kopiera och klistra in saker som är osynliga är väldigt förvirrande. Många klarar inte av detta och blir förvirrade. Oroa dig inte, det finns applikationer som hjälper användaren att göra detta med bara några få steg, förutom applikationer kan webbsidor även hjälpa dig. Låt oss titta på tre alternativ nedan.

1.Insta-Space

Det första alternativet finns överallt, både på hemsidan klicka här. Samt de Android- och iOS-applikationer som finns tillgängliga. För att använda den kan du skriva din text normalt och placera utrymmet på de platser du vill. Efter att ha organiserat allt, välj alternativet konvertera och kopiera texten. Med den kopierade texten, klistra in den på Instagram så får du texten på ditt sätt.

2. Utrymme på Insta

FORTSÄTTER EFTER ANNONSERING

Ett annat bra alternativ är webbplatsen Utrymme på Insta, vilket är enkelt och lätt att använda. I den kan du skriva texten och lämna den som du tycker är bäst. Kopiera sedan texten och klistra in den i vilket socialt nätverk du vill. På så sätt kommer du att få din text organiserad med den osynliga bokstaven.

3. Instagram Caption Maker

Ett annat bra alternativ men på engelska är Instagram bildtextmarkör, det är enkelt och lätt att använda. Du behöver bara skriva din bildtext eller text och konvertera den. När du har konverterat, klistra in den i det sociala nätverk du väljer. Utöver hemsidan har den även en app, men appen är betald.

Slutsats

Visste du att människor använde den osynliga handstilen på olika ställen? Kände du redan till hjälpapparna som finns för att göra detta? Berätta för oss i kommentarerna nedan, och om du lyckades följa alla steg vi såg