Introduktion till Inbound Marketing [Video]

0 Shares

inbound_marketing

Vad är inbound marketing? Bra fråga! Inbound marketing är en filosofi utformad för att locka besökare till din webbplats, engagera och bygga relationer med dessa besökare genom relevanta resurser och fortsätta att glädja dem genom meningsfullt innehåll.

Här på New Breed Marketing har vi förenat våra sälj- och marknadsföringsteam genom att tillämpa inbound-metoden på våra egna ansträngningar. Vi har sett enorma framgångar från att ta till oss inbound marketing, och det har också de hundratals företag vi har arbetat med.

Så gå med oss ​​och utforska de grundläggande principerna för denna marknadsföringsfilosofi med introduktionen till inkommande marknadsföring.

Introduktion till Inbound Marketing

a_video_about_inbound_marketing

Vill du ta detta innehåll offline? Ladda ner PDF-versionen av Introduktion till Inbound Marketing!

Introduktion till Inbound Marketing Video Transcript

Metodiken för inkommande marknadsföring har snabbt blivit en viktig del av marknadsföringsstrategier över hela världen. Inbound Marketing är utformad för att locka besökare till din webbplats, engagera sig med framtidsutsikter för att bygga varaktiga relationer och fortsätta att glädja dem genom meningsfullt innehåll. Det viktigaste är att inbound marketing fokuserar på att förena din marknadsförings- och försäljningsprocess.

Det är därför inbound har blivit en hörnsten i framgångsrik marknadsföring:

Den innovativa karaktären hos inbound marketing anpassar innehållet som ditt företag producerar till dina ideala kunders intressen, och gör det möjligt för kunden att bli mer bemyndigad under köpprocessen.

Att planera för framgång som kommer att öka intäkterna och kundernas engagemang börjar med en solid varumärkesgrund och anpassa dina meddelanden till dina kunders behov.

Detta uppnås effektivt genom skapandet av köparpersonas och konverteringsvägar.

Buyer personas är halvfiktiva karaktärer som representerar din idealkund. Buyer personas hjälper till att förfina din marknadsföringsstrategi och anpassa dem efter din målkund.

Konverteringsvägar är en annan viktig del av inkommande marknadsföring. De visar hur en användare kommer att gå igenom köpprocessen. Konverteringsvägar är viktiga för att förstå hur man placerar innehåll och strukturerar webbsidor.

Nu, innan du kan börja generera dessa värdefulla leads, måste du först tänka på hur du ska få dessa leads till din webbplats. Detta börjar med en plan som beskriver de olika inkommande taktikerna du kommer att använda för att dra folk till din webbplats, och i slutändan får dem att komma tillbaka för mer.

Dessa taktiker är ofta bloggande, sociala medier, webbplatsoptimering och SEO.

Med den här taktiken korrekt inställd borde du generera massor av potentiella kunder, och nu är det dags att börja engagera dig med dem. Engagemangstaktik inkluderar e-postmarknadsföringskampanjer, leadshantering, konversationsmarknadsföring, video, CTA:er, formulär och möten.

Engagemangstaktiken startar samtal mellan din målkund och ditt varumärke. Det positionerar dig som en ledare inom området och sätter ditt företag i fokus genom flerkanalskonversationer.

Glädjestadiet är där du fortsätter att leverera rätt meddelanden och innehåll vid rätt tidpunkter. Genom att skapa kontextuellt relevanta konversationer med kunder kan du bygga varumärkeslojalitet. Det handlar om att ge oslagbara upplevelser för att få dina kunder att komma tillbaka.

Här på New Breed arbetar vi med högväxande b2b-företag för att öka intäkterna genom metodiken för inbound marketing. Från köparpersonas, inbound-beredskap och innehållsstrategi till webboptimering, vi levererar bestående resultat som attraherar, engagerar och gläder dina kunder.

Är du redo att ta det till nästa nivå? Ladda ner vår ultimata guide till inkommande marknadsföring för att lära dig alla steg för att skapa en framgångsrik, optimerad strategi för inkommande marknadsföring!

0 Shares