Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Intel Gaming System Giveaway – Semester 2013: Del 1, Gaming Core i5

Tidigare i år kom Intel till oss med ett intressant förslag: med Haswell-processorer och Intel SSD:er var vi tvungna att komma med fyra av våra bästa systembyggen. Varje konstruktion skulle vara inriktad på en lite annan typ av användare och budget, men alla är inriktade på personer som vill överklocka. Med komponentlistan sammanställd gick Intel ut, fick alla delar vi valt och gick med på att ge bort paketen till AnandTech-läsare.

Vi kommer att göra mellan 1 och 2 av dessa giveaways per vecka tills vi har slut på systempaket att ge bort. Dessa system är rena delbuntar, du måste montera dem själv. Bokstavligen allt här valdes av Jarred och Ian som vad de skulle bygga om de fick dessa budgetar.

För det första inlägget ville Intel att vi skulle komma med det bästa Core i5-spelsystemet vi kunde, utan att bryta banken. Det vi kom fram till ligger på runt $1200, vilket ger en konkret plattform för alla spelare som tar sig an enskärmsupplösningar.


Kärnan i denna konstruktion är MSI, med Z87M Gaming-moderkortet och R9-280X Gaming-grafikkortkombinationen med deras röda stil och drakmotiv. Moderkortet är MSI:s nyligen släppta mikro-ATX-spelplattform, vilket ger en Killer E2200 NIC för att prioritera speltrafik genom att kringgå Windows Network Stack samt Audio Boost via en optimerad Realtek ALC1150-codec. På grund av användningen av ett MSI Gaming-moderkort och GPU har MSI en funktion som heter VGA Boost, designad för att öka grafikkortets effektbegränsningar och öka prestandan automatiskt med lite användaringrepp: detta borde hjälpa till att pressa ut några fler ramar i de krävande titlarna. Som vår senaste Gaming CPU artikeln visade, är i5-4670K för den här versionen mer än tillräcklig för varje enskild GPU-inställning, och borde också vara bra om en annan GPU lades till vid ett senare tillfälle.


För lagring använder vi en Intel 530 Series SSD (kom ihåg kravet på Intel SSD), och för kombinationen av fodral/strömförsörjning i detta första system har vi siktat på Rosewill. Rosewill Blackhawk är en mindre variant av deras Blackhawk Ultra som Ian för närvarande använder som ett kraftpaket i hemmet fullt av grafikkort. Strömförsörjningen är Rosewills Capstone 550W, en av Rosewills stora sortiment av höga 80 PLUS-enheter.

Slutligen är CPU-kylaren en stor luftkylare – den Noctua NH-U12P: en gammal hand inom CPU-kylning men högpresterande för ett spelbygge.Core i5 spelsystem
Komponent Beskrivning Pris
CPU Core i5-4670K
240 USD
Moderkort MSI Z87M Gaming
160 USD
GPU MSI R9 280X 3GB
310 USD
Minne ADATA XPG V2 8GB (2 x 4GB) DDR3-1600 C9
68 USD
Primär förvaring Intel SSD 530 240GB
179 USD
PSU Rosewill Capstone 550W 80 PLUS Guld
75 USD
Fall Rosewill Blackhawk
90 USD
CPU kylare Noctua NH-U12P
80 USD
Total $1202

Resultatet är ett snabbt system som inte slår sönder banken och som bör ge utmärkt spelprestanda för pengarna. Vi är i stort sett bara ett SSD-hus på AnandTech nu för tiden, så SSD 530 borde hålla systemet snyggt och smidigt – det finns snabbare SSD-enheter nu, men om du inte verkligen gör lite lagringsintensivt arbete även SF-2281 drev går bra. Att använda den olåsta Core i5-4670K borde bana väg för enkel överklockning, justera bara CPU-multiplikatorn och du är klar.

Om du är lika exalterad över vad som finns i tabellen ovan som vi är, gå vidare och delta i svepningarna. Vi har en av dessa buntar att ge bort!

För att delta i giveaway vänligen lämna en kommentar nedan (vänligen posta bara en). Som med alla våra giveaways är detta endast öppet för invånare i USA med postadresser i USA. Tyvärr är detta ett lagkrav eftersom varje land/territorium kräver sin egen uppsättning regler för att uppfylla kraven. Lycka till!

Anmälningar tas emot från kl 09:00 ET den 13/12 2013 genom 09:00 ET den 16/12 2013. Vi drar 1 vinnare som kommer att utses av 2013-12-20.

Officiella regler och föreskrifter för AnandTech Sweepstakes

Inget köp krävs för att delta eller vinna

När du deltar i en tävling, utlottning eller marknadsföring (en “kampanj”) som erbjuds av anandtech.com (“webbplatsen”), en webbplats som ägs och drivs av AnandTech, Inc. (“AnandTech”), måste du godkänna följande tjänsteman Regler och förordningar (”Reglerna”) samt eventuella ytterligare regler som styr en specifik kampanj som AnandTech publicerar på webbplatsen.

INNAN DU DELAR EN KAMPANJ, LÄS DESSA REGLER OCH WEBBPLATSENS VILLKOR, VILLKOR OCH SEKRETESSINFORMATION. GENOM ATT GÅ MED I KAMPANJEN GODKÄNNER DU ATT FÖLJA REGLERNA OCH WEBBPLATSENS VILLKOR, VILLKOR OCH SEKRETESSINFORMATION.

INGET KÖP NÖDVÄNDS FÖR ATT DELTA ELLER VINNA. KÖP ÖKAR INTE VINTERCHANS.

  1. Behörighet. Kampanjer är öppna för deltagare som är 18 år eller äldre vid tidpunkten för inträdet och som är lagligt bosatta i USA (exklusive Puerto Rico). Inlägg är begränsade till endast individer som för närvarande inte är avstängda från AnandTechs webbplats eller kommentarsektion; kommersiella företag och affärsenheter är inte berättigade. Direktörer, tjänstemän, anställda, entreprenörer och agenter för AnandTech (exklusive frivilliga AnandTech-forummoderatorer) och medlemmar av deras närmaste familjer (makar, föräldrar, syskon och barn) är inte berättigade. Underkastat alla tillämpliga federala, statliga och lokala lagar och förordningar. Ogiltigt där det är förbjudet. Deltagande utgör deltagarens fullständiga och ovillkorliga samtycke till dessa Regler och AnandTechs beslut, som är slutgiltiga och bindande i alla frågor som rör en Kampanj.
  2. Anmälningsperiod. Varje kampanj kommer att innehålla en specifik tidsperiod inom vilken bidrag kommer att accepteras (en “kampanjperiod”). Kampanjperioden för denna kampanj löper från 09:00 ET den 13/12 2013 genom 09:00 ET den 16/12/2013. Endast bidrag som tas emot under kampanjperioden kommer att accepteras.
  3. Hur man går in. Varje kampanj kommer att beskriva ett anmälningsförfarande. AnandTech ansvarar inte för förlorade, sena, oläsliga, stulna, ofullständiga, ogiltiga, obegripliga, felriktade, tekniskt korrupta eller förvanskade inlägg, som kommer att diskvalificeras, eller för problem av något slag, vare sig de är mekaniska, mänskliga eller elektroniska. Bevis på inlämning kommer inte att anses vara bevis på mottagande av AnandTech. Alla bidrag måste vara på engelska. Individer deltar automatiskt i denna kampanj genom att registrera sig för AnandTechs kommentarer på http://anandtech.com/Account/Register och skickar ett svar på detta inlägg. Om de utses slumpmässigt som vinnare måste individer uppge fullständigt namn, fullständig postadress, telefonnummer, AnandTech-användarnamn och födelsedatum inom 3 dagar efter att de blivit kontaktade.
  4. Inträdesbegränsningar. En individ kan delta i en Kampanj endast en gång. Det är förbjudet att använda någon automatisk start- eller inträdesprogramvara eller något annat sätt som tillåter en deltagare att automatiskt gå in upprepade gånger eller utöver inträdesbegränsningarna.
  5. Priser. Att vinna en gåva, pris eller annat kampanjobjekt (ett “pris”) i en kampanj är beroende av att alla krav i dessa regler uppfylls. Vinnare kommer att utses i en slumpmässig dragning av kvalificerade bidrag som tas emot under kampanjperioden. AnandTech kommer att meddela pristagare med hjälp av kontaktinformationen i det vinnande bidraget. Underlåtenhet att göra anspråk på ett pris vid den tidpunkt eller på det sätt som anges i den specifika kampanjen kommer att ogiltigförklara alla anspråk på priset. Priser är inte överlåtbara. Oddsen för att vinna ett pris eller det stora priset beror på antalet bidrag som tagits emot av AnandTech. I DEN MAXIMALA UTSTRÄCKNING SOM TILLÅTS ENLIGT TILLÄMPLIG LAG TILLHANDAHÅLLS ALLA PRISER “I BEFINTLIGT SKICK” OCH ÄR INTE UTBYTTA MOT MARKNADSVÄRDE. I DEN MAXIMALA UTSTRÄCKNING SOM TILLÅTS ENLIGT TILLÄMPLIG LAG AVSIGGER ANANDTECH ALLA GARANTIER MED AVSEENDE PÅ PRISERNA, INKLUSIVE UNDERFÖRSTÅDDA GARANTIER OM SÄLJBARHET, LÄMPLIGHET FÖR ETT SÄRSKILT ÄNDAMÅL OCH NÄT. För denna kampanj, 1 vinnare kommer att utses av 2013-12-20 och kommer var och en att få en Intel Core i5-paket som beskrivs ovan (“Grand Prize”). Det totala amerikanska detaljhandelsvärdet för Grand Prize är $1200. Det stora priset får inte ersättas med kontanter. Vinnaren av det stora priset kommer att vara ensam ansvarig för alla tillämpliga skatter, avgifter och tilläggsavgifter i samband med mottagande och/eller användning av det stora priset. Efter att vinnaren av det stora priset har meddelats och har följt alla tillämpliga regler, kommer AnandTech att publicera namnet på vinnaren av det stora priset på denna webbplats.
  6. Publicitet. Vinnaren av en Kampanj samtycker till att tillåta AnandTech att använda hans eller hennes namn, fotografi, bild, röst, prisinformation och biografisk information för publicitets- och marknadsföringsändamål utan ytterligare kompensation där det är tillåtet enligt lag.
  7. Gällande lag. Dessa regler och alla kampanjer styrs av och kontrolleras av lagarna i delstaten North Carolina, utan hänvisning till tillämpliga lagvalsbestämmelser. Alla åtgärder, förfaranden eller rättstvister relaterade till detta kommer att inledas och åtalas enbart inom Wake County, North Carolina. Genom att delta i en Kampanj samtycker deltagarna till jurisdiktionen för delstatsdomstolarna i North Carolina och de federala domstolarna i North Carolina med avseende på alla åtgärder, tvister eller andra frågor som hänför sig till eller som uppstår ur den Kampanjen.
  8. Allmänna villkor. Varje underlåtenhet av en deltagare, inklusive pristagare, att följa någon av reglerna eller webbplatsens villkor, villkor och sekretessinformation kan leda till diskvalificering från kampanjen. Alla bidrag, oavsett om de är kvalificerade bidrag eller icke kvalificerade bidrag, är AnandTechs exklusiva egendom. AnandTech ansvarar inte för några typografiska fel i Reglerna eller i någon annan kommunikation kring en Kampanj eller för tekniska fel eller fel i samband med Kampanjen. AnandTech förbehåller sig rätten att ändra eller tolka reglerna när som helst, efter publicerat meddelande till deltagarna på sin webbplats. Kampanjdeltagare samtycker till att befria, gottgöra och hålla AnandTech och dess direktörer, tjänstemän, anställda och agenter oskadliga från allt ansvar angående Kampanjen, inklusive eventuella skador, förluster eller skador (kompenserande, direkta, tillfälliga, följdriktiga eller på annat sätt) angående användning eller missbruk av något Pris, varje händelse utanför AnandTechs kontroll som resulterar i avbrott, annullering eller senareläggning av mottagandet av Priset, eller eventuella typografiska fel eller tekniska fel i samband med Kampanjen. AnandTech förbehåller sig rätten att diskvalificera alla bidrag som den, efter eget gottfinnande, fastställer (i) att strida mot reglerna, (ii) inlämnade genom bedrägeri eller genom att manipulera anmälningsprocessen, eller (iii) innehåller felaktiga eller bedrägliga information. EVENTUELLA FÖRSÖK AV NÅGON PERSON ATT AVSIKTIGT SKADA WEBBPLATSEN ELLER UNDERGIVARE DEN LEGITIMMA FUNKTIONEN AV KAMPANJEN ÄR BROTT MOT STRAF- OCH CIVILLAGAR. VID ETT SÅDANNA FÖRSÖK FÖRBEHÅLLER ANANDTECH RÄTTEN ATT ANVÄNDA SKADESTÅND FRÅN SÅDAN PERSON I DEN FULLSTÄNDA UTSTRÄCKNING SOM TILLÅTS ENLIGT LAG.