Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Intel Developer Forum hösten 2002 – Förhandsvisning

Den här artikeln dök först upp på AnandTechs nyhetsbrev. Klicka här att prenumerera.

Hösten 2002 Intel Developer Forum startar inte officiellt förrän om ett par timmar men vi är redan redo att ge dig lite information direkt från forumet i San Jose, Kalifornien.

Vårt första möte för dagen var med medlemmar från Intels Microprocessor Research Lab och som du kan förvänta dig var diskussionsämnet ganska intressant. Vi kommer till några av de saker som avslöjas om en stund, men först ska vi prata lite om själva showen.

För första gången på ett tag har inte Intels utvecklarforum kraschat av AMD; om ni kommer ihåg för bara 6 månader sedan AMD stal showen med världens första offentliga demonstration av Hammer. Enligt AMD kommer de inte att vara på IDF:

“Den verkliga anledningen är att det här är veckan den 11 september och vi trodde inte att det skulle vara lämpligt att starta en butik på IDF för att slå en trumma eller visa upp den senaste hårdvaran/mjukvaran/andra bitar när de flesta har sina sinnen på vänner och familj under denna dystra tid.”

Så tyvärr (och förståeligt nog) kommer du inte att se några fler Hammer-bilder eller information under vår vecka på IDF.

Med det sagt, det finns ett antal saker som du kommer att se den här veckan. Det kommer att bli mycket snack om de första Hyper-Threading-aktiverade Pentium 4-processorerna, vi kommer att lära oss lite mer om mobilunderverket som kallas Banias, och även om vi inte kommer att se en demonstration av det på show, en del Prescott-information borde flöda den här veckan också.

Som vanligt, för att hålla koll på vår IDF-bevakning, se till att prenumerera på AnandTechs nyhetsbrev eftersom vi kommer att skicka ut det mesta av vår bevakning via nyhetsbrevet först.