Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Intel D845PEBT2 Blue Mountain 2 (845PE): Intels entusiaststyrelse

Moderkortet D845PEBT2 (en del av Intels 845PE-serie av moderkort) är Intels andra “entusiast”-lösning som någonsin skapats. Med kodnamnet Blue Mountain 2, har en del i entusiasthårdvarugemenskapen blivit väldigt exalterade över detta moderkort helt enkelt för att det har för avsikt att kombinera de funktioner vi efterfrågar med den kvalitet och tillförlitlighet som Intel bygger in i alla sina moderkort.

Det finns dock många definitioner av ett “entusiast” moderkort. Vissa hävdar att ett entusiastmoderkort åtminstone måste ha ett brett utbud av spänningsalternativ och FSB-justeringar tillgängliga i BIOS. Andra hävdar att en entusiastbräda måste innehålla de senaste och bästa funktionerna till ett bra pris/prestanda-förhållande. Ytterligare andra hävdar att för att en bräda ska betraktas som “entusiast” betyder det helt enkelt att den måste överklocka bra, utan att ta hänsyn till några inbyggda funktioner, tillbehör eller ens pris.

Även om definitionen av ett entusiastmoderkort fortfarande kan vara osäker, är det säkert att Intel D845PEBT2 tillför mycket till bordet, både när det gäller funktioner, prestanda och till och med rimliga priser.

Läs vidare för att ta reda på exakt vad du kan vinna med Intels senaste moderkort i “entusiastklass”, D845PEBT2…