Integrerade webbkameramonitorer – bästa modellerna för videosamtal

0 Shares

På så sätt slipper vi gå hela dagen och placera webbkameran när vi måste ansluta. Dessutom är det en mycket giltig lösning oavsett om vi använder en stationär PC eller en bärbar dator. När det gäller den bärbara datorn måste vi helt enkelt ansluta monitorn som huvudskärm och vi kommer att använda CPU-utrustningen.

Integrerade webbkameramonitorer

När du köper en bildskärm med integrerad webbkamera finns det flera detaljer som vi måste ta hänsyn till. Å ena sidan finns det bildskärmens egenskaper , som dess storlek, design, skärmupplösning, uppdateringsfrekvens, svarstid och anslutningsmöjligheter. Aspekt där vi måste fixa oss utifrån den användning som vi ska ge den så att användarupplevelsen blir den bästa möjliga inom vår budget.

Nu måste vi också titta på specifikationer för integrerad webbkamera. Därför är det intressant att titta på upplösningen som den erbjuder oss, om den innehåller en mikrofon och högtalare, både horisontell och vertikal betraktningsvinkel för att veta vilket fokus det kommer att erbjuda oss, om det tillåter lutningsjusteringar, etc.

Utifrån allt detta kommer vi säkerligen att välja den modell som bäst passar våra behov. Nedan visar vi dig en intressant lista över bildskärmar med integrerad webbkamera.

Bildskärmar med integrerad webbkamera och glöm tillbehör

Philips bildskärmar 499P9H

Övervaka efter de mest krävande eller de som behöver en stor skärm för att utföra sina dagliga uppgifter. Det är en böjd bildskärm på varken mer eller mindre än 49 tum och en spektakulär design. En LCD-skärm med 1800R krökning och ett 32:9-förhållande som har en upplösning på 5 120 x 1 440 pixlar som inkluderar en integrerad webbkamera i den centrala delen av den övre ramen. En webbkamera som kan aktiveras och avaktiveras automatiskt, utrustad med avancerade sensorer för ansiktsigenkänning.

Monitor med webbkamera Philips 499P9H

Philips bildskärmar 329P9H / 00

Vid detta tillfälle har vi en 32-tumsskärm med UHD-upplösning med en panel av IPS-typ och en hastighet på 60 Hz. En modell med ultratunna ramar på alla fyra sidor och som har en integrerad webbkamera och dolda mikrofoner och är kompatibel med Windows Hello för att utföra en ansiktsigenkänning. Den har en 4K Multiview-funktion för två system på en enda skärm och erbjuder höjd-, lutnings- och vridfunktionsjustering.

Bildskärm med webbkamera Philips 329P9H

Philips bildskärmar 346P1C / 00-34

34-tums LCD-skärm med integrerad webbkamera med QHD-upplösning. Det är en böjd skärmmodell som kan visa ultrapanoramabilder med en upplösning på 3 440 × 1 440 pixlar. Den har Philips MultiView-teknik, USB Type-C-dockningsstation och integrerad KVM-multiklient för att styra två olika datorer med en enda bildskärm, tangentbord och muskonfiguration. Webbkameran fälls upp när vi behöver den och lagras automatiskt när vi inte längre använder den och är utrustad med sensorer för ansiktsigenkänning.

Bildskärm med webbkamera Philips 346P1C

Philips 276BJH

Vid detta tillfälle har vi en 27-tumsskärm med integrerad webbkamera, mikrofon, ansiktsigenkänningsfunktion och Philips strömsensor för automatisk strömminskning när den inte används. Högkvalitativ IPS-paneltyp med matt skärm, justerbar i höjdled och vridfunktion. Den har anslutningsmöjligheter HDMI, DisplayPort, USB typ C, USB, signalutgång och Ethernet LAN.

Bildskärm med webbkamera Philips 276B1JH

Philips B Line 272B7QUBHEB / 0

27-tums Philips-skärm med en 68,6 cm diagonal LCD-panel och en QHD-upplösning med 2 560 x 1 440 pixlar. Den ger en svarstid på 5 ms och har en webbkamera integrerad i den övre ramen. Den har ett bildförhållande på 16:9, HDMI-anslutningstyp, 60Hz uppdateringsfrekvens och 178-graders betraktningsvinkel.

Bildskärm med webbkamera Philips B Line 272b7QUBHEB

Philips 275B1H

Bildskärm med integrerad webbkamera som erbjuder en upplösning på 2 560 x 1 440 pixlar och LED-displayteknik. Den har flimmer-free och Low Blue-teknologi, som garanterar en minskning av syntrötthet. Matt skärm, vridbar funktion och mycket tunna ramar på tre sidor. I den övre ramen integrerar den webbkameran, som erbjuder en säker start, inkluderar en mikrofon, en Windows Hello-funktion och en Powersensor-funktion som minskar strömmen automatiskt när vi inte använder den.

Bildskärm med webbkamera Philips 275B1H

HP EliteDisplay E273m

Bildskärm med integrerad 27-tums webbkamera och FullHD-upplösning. IPS-paneltyp med bildförhållande 16:9 med antireflexteknik som erbjuder en svarstid på 5 ms och en frekvens på 60 Hz. Den har en HD-webbkamera integrerad i popup-ramen med högtalare justerade av Bang & Olufsen, mikrofon och knappar för att styra videosamtal. Ramen är ultratunn på tre av sina kanter, den är gjord av aluminium och både lutningen, höjden och rotationen är justerbara.

Bildskärm med webbkamera HP Elite Display

Philips B Line 271BQJKEB

27-tumsmodell med LED-teknik och en Full HD-upplösning (1 980 x 1 080 pixlar) som ger en svarstid på 5 ms och en uppdateringsfrekvens på 60 Hz. En bildskärm med en webbkamera integrerad i den övre ramen och en stor del av anslutningsmöjligheter, HDMI, Displayport, USB, VGA och DVI.

Bildskärm med webbkamera Philips B Line 271B8QJKEB

Lenovo ThinkVision T24v-20

Med mindre dimensioner hittar vi denna 23,8-tums Lenovo-skärm med IPS-skärm och FullHD-upplösning. En modell med en uppdateringsfrekvens på 60 Hz och en svarstid på 4 ms som integrerar en webbkamera i den övre ramen och som har högtalare. Denna Lenovo ThinkVision är en bildskärm som tillåter höjd- och rotationsjustering och har mycket tunna ramar på tre av sina sidor.

Monitor med webbkamera Lenovo ThinkVision

MMD Philips

23,8-tums bildskärm med inbyggd webbkamera som har flimmer-free och low-blue-teknik för att garantera visuell trötthet när vi står framför skärmen under en längre tid. Den har en IPS-panel med FullHD-upplösning, matt skärm och vridningsfunktion. Svarstiden som erbjuds av denna modell är 4 ms och ger möjlighet till säker start med webbkameran utplacerad. Den har även mikrofon och automatisk strömminskning så att den stängs av automatiskt när vi inte använder den.

Monitor med webbkamera Philips MMD

0 Shares