Integrerade webbkameramonitorer – bĂ€sta modellerna för videosamtal

0 Shares

PÄ sÄ sÀtt slipper vi gÄ hela dagen och placera webbkameran nÀr vi mÄste ansluta. Dessutom Àr det en mycket giltig lösning oavsett om vi anvÀnder en stationÀr PC eller en bÀrbar dator. NÀr det gÀller den bÀrbara datorn mÄste vi helt enkelt ansluta monitorn som huvudskÀrm och vi kommer att anvÀnda CPU-utrustningen.

Integrerade webbkameramonitorer

NĂ€r du köper en bildskĂ€rm med integrerad webbkamera finns det flera detaljer som vi mĂ„ste ta hĂ€nsyn till. Å ena sidan finns det bildskĂ€rmens egenskaper , som dess storlek, design, skĂ€rmupplösning, uppdateringsfrekvens, svarstid och anslutningsmöjligheter. Aspekt dĂ€r vi mĂ„ste fixa oss utifrĂ„n den anvĂ€ndning som vi ska ge den sĂ„ att anvĂ€ndarupplevelsen blir den bĂ€sta möjliga inom vĂ„r budget.

Nu mÄste vi ocksÄ titta pÄ specifikationer för integrerad webbkamera. DÀrför Àr det intressant att titta pÄ upplösningen som den erbjuder oss, om den innehÄller en mikrofon och högtalare, bÄde horisontell och vertikal betraktningsvinkel för att veta vilket fokus det kommer att erbjuda oss, om det tillÄter lutningsjusteringar, etc.

UtifrÄn allt detta kommer vi sÀkerligen att vÀlja den modell som bÀst passar vÄra behov. Nedan visar vi dig en intressant lista över bildskÀrmar med integrerad webbkamera.

BildskÀrmar med integrerad webbkamera och glöm tillbehör

Philips bildskÀrmar 499P9H

Övervaka efter de mest krĂ€vande eller de som behöver en stor skĂ€rm för att utföra sina dagliga uppgifter. Det Ă€r en böjd bildskĂ€rm pĂ„ varken mer eller mindre Ă€n 49 tum och en spektakulĂ€r design. En LCD-skĂ€rm med 1800R krökning och ett 32:9-förhĂ„llande som har en upplösning pĂ„ 5 120 x 1 440 pixlar som inkluderar en integrerad webbkamera i den centrala delen av den övre ramen. En webbkamera som kan aktiveras och avaktiveras automatiskt, utrustad med avancerade sensorer för ansiktsigenkĂ€nning.

Monitor med webbkamera Philips 499P9H

Philips bildskÀrmar 329P9H / 00

Vid detta tillfÀlle har vi en 32-tumsskÀrm med UHD-upplösning med en panel av IPS-typ och en hastighet pÄ 60 Hz. En modell med ultratunna ramar pÄ alla fyra sidor och som har en integrerad webbkamera och dolda mikrofoner och Àr kompatibel med Windows Hello för att utföra en ansiktsigenkÀnning. Den har en 4K Multiview-funktion för tvÄ system pÄ en enda skÀrm och erbjuder höjd-, lutnings- och vridfunktionsjustering.

BildskÀrm med webbkamera Philips 329P9H

Philips bildskÀrmar 346P1C / 00-34

34-tums LCD-skĂ€rm med integrerad webbkamera med QHD-upplösning. Det Ă€r en böjd skĂ€rmmodell som kan visa ultrapanoramabilder med en upplösning pĂ„ 3 440 × 1 440 pixlar. Den har Philips MultiView-teknik, USB Type-C-dockningsstation och integrerad KVM-multiklient för att styra tvĂ„ olika datorer med en enda bildskĂ€rm, tangentbord och muskonfiguration. Webbkameran fĂ€lls upp nĂ€r vi behöver den och lagras automatiskt nĂ€r vi inte lĂ€ngre anvĂ€nder den och Ă€r utrustad med sensorer för ansiktsigenkĂ€nning.

BildskÀrm med webbkamera Philips 346P1C

Philips 276BJH

Vid detta tillfÀlle har vi en 27-tumsskÀrm med integrerad webbkamera, mikrofon, ansiktsigenkÀnningsfunktion och Philips strömsensor för automatisk strömminskning nÀr den inte anvÀnds. Högkvalitativ IPS-paneltyp med matt skÀrm, justerbar i höjdled och vridfunktion. Den har anslutningsmöjligheter HDMI, DisplayPort, USB typ C, USB, signalutgÄng och Ethernet LAN.

BildskÀrm med webbkamera Philips 276B1JH

Philips B Line 272B7QUBHEB / 0

27-tums Philips-skÀrm med en 68,6 cm diagonal LCD-panel och en QHD-upplösning med 2 560 x 1 440 pixlar. Den ger en svarstid pÄ 5 ms och har en webbkamera integrerad i den övre ramen. Den har ett bildförhÄllande pÄ 16:9, HDMI-anslutningstyp, 60Hz uppdateringsfrekvens och 178-graders betraktningsvinkel.

BildskÀrm med webbkamera Philips B Line 272b7QUBHEB

Philips 275B1H

BildskÀrm med integrerad webbkamera som erbjuder en upplösning pÄ 2 560 x 1 440 pixlar och LED-displayteknik. Den har flimmer-free och Low Blue-teknologi, som garanterar en minskning av syntrötthet. Matt skÀrm, vridbar funktion och mycket tunna ramar pÄ tre sidor. I den övre ramen integrerar den webbkameran, som erbjuder en sÀker start, inkluderar en mikrofon, en Windows Hello-funktion och en Powersensor-funktion som minskar strömmen automatiskt nÀr vi inte anvÀnder den.

BildskÀrm med webbkamera Philips 275B1H

HP EliteDisplay E273m

BildskÀrm med integrerad 27-tums webbkamera och FullHD-upplösning. IPS-paneltyp med bildförhÄllande 16:9 med antireflexteknik som erbjuder en svarstid pÄ 5 ms och en frekvens pÄ 60 Hz. Den har en HD-webbkamera integrerad i popup-ramen med högtalare justerade av Bang & Olufsen, mikrofon och knappar för att styra videosamtal. Ramen Àr ultratunn pÄ tre av sina kanter, den Àr gjord av aluminium och bÄde lutningen, höjden och rotationen Àr justerbara.

BildskÀrm med webbkamera HP Elite Display

Philips B Line 271BQJKEB

27-tumsmodell med LED-teknik och en Full HD-upplösning (1 980 x 1 080 pixlar) som ger en svarstid pÄ 5 ms och en uppdateringsfrekvens pÄ 60 Hz. En bildskÀrm med en webbkamera integrerad i den övre ramen och en stor del av anslutningsmöjligheter, HDMI, Displayport, USB, VGA och DVI.

BildskÀrm med webbkamera Philips B Line 271B8QJKEB

Lenovo ThinkVision T24v-20

Med mindre dimensioner hittar vi denna 23,8-tums Lenovo-skÀrm med IPS-skÀrm och FullHD-upplösning. En modell med en uppdateringsfrekvens pÄ 60 Hz och en svarstid pÄ 4 ms som integrerar en webbkamera i den övre ramen och som har högtalare. Denna Lenovo ThinkVision Àr en bildskÀrm som tillÄter höjd- och rotationsjustering och har mycket tunna ramar pÄ tre av sina sidor.

Monitor med webbkamera Lenovo ThinkVision

MMD Philips

23,8-tums bildskÀrm med inbyggd webbkamera som har flimmer-free och low-blue-teknik för att garantera visuell trötthet nÀr vi stÄr framför skÀrmen under en lÀngre tid. Den har en IPS-panel med FullHD-upplösning, matt skÀrm och vridningsfunktion. Svarstiden som erbjuds av denna modell Àr 4 ms och ger möjlighet till sÀker start med webbkameran utplacerad. Den har Àven mikrofon och automatisk strömminskning sÄ att den stÀngs av automatiskt nÀr vi inte anvÀnder den.

Monitor med webbkamera Philips MMD

0 Shares